İkiz bebeklerimizin albümü

Amanin! Hem ikiz! Hem sarışın! Hem boncuk gözlü hem de tombiş yanaklı. Gel de ısırma bu yakışıklıları ama kıyılmaz ki opuyorumnanaktan

maşallah maşallah dırımımmm,
her geçen gün büyüyorlarr,,
bahsettiğin arkadaşı da gördüm,,buluşmuşsunuz demekk..

maşallah maşallah dırımımmm,
her geçen gün büyüyorlarr,,
bahsettiğin arkadaşı da gördüm,,buluşmuşsunuz demekk..

evet arkadaşlar büyüyolar ....7 ayımız bitecek allahın izni ile 8 kasımda
yaşa ne kaldı dimi ilk ikiz bebekler yaşgünü bizim oacak heralde

tabi rüzgarım gibi kıdemli anneler dışında....................

evet hymarry cnm buluştuk ...daha samimiydikk

kizlar masaalahhh subhanalah barekallah bebeklerinize nazar degmesin benim bi kizim var simdi ikincisini istiyoruz ama tup bebek yaptirmamiz lazim kizim normal olmustu umarim bende ikiz tuttururum insaallahhhh hayirlisiyla rabbim dileyen herkese versin dualarinizi eksik etmeyin bebek isteyenlerden kendinize iyi bakin rabbim bebeklerinizi sizlere bagislasin umarim saglikli ve hayirli birer evlat olurlar opuyorumnanaktan

ooooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kız ne olmuş bunlar böyle...maşallah,maşallah..Allah hiç bozmasın mutluluğunuzu.Hale'nin doğum fotoğrafındaki yüzünde de böyle bir ifade vardı,içimi eritiyor masumum benim..

ooooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kız ne olmuş bunlar böyle...maşallah,maşallah..Allah hiç bozmasın mutluluğunuzu.Hale'nin doğum fotoğrafındaki yüzünde de böyle bir ifade vardı,içimi eritiyor masumum benim..

Çok sağol canımm,Rabbim cümlemizin aile saadetini,evdeki muhabbetini artıırsıınn,ağız tadımızı daim kılsınn,sağlıklı huzurlu günlerle ödüllendirsin inşallahh..

maşallah bak 35leri geçtiniz sizde canımm,inşallah sen de kavuşacaksın az kaldıopuyorumnanaktan

Hale benim gibi mimikçi,çabuk sıkılgan,ele kucağa fazla gelemiyor,onun sıkıntısı okaydirigubbakcemile3,
ama haklısın sen söyleyince gözümün önüne geldi,doğum fotoğrafına benziyor gerçekten kuzum yaaaopuyorumnanaktan

maşallah maşallah, büyücekler be valla, maşallha.. Allah ım biz de görelim inş. bu günleri...

maşallah maşallah, büyücekler be valla, maşallha.. Allah ım biz de görelim inş. bu günleri...

sağlıkla düoğsun büyüsün herkesin yavruları canııım inşallahh opuyorumnanaktan :Saruboceq:

siz ne güselsiniz bee ne tatlısınız kırbinkere maşallah kızlarıma

o muhteşem güzellik annelerinden geliyorr......

allahım boy boy genç kızlık resimlerini görmeyide nasip etsin bizlereezemuszemus

Oy oy oy kırk bin kere maaşallah Allahım mutluluğunuzu daim etsin gelinliklerini de görmeyi nasip etsin inşallah Hymarrycim çok tatlı olmuş meleklerin.....

masallah.................buyudukce cok degısıyolar...............her ay farkedıyo.............yerım onları ben..........burdakılerın ablalrı olcekler...............dırım kız sen cook yaklasmaaaaaaaaa.............hımmmmmmmmmm oğlanların capkına benzıyooooooooooooooooo

Hymarry maşallah kuzular çok tatlı olmuşlar. Rabbim nazardan korusun inşallah.
çok sağol canım beniimmmopuyorumnanaktan
darısı kızlarınla senin başına annesssii kaydirigubbakcemile5
siz ne güselsiniz bee ne tatlısınız kırbinkere maşallah kızlarıma

o muhteşem güzellik annelerinden geliyorr......

allahım boy boy genç kızlık resimlerini görmeyide nasip etsin bizlereezemuszemus
amiiinn teyzesiiii,bana benzemşiyorlarki anam güzellik benden olsunn:sinifsinif:
teşekkür ederiz en güzel teyzemiizz Şeniz
Oy oy oy kırk bin kere maaşallah Allahım mutluluğunuzu daim etsin gelinliklerini de görmeyi nasip etsin inşallah Hymarrycim çok tatlı olmuş meleklerin.....
amiin canım,cümlemizin mutluluğu daim olsun,
darısı yavrularınla başına inşallahhopuyorumnanaktan..
kaydirigubbakcemile3 daha hamileyken tanıştılar kızlar oğlanlarla vallaa kaydirigubbakcemile3
değişmişler mi muallimim,şu kız kaynanamın simasından kurtulsa daha başka sağlık olsunn:dilcikar:..
maşallah ya ikiside biririnden tatlı allah bağışlasın tam ısırmalıklar tombik tombik
çok sağol canıımm opuyorumnanaktan
ısırmaya beklerima.skaydirigubbakcemile3

canım saglık ols.......tabı ya buyudukce daha cok degısıyo daha tatlı oluyolar..............boşver benzıcek elbet onemlı olan huyu suyu ınş guzel bı egıtımle ısın ustesınden gelırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…