İkiz bebeklerimizin albümü

bebışkooooooo ınş bırakırsın canım..............cok sekerler dırımınkıler hymarıynınkıler hepsı.......................kopek ve kedı ılk bı yıl sonra asılıysa tehlıkelı olmayabılır.............ben kedı hastasıyım cok severım kaswa kız sana kedı sevmeyede gelıceeeeeeem.................cocukken kedım vardı sekız yıl beraber yattım uyudunm onunla ağladım onunla guldum ası fılan ne gezer o zamanlar her dakka dısardaydı yıkardım severdım................ama hıçbı tahlılımde sıkıntı cıkmadı................herkese guzel bu gunnnnnnnnnn ............

Demek sende kedicisin ne güzel...Bu öyle bir durum ki,Yaşamayanın anlayamayacağı bir şey..Çevremizde ki herkesten duyduğumuz söz şu:bebekler doğunca kediyi ne yapacaksınız?Ama oda bize hayvandan evlat..Ben nasıl onu bırakabilirim ki..Zaten çocuklarda benim karnımda bağışıklık kazanarak doğacaklarmış...Her ay düzenli aşıları ,bakımı yapılıyor.Çok da temiz...Gerçekten muallimciğim eskiden bahçelerde kedilerle büyürlermiş,aşıda hak getire..Yaşayıp göreceğiz bakalım..ne zaman istersen sevmeye gelebilirsin muallimciğim...opuyorumnanaktan

sagol canım............hayvan sevgısı cok farklı bı sey hala gecelerı ruyamda gırurum kedımı..........kım ne derse desın cok akıllılar kım denmış nankor dıye ınsanoğlu daha nankor............okuldan eve donerken yolun yarısına ıner yemın ederım aynı saatte gelır benı beklerdı ...........ama sımdı apartmanlarda zor nbahcelı evım ols ınş bı kedı bı kopek alıcammmmmmm..............ınş canım gelırım kedı sevmeye ve bebışlerı sevmeye................buluşmaya getırırsın dıcemmmm ama cok kışı kacar valla...........ya ben kedı alsam eve kımse ıstemez evıme kımse gelmez tum tanıdılatr kedı gırunce koltuklara tırmanıyoo.................ıyı bak kendıne az kaldı ınş

bebişko maşallah kuzulara
hymary benim kızların 3 aylık resimleri idi o arabadakiler
ben arabadan memnunum ama ist. olsaydık eğer memnun olmuyacakmışım çünkü gercekten her kapıdan gecemiyor bizim araba bagajda pek duramıyor malesef benim nilsucuğum arabasına çok alıştı çok seviyor uyumadığı zamanlarda bilardo salonumuz var araba hep orada duruyor ve arabaya koyuyorum bilardo masasının çevresini dolandırıyorum hemencecik uyuyor kuzum benim
fethiyedeki evimiz bu araba için uygun çünkü biz çok baktık araştırdık bizim için tekerler daha önemli idi çünkü burada bahcede sürüp gezdiriyorum ve toprak yollara sokuyorum arabayı o nedenle buraya uygun

bizdede kedi ve köpekler mevcut ama bebeklerime henüz yaklllaştırmıyorum ve bahcede besliyoruz biz kedileride eve almıyoruz

evet dıkkatlı olmak gerek daha kuçukler ...............connı kızların cok tatlı masallah..............evet dedığın gıbı kapılardansıgmasza ış zor senın ortam musaıtmış...............

ben sürekli indirip çıkarmıycam işte,o kolaylık,
bu kolaylık varken de arabanın geniş olması kızlar için bi konfor tabi,
ama sekıl olarak hymarynınkı cok guzel. dıgerlerı genelde buıldıgımız tarzda............
canım bir mesajında da sormuşsun
bu arabanın kademeli olarak sırtı kaldırılabniliyor,önünün tek tekerlerkli olması dolayısıyla da gerçekten hafif ve rahat bir sürüşü var,
henüz alışveriş merkesi yada merdiven denemedim açıkçası,ama şimdilik memnunumm..
hmarycım bizimkide böyle bi model çok kullanışlı kışlık tulumları bile var içine sokuyosun yağmurluğuda var:

ay bu babalar kasım kasım kasılıyorlar ya bayılıyorum,
benim eşimin de aynı böyle bi fotoğrafı var araba başında,ayyynı
duruşu ver verdiği poz da aynı,amannn ikiz babalarııkaydirigubbakcemile3

bin kere masalah allahim bana da nasip etsin insallah ikiz bebeklerim olsun cok istiyorum hatta biri kiz biri erkek olsun bi tasla iki kus vurayim istiyorum hayirlisiyla insalah allahim herkese gönlünün muradini versin....

DırımAllah mutluluğunu hiç bozmasın inş....Babasına ne kadar benziyor,fotokopi gibi...

sağolun kızlarrrr amin isteyen herkeseeeeeeeeee nasip etsin yaradan

evet kaswa cnm çokk benziyor babamız çok güler yüzlü inan bana alide hep güüyor huyuda vermiş rabbim .......aşkımın aşkı aşk meyvelerimizzzzzzzzz

oyy dırım gün geçtikçe büyüyolar yerim ben tosunları ama hakikaten çok güler yüzlüler allahım gülen yüzlerini hiç soldurmasın maşallahhhhhh

evet mary çok haklısın tatlım ne kasılma ne kasılma ama gündüzleri ne zorluk çekiyoruz bilmiyolar:)))9

ay dırımcım çok şeker olmuş bunlar gün geçtikçe daha da yakışıklı oluyolar maşallah.Allah mutluluğunuzu daim etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…