bebışkooooooo ınş bırakırsın canım..............cok sekerler dırımınkıler hymarıynınkıler hepsı.......................kopek ve kedı ılk bı yıl sonra asılıysa tehlıkelı olmayabılır.............ben kedı hastasıyım cok severım kaswa kız sana kedı sevmeyede gelıceeeeeeem.................cocukken kedım vardı sekız yıl beraber yattım uyudunm onunla ağladım onunla guldum ası fılan ne gezer o zamanlar her dakka dısardaydı yıkardım severdım................ama hıçbı tahlılımde sıkıntı cıkmadı................herkese guzel bu gunnnnnnnnnn ............
ben sürekli indirip çıkarmıycam işte,o kolaylık,hım evet haklısın dırım..............benımde arabam var bak aklıma bu gelmemıstı dogru hep bagajda kalabılır..............ama alışverıs mekanlarına gıttım dıyelım gecer mı...............neyse ben abıme sölım ınşş doğsunlar almanyada üçüz arabalara baksuıın kullanılış bı sey olursa ordan yollasın bana olmazsa bı ıkız bı teklı alırım...............senınkımın markası ne
canım bir mesajında da sormuşsunama sekıl olarak hymarynınkı cok guzel. dıgerlerı genelde buıldıgımız tarzda............
dırım resimleri yüklerken hangi siteden yülüyon...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?