İkiz bebeklerimizin albümü

canım saglık ols.......tabı ya buyudukce daha cok degısıyo daha tatlı oluyolar..............boşver benzıcek elbet onemlı olan huyu suyu ınş guzel bı egıtımle ısın ustesınden gelırsın

eğitim nası olucak bilmemm,
çok korkuyorum,Hale çılgıınn,Sare durgun..

bütün sayfalara baktım.. bayıldım.. eridim içim gitti..

hepsini 41 kere maşallah..Allah onları nazarlardan hastalıklardan korusun. çok özeniyorum ikiz bebeğe... benimde ileride ikizlerim olucak gibi hep ikiz isimler buluyorum:)
çok şanslı annelersiniz

opuyorumnanaktan canımm,Allah güzel gönlünün ne muradı varsa versin sana da inşallahh Şeniz

hymarryyyyyy oyy maşallah kuzularıma. allah nazarlardan saklasın. bak annesi sarede toparlamış ele avuca geliyor artık.. laf aramızda hastanedeki görünüm değşmiş biraz kaynanadan çıkıyor kaydirigubbakcemile2

Hale'm 4200 gr. olmuş,
Sare'm 3000gr. olmuş wavymm,
topladı biraz daha evet,
sanırım kaynanadan da çıkıyor gibi,ama başkasından duymak daha iç açıcı,Hatları Mustafaya benziycek gibi,
öyle bir karma olmuşlar ki,anlatamam,her br yerlerinde farklı farklı şeyler buluyoruzz..
Çok keyifliiopuyorumnanaktan..

Az kaldı canım,maşallah çok güzel ilerlettin,darısı başına,
daha bugün düşünüyodum wavymin zamanında havalar da soğuycak,yağmurlu olursa hava,trafik olur,trafik olmadığı bir saatte geçsem karşıya,acaba sabah mı doğurur,öğleye mi kalır dedimm..

oy maşllah kuzularıma.. hale sana sarede babaya benzicek gibi şimdilik. eee başkasına niye be3nzesin onlar sizin yaww. Şeniz

ay sorma hymarry az kaldı canım ya. valla heyecan basıyor panikliyom ara araakannehir
evet bende buygün düşündüm pastırma sıcaklarının arkası soğuktur bizimkiler karda kışta gelmeseler bari dedim. canımmm sen ve yeğenlerim iyi ol bana yeter biliyorum ki gelemezsen istemediğinden değil. ben senin içinin güzelliğini biliyorum bu yüzden yeğenlerimin karda kışta hasta olmalarını istemem. ŞenizŞeniz

yooooooooo kesin gelicem inşallahhhhh
bas gaza aşkım bas gazaaa,kim tutar beni bas gazaaaa sositososito

Canım cok güzeller masaALLAH ...
ne güzel büyyolar yahu dogan büyür işte böyle ..

çok teşekkürlerrr
büyüyorlar teyzesii,
darısı başınıza inşallahhh..

çok sağol canımmm,
Hale-Sare Hanımmm opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

hymarry ikizlerine bayıldımm küçücükler cok tatlılar:asigim:Allah nazarlardan saklasın onları, Allah'ım uzun ve saglıklı ömürler versin cok güzeller maşallah

maryyy ayyy eski günler aklıma geldi maşallah çok güzel olmuşlar 41 kere maşallah kuulara benim kızımda oğlumdan çok küçüktü ama şimdi, bi gör arayı kapatmak üzere off yaa ikiz annelerin cennet kapıları açıkmış allahım hepimize yardım etsin başta yavrularımız sağlıklı olsunda biz bişey istemiyoruz...annesi gibi güzel kızlar olacaklar:))))

marryyy .çok şekerlerrr...kız sen bunlkara balmı kattın hamurunaa.bakayımmm...

hymarry ikizlerine bayıldımm küçücükler cok tatlılar:asigim:Allah nazarlardan saklasın onları, Allah'ım uzun ve saglıklı ömürler versin cok güzeller maşallah
amin canım,hayır duaların için çok teşekkür ederiz,
küçükler işte,ama inan daha da küçüktülerkaydirigubbakcemile3
sağlıklı olsunlarda,gerisi boş,,
tekrar teşekkürler canımmopuyorumnanaktan
eski günler derkenopuyorumnanaktan?
Ne kadar eski yaniiikaydirigubbakcemile3
ay bu arayı kapatma hikayesleri beni çok umutlandırıyor biliyormusun,Sarem 2 ayına gelecek nerdeyse,pek küçük,üzülüyorum artık,sağlıklı olsun diycem ama inşallah da toparlar bir an öce aşkitom yaaa..
Ayrıca bana iltifatın için de çoook teşekkür ederim canıımm:kedi:,
bakan güzel gözlerinle alakalı bizim güzelliğimizzkaydirigubbakcemile5
marryyy .çok şekerlerrr...kız sen bunlkara balmı kattın hamurunaa.bakayımmm...
çok sağol teyzesii,değişmişlermii,
sen de yavru kartallarımızın resimlerini koysana bıraya yaaa,ben face de pek takip edemiyoruummŞeniz
bu arada sorıyım doktorumuza araya bişeyler katmışmıııkaydirigubbakcemile3

maryy 6 ay önceden bahsediyorum benim kızımda senin ki gibi minik ti oğlumla aralarında 1200 vardı ama 4-5 aylıkkken toparladı maşallah çok üzülüyodum ama inan değişip serpiliyolar ben gece gündüz kızım için ağladığımı hatırlarım o yüsdenm dedim eski günler diye ama merak etme çok yakında toparlıyacak güsel anne...

çok teşekkürler sen güselsin bebem bu gösler yalan sölemes....

hem kendim,hem yavrularım için bana moral verdin canımm,
çok teşekkür ederim,
inşallah herşey senin tecrübe ettiğin gibi olurrŞeniz
Rabbim senin yavrularını da size bağışlasıınnnopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…