İkiz bebeklerimizin albümü

tatlım bol sıvı derken sanırım su ve rezene çayını kast etmiştir bize drumuz milupanın iyigeceler çayını ve rezene çayını aldırttı ve rezene çok rahatlatıyo iyigeceler çayıda yatmadan 1 saat önce veriyorum gece içip mışıl mışıl uyuyolar sende dene herkese tvsiye ederim...:teytey:

[/URL][/IMG]
yere düşüşüüü ömeriminn

[/URL][/IMG]
uyuyacam bananee

[/URL][/IMG]

uyudumm

ayrılmasın o eller hiçç
[/URL][/IMG]

hem uyurum hem emerimm

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]
yere düşüşüüü ömeriminn

[/URL][/IMG]
uyuyacam bananee

[/URL][/IMG]

uyudumm

ayrılmasın o eller hiçç
[/URL][/IMG]

hem uyurum hem emerimm

[/URL][/IMG]

dırımmmmm bunlar çok şekerşler allahım nazardan korusun yavruları maşallahh nasılda büyüyolar gün be gün allahım sağlık versin onlarada başka bişey istemyiz çok tatlılar ikisi çok benziyolar ya tek yumurta ikizi gibi valla bizimkiler hiç benzemiyo Şenizopuyorumnanaktan

çokk rahatım beee

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

dırım kızı bebeklerin çok tatlı

ilk önce rabbim nazarlardan korusun belalardan esirgesin anasına v ebabasına bağışlasın

çok tatlılar evet çok şirinler gözleri dudaklarından bal akıyor sanki

rabbim banada nasip etsin böyle güzel yavrulardan banada evlat versin rabbim ben 2 aşılamayı yaptırdığımda çok umutlanmıştım tutmadı tabiki

ve şimdi artık tüp bebek diyolar ondanda pek ümidim yok canım ya...imrendim sana vallahi..

Hay maşallah tosunpaşalar sıra sıra dizilmişler. Rabbim yüzlerini hep güldürsün bu tosuncukların.:Saruboceq:

amin cnm aminnnnn
böyle olumsuz olma bende onlara kavuşmak için çok umutusuz yolladan geçtim
artık tüp bebeğe sıra geldiğinde olmazsa kader deriz dedik birdaha yaptırmaya gücümüz yoktu lay loya gittim tedaviye bi baktım hamişimmm inş.seninde böyle olur cnm sıkma canını rabbim isteyen herekseeeeeeeee versinn

Hay maşallah tosunpaşalar sıra sıra dizilmişler. Rabbim yüzlerini hep güldürsün bu tosuncukların.:Saruboceq:

sağollll kuzummmmmm

kurban olurum onların yatışlarınaaa.....41111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111..............................................................................kere maşallahhhhhhhhhh

sağoll bebişimmm benimmm senin küçük kartalları bekliyorummm ama önceeee kısçelerrrr gelecekkkk hymarrydenn sanırımm

sırayla olsun teyzeleriiii,sağlıkla gelsinler böylecee

dırımım bana o zor hastane dönemleri de dahil,başından beri zamanıda olcekler alıp kısçeleri çıkıcan diye çok moral verdim ama hakkını ödeyememŞeniz,
az kaldı kısmetse artıkopuyorumnanaktan

canımmmmmmmmmm kısçeler çok sevdii annesinin karnı bak 37 de doğuma girersin sennn dediydi dersinn

maşallah tosunlara çok tatlılar allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüsünler
bende ikiz çocuklarımın olmasını çok istiyorum rabbim inşallah nasip eder

ay ne bunlar böyle dırım ya...... o eller ne öyle offff yememek mümkün mü ay çıldırdım bakarken...birde o pc başındakine o parmaklarını yesin teyzesiiiiiiiiiiiiiiii..........

ay ne bunlar böyle dırım ya...... o eller ne öyle offff yememek mümkün mü ay çıldırdım bakarken...birde o pc başındakine o parmaklarını yesin teyzesiiiiiiiiiiiiiiii..........

çokkkk tatlılarr ama çok yaramaz olmaya başladılar cnm çokkkk canımı çıkarıyolar allahtan biyere gittikmi uslular amaaaaaaa ayaklandımı bizi kimse istemeyecek gibi geliyor ...........

hah tam ustıuune bastın...............dırım ayaklanınca ılk bı yıl bı yere gıdılmıyo ınan çunku gıttıgın yerde sen oturamıcan koşturcan peslerınden.................delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…