İkiz bebekler le uçak yolculuğu

nesyaprak

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2023
78
18
18
30
1.5 aylık ikizlerim var kendime güvenip tek iki bebekle nasıl yaparım bilmiyorum yolculuk 1 saatlik aranızda ikiz bebek le tek yolculuk yapan oldumu

Bir yetişkin bir bebek şeklinde bilet kesiliyor diye biliyorum ben. Havayolunu arayıp mutlaka sorun. Çünkü bebek kucağınızda gelecek küçük olduğu için

Bir yetişkin bir bebek şeklinde bilet kesiliyor diye biliyorum ben. Havayolunu arayıp mutlaka sorun. Çünkü bebek kucağınızda gelecek küçük olduğu için
Thy na sordum 1 yetişkin 1 bebek 1 çocuk seçin dedi bir de beşik tipi bir aparat takılıyor onu sordum bilet aldıktan sonra aparat için aramanız lazım dedi ama kendime güvenemiyorum

Bebekler küçük olduğu için basınç onların kulağını etkileyebilir. O durumda emzirmek iyi geliyor diyorlar yapabilir misiniz ağrıları falan olursa?

Kulakları etkilenebilir, ikisini aynı anda emziremez ya da mama vermeyebilirsiniz. Gecici duyma kaybı olabilir basınç yüzünden buna dikkat edin.

Duyurabilirim aynı anda ama ağlarsa ya sürekli
Bebekli hayatta bunun garantisi yok maalesef, birisinden yardım alabilirim derseniz ancak öyle olur.
Ben şahsen cesaret edemiyorum 1,5 yaşında bebeğimle özel araçla yan ile gitmiyoruz araba sevmiyor, sıkılıyor diye

Bebekli hayatta bunun garantisi yok maalesef, birisinden yardım alabilirim derseniz ancak öyle olur.
Ben şahsen cesaret edemiyorum 1,5 yaşında bebeğimle özel araçla yan ile gitmiyoruz araba sevmiyor, sıkılıyor diye
Bebek oldukları için hareketli değiller çoğu kişide ancak bu zamanda rahat götürebilirsin diyor ailem başka yerde yaşıyor destek olmaları için bana bi süre gitmeyi düşünüyordum

Bebek oldukları için hareketli değiller çoğu kişide ancak bu zamanda rahat götürebilirsin diyor ailem başka yerde yaşıyor destek olmaları için bana bi süre gitmeyi düşünüyordum
Evet hareketliyken çok zor bebegim1,5 yaşında 1 saatten uzak yere gitmeye cesaret edemiyorum yolda agresifleşiyor

Evet götürebilirsen şimdi götürebilirsin. Bir daha belli bir yaşa daha zor olur. Biraz senin sakinliğin soğukkanlılığınla da ilgili. Çok panik olan kolay demorilize olan biri değilsen hallolur. Yardım iste mutlaka. Kabin memurları zaten bize böyle durumlarda yardımcı olmak için varlar. Diğer yolculardan da isteyebilirsin. İneceğin yer neresi bilmiyorum. Ama İstanbul değilse havalimanından iner inmez de ailen karşılayacaksa sıkıntı olmaz :)

1 saatlik diyorsun. Bence gidersin. Eğer uyku saatlerine denk gelirse muhteşem olur. En azından bir tanesi uyusada. Uyanık olsalarda yardım isteyebilirsin.

En sakin donemleri bence de gidilebilir ama doktorunuza basinc halinde ne yapabilirim diye bi danışın..bide ihtimal varsa biri sizinle gelip sizi birakip dönse daha güvende hissedebilirsiniz

Evet götürebilirsen şimdi götürebilirsin. Bir daha belli bir yaşa daha zor olur. Biraz senin sakinliğin soğukkanlılığınla da ilgili. Çok panik olan kolay demorilize olan biri değilsen hallolur. Yardım iste mutlaka. Kabin memurları zaten bize böyle durumlarda yardımcı olmak için varlar. Diğer yolculardan da isteyebilirsin. İneceğin yer neresi bilmiyorum. Ama İstanbul değilse havalimanından iner inmez de ailen karşılayacaksa sıkıntı olmaz :)
En çok da buraya bana cesaret verenler olurmu diye yazdım İstanbul dan kayseriye gitmeyi planlıyorum sadece biberon verirken biri yardım ederse çok iyi olur basınç için birde emerken sakinler

En sakin donemleri bence de gidilebilir ama doktorunuza basinc halinde ne yapabilirim diye bi danışın..bide ihtimal varsa biri sizinle gelip sizi birakip dönse daha güvende hissedebilirsiniz
Eşimin izni olmadığı için böyle yapmayı düşünüyorum ikimiz olsak daha rahat olurdu

Back
X