İkiz bebeklerimizin albümü

ay ben dırımımın yoğunluğundan sonra resmen tırstım kii,hele hele uslu çocuklar maşallah
bir de ayaklanınca diyorsun muallimim yaaaa akannehir

muallim aplaa yapmaaaaa bizi kimseler istemeyecek yaaa ühüüüü ühüüüüü

ben gezmeyi çok sefiyom ama yaaaa bende iki annelerine giderim yada üçüz hepsi birden kudururr

öyle diyelim de öyle olsunlar baari,
yoksa gün yakşaltıkça gözüm korkuyor başarabilecekmiyim bakmayı diyee:gitme:

tatlım bastan doğum yorgunluğu lohusalık olunca insan bakamayacak gibi geliyor ki annem iki günde kafayı yemek üzere yani ömeri sırtına bağladı bugün ben nasıl başarıyorum bilmiyorum ........allah yardım ediyor cnm hiçç üzülme bide mustafa bey yardım edecek valla bizim aytunç bey seninki gibi gelse eve ben dört gezerimmmzemuszemus

teşekür ederim canım hemen gidip aldım iyigeceler çayını ve bugün ilk kez içirdim ben 30 cc içiriyorum bazen rezeneyi günde iki kez veriyorum sen nekadar veriyorsun sanırım seninilerde 4 aylıklar ek gıdaya gectinizmi

olurlar cnm

bu arada kızlar iyigeceler çayı ve rezene bize doktorumuz vermedi yaa iyi değil çok fazla dedi

mama veriyorsanız su verin 4 aydan sonra ıhlamurr çok iyi kakalrını rahat yapıyolar sakinliyolar

Dirim bu delikanlılar çok can yakacak bak benden söylemesi kızlar kapınızdan ayrılmayacak çoooook tatlılar ya çooooook allah size bağışlasın yüz kere bin kere maşallah

Dirim bu delikanlılar çok can yakacak bak benden söylemesi kızlar kapınızdan ayrılmayacak çoooook tatlılar ya çooooook allah size bağışlasın yüz kere bin kere maşallah

aminnnnnnn cnmm zaten bi halamız var alişimi benden istecekler diyooo ölüyor kadın aliş diyeee resimleri var heryerdeee

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

işteee küçükk aslanlarrr

Son düzenleme:
oyyy maşallah dirimcim yaa, bunlardan biri sen biri aynı baba, ayy negüzel, ssanırım benim kızçelerimde öyle olcek biri aynı ben biri de baba, ne görümcesi, hat-yır canım, hala mı o da ne hiç alakaları yok, yokyok yok.. delikafadulden

HEHEHHE tabikiiii bizeee benzeyecekkkkkk kim çekiyor çilesiniiiiii

oğlan dayıya derler ama bizimkiler benzemiyor koyayım bakkk

[/URL][/IMG]

yaw resimler süper olmuş yaaaaaw:teytey:,
maşallah yavrularaaaa annesiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…