İkiz bebeklerimizin albümü

bebişko cok tatlılar masallah .............senın arabada guzelmış neredyse benzıuyolar........demek rahat gırıyo..............

benim dağınıkığımın kusuruna bakmayın hee

yaramazlık yapıyozz buda kanıtıı

Dünyada bundan daha büyük bir mutluluk olabilir mi?Onun annesini öpen ağzına kurban olsunlar..Allah nazarlardan korusun..Kız bunlar adam olmuşta yaramazlığa mı başlamış.....Ah bi sevebilsem şu lolipopları..Yeeeeeeeeee,ısırrrrrrrrrrr,mıncıklaaaa,yuvarlaaaa...

senınkıde guzel dırım ...........ama hymarynınkı cok hoş duruyoo yatıyolar ıçıne galıba ama sanırım buyuk .............onlar sıgmaz pek kapıdan ..............

bebışko cok tatlılar ya masallah............amaaaaaaaaaaa sıgara vayyyyyyyyyy oydaaaaaaaaaaa gordum............al bakım bebegın yanından onu ............hı mmmmm sakın ıçme ...................

bebişim harikalar ya maşallahh yaaa süperr

bu arada köşe takımına bittim nereden aldın cnm yaa

sağol tatlım valla büyüyolar işte...benim evimin hepsi masko dan döşendi canım istanbuldan yani...

Bebişko canım o kadar tatlılar ki...Çokda büyüdüler hele nazlı kızın...Allah nazarlardan korusun,Herşeyleri çok güzel..Canım sana sormak istediğim bir şey var.Köpeğin var değil mi senin?Bahçede mi yaşıyor,evde mi?Çocukların onunla,onun çocuklarla iletişimi nasıl?Benimde 4 yaşında bir kedim var...Beni korkutan tüy sorunu....Merak ediyorum canım anlatırmısın?

SAĞOL TATLIM TEŞEKKÜRLER BÜYÜYOLAR allahın izniyle evet kızım için çok çabalıyorum toparlasın diye çünkü iştahsızdı çok şükür atlattık...evet canım köpeğim var ve 3 sebedir beraberiz bahçeli evde yaşıyoruz ama evdede kaldığı oluyor ama çocuklarla iletişimi çok güzel zaten onlarla beraber büyüsün istedim iletişimi daha iyi olur insanlarla ama çocuklarla temas ettirmiyorum daha çok küçükler mesala şu an sadece kapının girişine kadar sokuyorum orda yatıyo sonra kulubesine gidiyo yatıyo ama 1 yaşına gelsinler bi problem olmaz...aşılarını çok sık tazeletiyorum ve hiç bir zararı olmayacağını drumuzda sölüyo ama tabi seviyeli olacaklar bir süre kedi olayı biraz daha karışık çünkü onun tüyü daha tehdit edici biliyosun toksaplazma denilen bir virüs taşıyo kediler o bakımdan yoksa hiç bir zararı yok onuda aşılarla halledebiliyosun heralde sormak lazım tatlım bence çocukların hayvanlarla haşır neşir olması süper daha sosyal ve aktif oluyolar bizimkiler şimdiden angel ı görünce çırpınıp seviyolar bizimkide onlara bayılıyo resmen dadılık yapıyo:) yardımcı olabildiysem ne mutlu canım

Canım teşekkür ederim.Bütün aşıları tam,düzenli kontrollerine götürüyoruz.Çok temiz ve sağlıklı bir kedi.Veterinerimiz sorun olmadığını söylüyor hatta dediğin gibi çocukların gelişimine çok faydası olduğunu belirtiyor.Mümkün olduğunca 7 ay çocuklarla temasını engelleyeceğiz, odalarına sokmayacağız ama kolay olmayacak..kaydirigubbakcemile5

evet canım çok haklısın iletişimleri herzaman daha iyi olacak...evet biraz korumakta fayda var en fazla 1 yaşına kadar sonra bırak kudursunlar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…