İkiz bebeklerimizin albümü

evet dırımım çok heyecanlıyım düşünsene küçük şalvarlı bindallıları eldivenlerri falan var...bakalım kısmetse yapıcaz ...belli mi olur belki birtanede kız daha doğurursun şekeriiimmmmm

ceysel canım küçük bir kutlama gibi bişey kızına kına yakıp eğlence yapıyosun bazılarıda mevlütlü yapıyo ama biz mevlütümüzü önceden yaptık o yüzden şimdide bayan bayana eğlence düzenledik..genelde ege bölgesinde çok bilinir bu 6 ay kınası ben çok özeniyordum...

dırım oğulların o kadar güzel ki ve ben onlara o kadar heyecanla bakıyorum ki, büyük ihtimalle bizim yakında gelecek oğullarımız onlara benzeyecek :)

çocuklara oyuncak aldık kızlar bu ayak sabitliyici ile
mama yedirmenize yardımcı oluyor...
ayaksabitliycisi çıkıyor tekerlekleri var bisiklet oluyor
yan aparatları ve kemeri var...ön kısmısmında direksiyonu var
ve konro sesi fren sesi bebek sesi çıkarıyor...
arkadaki tutma yeri ile bebek arkadan itiyor yürümesine yardımcı oluyor
ki aliş bunu çok yapıyor...çok güselll ya eşimle bayıldık biz kendimiz oynayacakmışız gibi kurudk
işteeeeeeeeee resimlerr

çirkin oğlum alişşşşşş

Son düzenleme:
maaaşalllaaaahhh maşallahhhh
yerim ben bu yakışıklıları yaaaa,
şebek olmuşlar bunlar aneeeeeemmmmmmopuyorumnanaktan

Soytarı şapkası pek münasip olmuş, tam soytarı bence bu oğlanlar. Bu arada yüzdeki kızarıklıklar birbirlerini yolma işaretleri değildir inşallah :) Umarım bizde bugünleri görürüz.

ay çok tatlılar maşallah benimkilerde bu kadar olcakmı bende resimlerini koymak isterim ama hiç bilgim yok resim koyma konusunda

çok tatlı bunlar maşallah,o güzel gülüşleri hiç eksik olmasın yüzünden,ayrıca sarı kırmızı şapkada başka bir yakışmış kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…