kuzulaqrımmm yerim sizi yaa maşallahhh artık ele avuca geliyolar
kıyamam uyumuşşş
dırım artık anakucaında yatırma artık bence allah korusun......
cnm masallah yaaaa arabanız çok güselll markası ne bide nerede oturuyoırsunuz böle yeşill yeşilll
canım arabamızın markası kraft
biz istanbulda göztepede oturuyorduk bebeklerim dünyaya geldikten sonra kaptık onları fethiyeye geldik ben büyük ihtimalle sürekli burada kalacağım eşim iş için gidip gelecek bebeklerimiz için müstakil bahceli evin daha uygun olduğunu düşündük
canım arabamızın markası kraft
biz istanbulda göztepede oturuyorduk bebeklerim dünyaya geldikten sonra kaptık onları fethiyeye geldik ben büyük ihtimalle sürekli burada kalacağım eşim iş için gidip gelecek bebeklerimiz için müstakil bahceli evin daha uygun olduğunu düşündük
fethiyede yazlığımız vardı canım zaten 3 yıldır git gel yapıyorduk istanbula ileridede yerleşmeyi planlıyorduk bebekler oluncada kararımızı verdik işte yerleşmeye
acelyacığım evet yakınmışız canım ama artık ben fethiyedeyim
senin kızların resmini görünce benimkileri hatırladım bütün kıyafetler çok büyük geliyordu ama maşallah şimdi aylarına göre giydirebiliyorum senin tatlılarda bir ay sonra bak çok farklı olacaklar tatlı şeyler[/IMG]
selen ve ipeğimin en son hali kızlar.
[/IMG]
selen ve ipeğimin en son hali kızlar.
bebişko çok tatlılar maşallahh cnm bak dikkat et ikizlerin hepsi tek özellikleri bir daha iri hehehe demek böle oluyorr .........
nazlı cnm sende koy oğluşların resimlerini cnm yaa bizde geleceğimizi görelim
şimdi bu dönem nasıl herkes ayaklansın siz göreceksiniz diyor gerçi ben hamiş kaldığımdan beridir felaket teccalı gibiler ama sen tecrübeli olarak ne anlatacaksın bilgileirni paylaş bizimlee
teşekkür ederim tatlışkom senin kızlarının kide resimdekiyse eğer bayıldım bende kızıma alıcam mutlaka çok tatlılar çokkkbebişko yerim ben oğluşunun bayramlığını nede çok yakışmış bende kızlarıma balon etek aldım bugün yıkıyorum hazırlayıp koyacağım
bizde spor giyineceğiz ni eşofman takımımız bide kotlu takımımız varr
oy oy yerim ben onları allahım nazarlardan korusun çok tatlılar maşallahhh
canım benim saolasın evet hepimizinkinde mutlaka bir bebek küçük demekki böyle oluyomuş neyse buna şükür diyelim sonunda büyücekler inşallah...
teşekkür ederim tatlışkom senin kızlarının kide resimdekiyse eğer bayıldım bende kızıma alıcam mutlaka çok tatlılar çokkk
biz çok özel kişileriz ikiz annesi olmak bir ayrıcalıktır:))))
oyyy ne tatlı olurlar paşalar amannn kızlar nazar bonculkarını takmayı unutmayın çünkü ben çok inanırım çokk öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?