- 26 Ocak 2017
- 433
- 652
- 103
- Konu Sahibi bengubade555
-
Ben tekrar belirteyim ben bakici için ısrar eden tarafın esim de tamam bakici olsa da bir büyük bizim yanımızda kalmalı diyen taraf ama bunu derken annesinin kalacağından emindi diye düşünüyorum tabi öyle olmadi bu iki durum dışında bir sey yok diyor ben de uygun dille cevap ver diyorum zaten ama bana yardim konusunda yorgun olduğunu sık sık vurguluyor
Tamam onu anladım eşin sorumluluk almamak için yanında büyük istiyor
Ama siz ikisine bakamıyorsunuz da anneniz Nasıl bakıyor
Zaten bir yardımcı aryorum onun yanına yorulduğu için aslında esim de oldukça ilgili alt değiştirme besleme ilgilenir ben şöyle düşünüyorum zamanla iş yorgunluğu ile ağır geldi ve zaten bakan var deyip biraz el cekti
Sakin iletişim kurmak gerek diye düşünürüm öyle yaptım zaten sen de haklısın rahatsız olmuşsun ama bunu benden çok sen istedin en azından iyi tarafları düşünüp hoşgörü gösterelim rahatsız olduğumuzda güzelce belirtelim dedim ama pek faydalı olmadi sanirimYorgun olduğunu sık sık vurguluyor demek. Tövbeler tövbesi ya bu adamları bi kaşık suda boğasım geliyor.
Canım sen ananı evine gönder, yazık yormayın kadını. Kocan da bi zahmet totosunu kaldırıp sana yardım etsin.
Ya bu arada, sen nasıl bu kadar sakinsin? Mizacın mı bu yoksa bebelerden sinirlenmeye mi fırsatın kalmadı? Annesin artık sen, dizginleri eline al biraz. Figüran gibi olan biteni seyretme. Sen oynat, annenle kocan seni izlesin.
Acaba nasıl yaptinizBenim ikizler 28 aylık oldu. 2 tane de büyük var . Tek başına bakabilirsiniz bence. Bende çalışıyorum. Ama yarım gün. İkizler bir yaşına gelinceye kadar ücretsiz izne ayrıldım. Mis gibi baktım. Çocuklar bir yaşındayken kızım 1. Sınıfa başladı ve ben 1. Sınıfları okuttum. Allah güç kuvvet veriyor.
Allah dağına göre kar veriyor demek ki sizin yamaçlar epey varmış :) helal valla..Benim ikizler 28 aylık oldu. 2 tane de büyük var . Tek başına bakabilirsiniz bence. Bende çalışıyorum. Ama yarım gün. İkizler bir yaşına gelinceye kadar ücretsiz izne ayrıldım. Mis gibi baktım. Çocuklar bir yaşındayken kızım 1. Sınıfa başladı ve ben 1. Sınıfları okuttum. Allah güç kuvvet veriyor.
Onu dediyse acımayın. Ben de anneniz gitsin o zaman demiştim ama vazgeçtim. Hem kendisi istiyor hem böyle yapıyor. Çocukça davranmasın. Ne demek onun uykusu çok kıymetliymiş. Bu bir kuraldır, özellikle de ikiz bebekler oldu mu anne babalar uykuyu falan unutur. Bakmanıza yardım etmek istemiyor, sonra bakana laf söylemesin bari.Ayrıca esim annesine çocuklara istediğin gibi bak kimseye bir sey sorma demiş biri acaba anne yan cizince benim annem batmaya mi başladı diyorum
Yok çalışmıyor olsaydınız tamamdı, eşinizin de yardımıyla bakabilirdiniz. Ama hem eşinizin uykusu kıymetli hem de çalışıyorsunuz, tabi ki imkansız oluyor. Mecbur anneniz kalacak.Zaten esim annelere teklif etti büyük eve çıkalım bizle kalın diye bilmiyorum sonradan böyle olması canımı sıktı arkadaşlar yalnız bakabilmelisin artık demiş zaten çalışıyorum iki bebege tek bakici gelmiyor gelse de ücret iki katı oluyor yalnız bakmaya gelince inanın bazen tuvalete gidemiyoruz bugün kuzenim de olduğu için rahat yazabiliyorum
e o zaman sikayet etmesinYanımızda büyük birinin kalmasını isteyen ben değilim eşim
Acaba nasıl yaptiniz
TeşekkürlerAllah dağına göre kar veriyor demek ki sizin yamaçlar epey varmış :) helal valla..
