benim dağınıkığımın kusuruna bakmayın hee
yaramazlık yapıyozz buda kanıtıı
SAĞOL TATLIM TEŞEKKÜRLER BÜYÜYOLAR allahın izniyle evet kızım için çok çabalıyorum toparlasın diye çünkü iştahsızdı çok şükür atlattık...evet canım köpeğim var ve 3 sebedir beraberiz bahçeli evde yaşıyoruz ama evdede kaldığı oluyor ama çocuklarla iletişimi çok güzel zaten onlarla beraber büyüsün istedim iletişimi daha iyi olur insanlarla ama çocuklarla temas ettirmiyorum daha çok küçükler mesala şu an sadece kapının girişine kadar sokuyorum orda yatıyo sonra kulubesine gidiyo yatıyo ama 1 yaşına gelsinler bi problem olmaz...aşılarını çok sık tazeletiyorum ve hiç bir zararı olmayacağını drumuzda sölüyo ama tabi seviyeli olacaklar bir süre kedi olayı biraz daha karışık çünkü onun tüyü daha tehdit edici biliyosun toksaplazma denilen bir virüs taşıyo kediler o bakımdan yoksa hiç bir zararı yok onuda aşılarla halledebiliyosun heralde sormak lazım tatlım bence çocukların hayvanlarla haşır neşir olması süper daha sosyal ve aktif oluyolar bizimkiler şimdiden angel ı görünce çırpınıp seviyolar bizimkide onlara bayılıyo resmen dadılık yapıyo:) yardımcı olabildiysem ne mutlu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?