Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Thy na sordum 1 yetişkin 1 bebek 1 çocuk seçin dedi bir de beşik tipi bir aparat takılıyor onu sordum bilet aldıktan sonra aparat için aramanız lazım dedi ama kendime güvenemiyorumBir yetişkin bir bebek şeklinde bilet kesiliyor diye biliyorum ben. Havayolunu arayıp mutlaka sorun. Çünkü bebek kucağınızda gelecek küçük olduğu için
Duyurabilirim aynı anda ama ağlarsa ya sürekliKulakları etkilenebilir, ikisini aynı anda emziremez ya da mama vermeyebilirsiniz. Gecici duyma kaybı olabilir basınç yüzünden buna dikkat edin.
Bebekli hayatta bunun garantisi yok maalesef, birisinden yardım alabilirim derseniz ancak öyle olur.Duyurabilirim aynı anda ama ağlarsa ya sürekli
Bebek oldukları için hareketli değiller çoğu kişide ancak bu zamanda rahat götürebilirsin diyor ailem başka yerde yaşıyor destek olmaları için bana bi süre gitmeyi düşünüyordumBebekli hayatta bunun garantisi yok maalesef, birisinden yardım alabilirim derseniz ancak öyle olur.
Ben şahsen cesaret edemiyorum 1,5 yaşında bebeğimle özel araçla yan ile gitmiyoruz araba sevmiyor, sıkılıyor diye
Evet hareketliyken çok zor bebegim1,5 yaşında 1 saatten uzak yere gitmeye cesaret edemiyorum yolda agresifleşiyorBebek oldukları için hareketli değiller çoğu kişide ancak bu zamanda rahat götürebilirsin diyor ailem başka yerde yaşıyor destek olmaları için bana bi süre gitmeyi düşünüyordum
Bebek oldukları için hareketli değiller çoğu kişide ancak bu zamanda rahat götürebilirsin diyor ailem başka yerde yaşıyor destek olmaları için bana bi süre gitmeyi düşünüyordum
1 saatlik bende uyku saatine denk getireyim diye düşündüm1 saatlik diyorsun. Bence gidersin. Eğer uyku saatlerine denk gelirse muhteşem olur. En azından bir tanesi uyusada. Uyanık olsalarda yardım isteyebilirsin.
En çok da buraya bana cesaret verenler olurmu diye yazdım İstanbul dan kayseriye gitmeyi planlıyorum sadece biberon verirken biri yardım ederse çok iyi olur basınç için birde emerken sakinlerEvet götürebilirsen şimdi götürebilirsin. Bir daha belli bir yaşa daha zor olur. Biraz senin sakinliğin soğukkanlılığınla da ilgili. Çok panik olan kolay demorilize olan biri değilsen hallolur. Yardım iste mutlaka. Kabin memurları zaten bize böyle durumlarda yardımcı olmak için varlar. Diğer yolculardan da isteyebilirsin. İneceğin yer neresi bilmiyorum. Ama İstanbul değilse havalimanından iner inmez de ailen karşılayacaksa sıkıntı olmaz :)
Eşimin izni olmadığı için böyle yapmayı düşünüyorum ikimiz olsak daha rahat olurduEn sakin donemleri bence de gidilebilir ama doktorunuza basinc halinde ne yapabilirim diye bi danışın..bide ihtimal varsa biri sizinle gelip sizi birakip dönse daha güvende hissedebilirsiniz
Birde arkadaşımdan tekli bebek arabası alayım ikiz arabasının yerine bir tanesinide önüme ana kucağı yapayım diyorum uçağa gidene kadar1 saatlik bende uyku saatine denk getireyim diye düşündüm