İkiz bebeklerimizin albümü

kızlarrr benimkiler diş çıkarıyolar ve çok huysuzlandılar hele oğlumun ki patladı patlıycak çok kaşınıyo elinle hep kaşıyo yavrum ne uyku kaldı nede huzur offf allah yardımcımız olsun

kızlarrr benimkiler diş çıkarıyolar ve çok huysuzlandılar hele oğlumun ki patladı patlıycak çok kaşınıyo elinle hep kaşıyo yavrum ne uyku kaldı nede huzur offf allah yardımcımız olsun

canım ya bende benimkilerden şüpheleniyorum ağızlarının suyu hiç durmuyor
zor bir sürec sanırımallah yardımcımız olsun

1ay gezmemiz teyzeleriiopuyorumnanaktan,,
arabalarımız aynıymış comebaby kaydirigubbakcemile5

yerım onları bennnnnnnnnnn cok tatlılar bu cadılar masallahhhhhhhhhhhhhhhhhh........................

yerım onları bennnnnnnnnnn cok tatlılar bu cadılar masallahhhhhhhhhhhhhhhhhh........................
opuyorumnanaktan Şeniz
teşekkür ederiz teyzesiii...
arabanın markası ne hymary...........ya bunların üçlusu vayy mı napcem bennnnnnnnn
yok canım üçlüsünü hiç görmedim :sm_confused:
Kraft bunun markası,ağır fakat sürüşü çok rahat ve konforlua.s
sen 2+1 yaparsın artık muallimim kaydirigubbakcemile3

benim dağınıkığımın kusuruna bakmayın hee

yaramazlık yapıyozz buda kanıtıı

ay maşallah bebişlerinize çok ama çok tatlılar
evet hymary aynı arabalarımız sürmesi gercekten rahat tek sıkıntımız her kapıdan gecememek

enem yavrulara bak yaaaawww,Allahım nazarlardan korusun,bahtları da güzel olsuunn,sen koru yarabbim yaaaaopuyorumnanaktan

ay ben de böyle glüşüp sevişmek istiyorum kızlarımlaaaopuyorumnanaktan

ay maşallah bebişlerinize çok ama çok tatlılar
evet hymary aynı arabalarımız sürmesi gercekten rahat tek sıkıntımız her kapıdan gecememek

hmm biz açık alanda kullandık,o yüzden sıkıntı yaşamadık,bilmem naparız artık,
siz bi kapıdan geçemeyince napıyorsunuz,bilgimiz olsun kaydirigubbakcemile3?

Ay bi de bu resimde yavruların kaç aylıklar canım,bahar biz nekadar olunca gelicek de tekrar arabamızla çıkıcaz acabaa?

he ya bunlar kapıdan gecıyomu asansore sıgıyomu ılerde oturma seklını alıyomu..............
ınş hymary rabbım cumlemıze guzel gunler nasıp etsın merak etme var ya dogduktan sonra su gıbı gecıyooooooo gunller...............

kızlar benim arabam asansörden geçiyor ....ama çok darlardan geçemdi ama cerrAhpaşanınkine bile sığdı kağıdanda geçiyor....artı benimki hafif 11 kilo comebaby ve hymarryki 19 kilo şekil olarak çok hoş ama benim asansörümn yok taşıyamam yukarı yoksa ...ama hymarry nin arabası var onun bagajında kalacak bunlar hep avantajj yanii

hım evet haklısın dırım..............benımde arabam var bak aklıma bu gelmemıstı dogru hep bagajda kalabılır..............ama alışverıs mekanlarına gıttım dıyelım gecer mı...............neyse ben abıme sölım ınşş doğsunlar almanyada üçüz arabalara baksuıın kullanılış bı sey olursa ordan yollasın bana olmazsa bı ıkız bı teklı alırım...............senınkımın markası ne

ama sekıl olarak hymarynınkı cok guzel. dıgerlerı genelde buıldıgımız tarzda............

hmarycım bizimkide böyle bi model çok kullanışlı kışlık tulumları bile var içine sokuyosun yağmurluğuda var:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…