maşallah maşallah dırımımmm,
her geçen gün büyüyorlarr,,
bahsettiğin arkadaşı da gördüm,,buluşmuşsunuz demekk..
ooooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kız ne olmuş bunlar böyle...maşallah,maşallah..Allah hiç bozmasın mutluluğunuzu.Hale'nin doğum fotoğrafındaki yüzünde de böyle bir ifade vardı,içimi eritiyor masumum benim..
maşallah maşallah, büyücekler be valla, maşallha.. Allah ım biz de görelim inş. bu günleri...
çok sağol canım beniimmmopuyorumnanaktanHymarry maşallah kuzular çok tatlı olmuşlar. Rabbim nazardan korusun inşallah.
amiiinn teyzesiiii,bana benzemşiyorlarki anam güzellik benden olsunn:sinifsinif:siz ne güselsiniz bee ne tatlısınız kırbinkere maşallah kızlarıma
o muhteşem güzellik annelerinden geliyorr......
allahım boy boy genç kızlık resimlerini görmeyide nasip etsin bizlereezemuszemus
amiin canım,cümlemizin mutluluğu daim olsun,Oy oy oy kırk bin kere maaşallah Allahım mutluluğunuzu daim etsin gelinliklerini de görmeyi nasip etsin inşallah Hymarrycim çok tatlı olmuş meleklerin.....
kaydirigubbakcemile3 daha hamileyken tanıştılar kızlar oğlanlarla vallaa kaydirigubbakcemile3masallah.................buyudukce cok degısıyolar...............her ay farkedıyo.............yerım onları ben..........burdakılerın ablalrı olcekler...............dırım kız sen cook yaklasmaaaaaaaaa.............hımmmmmmmmmm oğlanların capkına benzıyooooooooooooooooo
çok sağol canıımm opuyorumnanaktanmaşallah ya ikiside biririnden tatlı allah bağışlasın tam ısırmalıklar tombik tombik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?