annen nasıl diyebiliyor bana bırakın diye tabiki sinirlenir. esine o yaslı alttan almalıyız de . birde sen onun annesini kırdıysan oda kırmak isteyecekteMerhaba hanımlar
4.5 aylik ikiz bebeklerim var .Sürecin başından beri annem bizim yanımızda.Hasta olduğu halde bebeklerin bakimi evin işi gücü yemeği her şeyiyle ilgilendi .Bebekler yaşına gelene kadar sizin yaninizdayim diyor.Babam ve kardeşim yalnız kaldı düzenleri bizim için bozuldu ama onlar bunu dert etmiyor yeter ki bebişler güzelce büyüsün diyorlar.
Eşimin annesi ise yardımcı olmamayı tercih etti ve bu nedenle eşimle araları bozuldu.
Lakin bu aralar esim surat aşıyor.Oda isisi iyi olduğu halde esim ustlerini örtüyor ben de dahil örtme sıcak diyoruz.Sıkıntı oluyor.Annem Tayin kötü yere çıkarsa bunları bana birakirsiniz diyor.Bu iki durumdan dolayı esim sınırlı patlayacagim annene diyor.Arkasından ağız burun kiviriyor.
Ben de her şeyi mis gibi yapıyor bu kadarı da idare edilebilir diyorum ve su anda küs durumdayız ne yapmalıyım sasirdim
1 yıl çoook uzun bakamayacaksanz yapmayacaktiniz. Ayrıca kv kalsın 1 yaşına kadr bakalm ne diyecektiniz. Ayrıca tayin başka yere çıkarsa ne demk bende kalirlar saçma o da. Anneniz 2 çocuğa bakiyorda siz mi bakamiyorsunzMerhaba hanımlar
4.5 aylik ikiz bebeklerim var .Sürecin başından beri annem bizim yanımızda.Hasta olduğu halde bebeklerin bakimi evin işi gücü yemeği her şeyiyle ilgilendi .Bebekler yaşına gelene kadar sizin yaninizdayim diyor.Babam ve kardeşim yalnız kaldı düzenleri bizim için bozuldu ama onlar bunu dert etmiyor yeter ki bebişler güzelce büyüsün diyorlar.
Eşimin annesi ise yardımcı olmamayı tercih etti ve bu nedenle eşimle araları bozuldu.
Lakin bu aralar esim surat aşıyor.Oda isisi iyi olduğu halde esim ustlerini örtüyor ben de dahil örtme sıcak diyoruz.Sıkıntı oluyor.Annem Tayin kötü yere çıkarsa bunları bana birakirsiniz diyor.Bu iki durumdan dolayı esim sınırlı patlayacagim annene diyor.Arkasından ağız burun kiviriyor.
Ben de her şeyi mis gibi yapıyor bu kadarı da idare edilebilir diyorum ve su anda küs durumdayız ne yapmalıyım sasirdim
Birincisi ikiz olması elbette bizim tercihimiz değildi söz konusu sadece bebek bakmak olduğunda ben de yapabiliyorum lakin diğer işler yemek vesaaire eklenince tikaniyorum eve yardımcı konusunda beni engelleyen in esim olduğunu tekrar belirteyim yani bunu diyen kayinvalide de dese tamam derdim bu konuda esim zaten annesine fazlasıyla ısrar etti ama o bakmak istemedi1 yıl çoook uzun bakamayacaksanz yapmayacaktiniz. Ayrıca kv kalsın 1 yaşına kadr bakalm ne diyecektiniz. Ayrıca tayin başka yere çıkarsa ne demk bende kalirlar saçma o da. Anneniz 2 çocuğa bakiyorda siz mi bakamiyorsunz
O durumu başka bir konuda anlatabilirim öyle bir sey söz konusu olmadi zaten o da eşim de allah ananeden razı olsun o olmasa ne yapardık diye söz etti benim anlamadığım eşimin ben bu ihtimalleri ona söylediğimde bir sey olmaz deyip şimdi sorun etmeye baslamasiannen nasıl diyebiliyor bana bırakın diye tabiki sinirlenir. esine o yaslı alttan almalıyız de . birde sen onun annesini kırdıysan oda kırmak isteyecekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?