İkiz bebeklerimizin albümü

cok tatlılar.........................masallah..........................kac kılo doğmuşlardı............

maşallah allah nazarlardan saklasın bebeklerinizi inşallah benimde böle tatlı minişlerim olsun inşallah

kızlar bayıldım bebeklerinize ne güzel 2tane hemdeeee bakımı meşakatlidir tabi çünkü benim oglumda 2.5 aylık düşünüyorumda 2tane olsa ne yapardım diye allah size kolaylık versin

selam kızlar
seybaycım maşallah bebişlerine, sağlıcakla büyüt..
benim oğlanlar 11 aylık çift yumurta ikizleri..
işe onlardan seçmeler:
7 aylık olana kadar anakucağında gündüz odada yattılar

ilk atışmamız oyuncak davası..:))

bebek arabamız..

yaza ilk adım..

buda son çekilmiş resimlerimizden kardeş dayanışması..

ayyyy maşallah nazlım yaaaa süprlerrr ahhh bizde görsekkkkk şöle koca hallerini sabırsızlanıyorum vallaa

nazlım canım maşallah yavrularına yaaaaa Allah hepinizi birbirinize bağışlasııınnopuyorumnanaktan

seybayy canım maşallah yavrulara,hemen de fanatişk yapmışsınız yaaaa,

canım bunlar ne kadarlıkken çektiğin fotoları acabaaa,kaç kilo kaç gr doğdular,

sağlıkla büyüt yavrularını inşallah canımmmmopuyorumnanaktan

açelya babamızla bkıyoruz resimlerinize bayıldık fotolarınıza maşallah yaaaa,
bizim de bebeklerimiziin biri diğerine göre daha küçük,ama önemli olan sağlıklı olması,çünkü bizm de babamızla aramızda çok fark var,biri ona biri bana benziycek galiba,hem sorun değil ki sağlıklı olsunlar,ne önemi var

comebaby yavrularını böyle bir ortamda büyütebilmek seni ve daha önemlisi onlar için çok büyük bir şanss,maşallah yavruşarına canım harikalarrr

bebişko canım maşallah yavrulara yaaa,ne bıcırklar onlarine muhabbetine güzellik maşallahhh,
bayramlık almışlar da yesinler bayramlıklarınıııopuyorumnanaktan,
bize de kısmet olsun sağlıkla inşallahh..

oy maşallah yerim ben onları çok güzeller dırımın dediği gibi bizde görebilecekmiyiz büyüdüklerini allahım sağlık versinde başka bişi i

canım benim çok teşkkür ederim allahım senide güzel yavrularına kavuşturur inşallah doğduklarında telaş bi başlıyo anlamıyosun bile nasıl geçmiş zaman merak etme sende yaşayacaksın allahın izniyle çok öptümopuyorumnanaktan

Maşallah bebişlere hepsi çok güzel allah nazarlardan korusun sağlıkla büyüsünler.

çok teşekkür ederizzopuyorumnanaktan

sağolun kızlar ..
emin olun sizinkilerde büyüyecek..
doğduklarında 1500 gr civarındalardı 15 gün küvözde kaldılar..
şimdi maşallah yaşıtlarından farkları yok..
bütün bebişlere maşallah..

bugün karma rota aşılarımızı yaptırdık doktorumuz bu ay sonundada ek gıdalara başlayabileceğimizi söyledi bol sıvı tükettirin dedi sizler sıvı olarak ne tükettiriyorsunuz ben şu an sadece rezene veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…