İkiz bebeklerimizin albümü

ah canııııımm bayıldımmm,
maşallah ne güzelsinizzzzzzzz,
ay ne güzel ne kayifli olmuuuşş,
bunun ne olduğunu ne zaman yapıldığını geniş bi zamanda bize yazarmısın canım benim,malum bende de iki kız var,maksat eğlence olsunn,,
çok güzel olmuş canım beniminazarlardan saklasın Rabbimm,,

sağlıklı huzurlu mutlu beraberce iyi bir yıl diliyorumm güzel anneeeeeopuyorumnanaktan

tabii anlatırım tatlımmm çok teşekkür ederim iltifatların için bizde 6.ayda kıza kına yakarlar yani bir nevi eylence normal kına gecelerinin daha basiti evde müzikle eylenilir ikramlar yapılır falan çok basit aMA ÇOK DUYGULU BİR GELENEK ileride çocuklarımıza bir anı işte...bence yap hayatım çok güzel birşey

sanada yavrularıla tüm ailenle mutlu sağlıklı bir yıl dilerim

kurban olduğummm dırrıımmımmmm teşekkür ederim kuzum ya ne yaptıysam olmadııı ellerine sağlık çook öptümm iyi yılllar herkeseeee

ay canım çok güzel olmuş kınanaız bayıldım walla..Benimde iki kız olacak çok özendim..6.ayda yapılıyo demiştin değilmi...

çok teşekkür ederim canım evet tatlım 6.ayda yapılıyo yapmanızı tavsiye ederim çok güzel bir anı....

çok teşekkür ederim canım evet tatlım 6.ayda yapılıyo yapmanızı tavsiye ederim çok güzel bir anı....

çok güzel yaaaopuyorumnanaktan,
inşallah kısmet olsun bize de,çok teşekür ederim canımŞeniz
canım peki bişey daha sorucam,kzıının bu kıyafeti dikilme mi,yoksa bir yerlerden bulunuyor muu?

bebişko çok hoş sunuz ya ne güzel olmuştur kim bilir sende kızında yani ortalığı yakmışsınız kısmet olursa ben dişleri çıkınca diş göllesi yapıp komşuları çağırayım diyorum ben bugüne kadar hiç bişey yapamadım telaştan taşınmadır hastalıktır hep peşpeşe geldi

çok güzel yaaaopuyorumnanaktan,
inşallah kısmet olsun bize de,çok teşekür ederim canımŞeniz
canım peki bişey daha sorucam,kzıının bu kıyafeti dikilme mi,yoksa bir yerlerden bulunuyor muu?

saol tatlım inşallah kısmet olur evet burda özel satılıyo ama oralarda varmıdır bilmem kınalığı eldivenleri yüz örtüsü fesi bile var çok güzel ama ben yardımcı olurum alır sana gönderirim eğer istersen..

sağol canımcım valla elimizden geldiği kadar yaptık allah kuzulara sağlık versinde gerisiboş yap bakalım bende onu hiç duymadım resimlrini koyarsaın:))))

ay bebişlerimin resimlerini yükleyecektim ama bizim resimler büyük galiba ebat olarak yükleyemiyorum.... yardımcı olurmusunuz arkadaşlar...

Bebişkocanım ne güzel olmuş her şey ve kızın canım ya...Ben ilk defa senden duydum 6 ay kınasını..o kıyafetlere de bayıldım...Ne şeker olmuş..İnş.Büyüdüğü günleride görürsün ...

amin canım benim hepimiz çocuklarımızın büyüdüklerini ve güzel günlerini görürüz inşallah tatlım ...evet 6 ay kınası ege yöresine has bir adettir çok bilinmez başka yerler ama güzel duygulu bir gelenek elbiselerde burda heryerde satılıyo:))

canım benim çok tatlısın,çok incesin,çok teşekkür ederimŞeniz,
öğrendim buralarda da satılıyormuş canım,
sağlık olsun,kısmet olsun da, biz de yapalım inşallahhopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…