canım saglık ols.......tabı ya buyudukce daha cok degısıyo daha tatlı oluyolar..............boşver benzıcek elbet onemlı olan huyu suyu ınş guzel bı egıtımle ısın ustesınden gelırsın
bütün sayfalara baktım.. bayıldım.. eridim içim gitti..
hepsini 41 kere maşallah..Allah onları nazarlardan hastalıklardan korusun. çok özeniyorum ikiz bebeğe... benimde ileride ikizlerim olucak gibi hep ikiz isimler buluyorum:)
çok şanslı annelersiniz
hymarryyyyyy oyy maşallah kuzularıma. allah nazarlardan saklasın. bak annesi sarede toparlamış ele avuca geliyor artık.. laf aramızda hastanedeki görünüm değşmiş biraz kaynanadan çıkıyor kaydirigubbakcemile2
Hale'm 4200 gr. olmuş,
Sare'm 3000gr. olmuş wavymm,
topladı biraz daha evet,
sanırım kaynanadan da çıkıyor gibi,ama başkasından duymak daha iç açıcı,Hatları Mustafaya benziycek gibi,
öyle bir karma olmuşlar ki,anlatamam,her br yerlerinde farklı farklı şeyler buluyoruzz..
Çok keyifliiopuyorumnanaktan..
Az kaldı canım,maşallah çok güzel ilerlettin,darısı başına,
daha bugün düşünüyodum wavymin zamanında havalar da soğuycak,yağmurlu olursa hava,trafik olur,trafik olmadığı bir saatte geçsem karşıya,acaba sabah mı doğurur,öğleye mi kalır dedimm..
oy maşllah kuzularıma..hale sana sarede babaya benzicek gibi şimdilik. eee başkasına niye be3nzesin onlar sizin yaww. Şeniz
ay sorma hymarry az kaldı canım ya. valla heyecan basıyor panikliyom ara araakannehir
evet bende buygün düşündüm pastırma sıcaklarının arkası soğuktur bizimkiler karda kışta gelmeseler bari dedim. canımmm sen ve yeğenlerim iyi ol bana yeter biliyorum ki gelemezsen istemediğinden değil. ben senin içinin güzelliğini biliyorum bu yüzden yeğenlerimin karda kışta hasta olmalarını istemem. ŞenizŞeniz
amin canım,hayır duaların için çok teşekkür ederiz,hymarry ikizlerine bayıldımm küçücükler cok tatlılar:asigim:Allah nazarlardan saklasın onları, Allah'ım uzun ve saglıklı ömürler versin cok güzeller maşallah
eski günler derkenopuyorumnanaktan?maryyy ayyy eski günler aklıma geldi maşallah çok güzel olmuşlar 41 kere maşallah kuulara benim kızımda oğlumdan çok küçüktü ama şimdi, bi gör arayı kapatmak üzere off yaa ikiz annelerin cennet kapıları açıkmış allahım hepimize yardım etsin başta yavrularımız sağlıklı olsunda biz bişey istemiyoruz...annesi gibi güzel kızlar olacaklar:))))
çok sağol teyzesii,değişmişlermii,marryyy .çok şekerlerrr...kız sen bunlkara balmı kattın hamurunaa.bakayımmm...
maryy 6 ay önceden bahsediyorum benim kızımda senin ki gibi minik ti oğlumla aralarında 1200 vardı ama 4-5 aylıkkken toparladı maşallah çok üzülüyodum ama inan değişip serpiliyolar ben gece gündüz kızım için ağladığımı hatırlarım o yüsdenm dedim eski günler diye ama merak etme çok yakında toparlıyacak güsel anne...
çok teşekkürler sen güselsin bebem bu gösler yalan sölemes....
hymarry büyümüş bu güzeller maşallah barekallah................ toparlamışlarda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?