ah canııııımm bayıldımmm,
maşallah ne güzelsinizzzzzzzz,
ay ne güzel ne kayifli olmuuuşş,
bunun ne olduğunu ne zaman yapıldığını geniş bi zamanda bize yazarmısın canım benim,malum bende de iki kız var,maksat eğlence olsunn,,
çok güzel olmuş canım beniminazarlardan saklasın Rabbimm,,
sağlıklı huzurlu mutlu beraberce iyi bir yıl diliyorumm güzel anneeeeeopuyorumnanaktan
tabii anlatırım tatlımmm çok teşekkür ederim iltifatların için bizde 6.ayda kıza kına yakarlar yani bir nevi eylence normal kına gecelerinin daha basiti evde müzikle eylenilir ikramlar yapılır falan çok basit aMA ÇOK DUYGULU BİR GELENEK ileride çocuklarımıza bir anı işte...bence yap hayatım çok güzel birşey
sanada yavrularıla tüm ailenle mutlu sağlıklı bir yıl dilerim
çok teşekkür ederim canım evet tatlım 6.ayda yapılıyo yapmanızı tavsiye ederim çok güzel bir anı....
çok güzel yaaaopuyorumnanaktan,
inşallah kısmet olsun bize de,çok teşekür ederim canımŞeniz
canım peki bişey daha sorucam,kzıının bu kıyafeti dikilme mi,yoksa bir yerlerden bulunuyor muu?
bebişko çok hoş sunuz ya ne güzel olmuştur kim bilir sende kızında yani ortalığı yakmışsınız kısmet olursa ben dişleri çıkınca diş göllesi yapıp komşuları çağırayım diyorum ben bugüne kadar hiç bişey yapamadım telaştan taşınmadır hastalıktır hep peşpeşe geldi
saol tatlım inşallah kısmet olur evet burda özel satılıyo ama oralarda varmıdır bilmem kınalığı eldivenleri yüz örtüsü fesi bile var çok güzel ama ben yardımcı olurum alır sana gönderirim eğer istersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?