İkiz bebeklerimizin albümü

cnm masallah yaaaa arabanız çok güselll markası ne bide nerede oturuyoırsunuz böle yeşill yeşilll

kuzulaqrımmm yerim sizi yaa maşallahhh artık ele avuca geliyolar
kıyamam uyumuşşş

sağol cnmm

dırım artık anakucaında yatırma artık bence allah korusun......

orada yatmıyolar cnmmm oturuyolarrrr orada tepiirken uyudu yoksa uyuyacaklarında ana kucağını yatış şekline geliyorr öle uyuyolar o uyumadan bu hale gelddiiii ölede kaldııı

cnm masallah yaaaa arabanız çok güselll markası ne bide nerede oturuyoırsunuz böle yeşill yeşilll

canım arabamızın markası kraft
biz istanbulda göztepede oturuyorduk bebeklerim dünyaya geldikten sonra kaptık onları fethiyeye geldik ben büyük ihtimalle sürekli burada kalacağım eşim iş için gidip gelecek bebeklerimiz için müstakil bahceli evin daha uygun olduğunu düşündük

fetihe ile bir bağlantın var sanırım yoksa öle sıfırdan zor olmadımı cnm ne güsel yapmışsın ya keşke imkanım olsa bende kaçsammm

selamm aa senle yakın sayılırızz biz comebaby. bizde küçükyalıda oturuyoruz.

fethiyede yazlığımız vardı canım zaten 3 yıldır git gel yapıyorduk istanbula ileridede yerleşmeyi planlıyorduk bebekler oluncada kararımızı verdik işte yerleşmeye
acelyacığım evet yakınmışız canım ama artık ben fethiyedeyim

sağol canım resim ekleme bilgisi için. yapabildim sayende.

maşallah bebişlerinize...
resimlerinizi görünce bizimkilerin geçirdiği evreler gözümde canlandı..
Allah hepimizin yardımcısı olsun.. bebişlerimizi sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin...

bebişko çok tatlılar maşallahh cnm bak dikkat et ikizlerin hepsi tek özellikleri bir daha iri hehehe demek böle oluyorr .........

nazlı cnm sende koy oğluşların resimlerini cnm yaa bizde geleceğimizi görelim

şimdi bu dönem nasıl herkes ayaklansın siz göreceksiniz diyor gerçi ben hamiş kaldığımdan beridir felaket teccalı gibiler ama sen tecrübeli olarak ne anlatacaksın bilgileirni paylaş bizimlee

[/IMG]

selen ve ipeğimin en son hali kızlar.
senin kızların resmini görünce benimkileri hatırladım bütün kıyafetler çok büyük geliyordu ama maşallah şimdi aylarına göre giydirebiliyorum senin tatlılarda bir ay sonra bak çok farklı olacaklar tatlı şeyler

bebişko yerim ben oğluşunun bayramlığını nede çok yakışmış bende kızlarıma balon etek aldım bugün yıkıyorum hazırlayıp koyacağım

[/IMG]

selen ve ipeğimin en son hali kızlar.

oy oy yerim ben onları allahım nazarlardan korusun çok tatlılar maşallahhh

canım benim saolasın evet hepimizinkinde mutlaka bir bebek küçük demekki böyle oluyomuş neyse buna şükür diyelim sonunda büyücekler inşallah...

bebişko yerim ben oğluşunun bayramlığını nede çok yakışmış bende kızlarıma balon etek aldım bugün yıkıyorum hazırlayıp koyacağım
teşekkür ederim tatlışkom senin kızlarının kide resimdekiyse eğer bayıldım bende kızıma alıcam mutlaka çok tatlılar çokkk
biz çok özel kişileriz ikiz annesi olmak bir ayrıcalıktır:))))

bizde spor giyineceğiz ni eşofman takımımız bide kotlu takımımız varr

oyyy ne tatlı olurlar paşalar amannn kızlar nazar bonculkarını takmayı unutmayın çünkü ben çok inanırım çokk öptüm

yok canım resimdeki değil resimdeki kot tulumları giydirdiğimde resimlerini çekerim şekerlerin
evet ikiz annesi olmak bir ayrıcalık allaha şükürler olsun ki bizi o sınıfa soktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…