İkiz bebeklerimizin albümü

canımya tabikide yardımcı olmadan olmazki en kısa zamanda bemce araştırmalısın ve bu aylarda çok sakinle gitgide daha hareketli ve huysuz olacaklar şimdi besleyip yatırıyoruz problem yok ama ya daha sonrası çok zor olacak canım biraz kendinide düşünmelisin kıyamam..opuyorumnanaktan

Maşallah maşallah
Çok tatlı bu bebişler Allah uzun ömürler versin anneli babalı büysün :1hug:

bugün çok tatlıydılar allahım nazarlardan korusun onları

Eklentiler

• $29082009705.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 53
  • $29082009706.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 67
oyy maşallah ya Allah bize de nasip etsin bir gün inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar:kedi:

ilk işim bir albüm almak olacak benimde çok heveslendim

ayyyyyy kızlar yapın bebek ürünleri satan mağzada albüm ve günlük iç içeee

valla kızlarrr benim bebeklerimi ben 38 günlükken ben yanlız bakmaya başaldım

ve 5 ay oldu bitiyorrrr bileeeeee çokkkk zor kızlar yardımcı tutcak maddi gücümüzde yok allahtan eşim aksmaları bakıyorrr....ama gündüz yemek çamaşır bulaşık uğraşıyorum canım çıkıyorrrr............ama başka yolu yokkk bebeklerin masrafı aylık 600 tl

canım benim allahım kolaylık versin ikiz annesi olmak çok zor ama bir okadarda keyifli allah onlara uzun ömürler versinhemde çalışanlara çünkü dediğin gibi masraf tavanda yapacak bişey yok sağlıklı olsunlarda çalışırız:bbo:

selam kızlar. kızlarım selen ve ipeğimin 34 günlük resimleri.
nasıl teyzeleri büyümüşlerimi.

Eklentiler

• $SANY3620.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 74
açelya maşşallah cnm benim allah nazardan saklasınnn böle her ay resimleri bekliyoruzz benim 7 gün sonra 5 ayları bitiyorrr.......

bu arada dikkat ettim çoğu ikizler benziyor yaaa benimkilerrr benzemiyorr

açelya maşşallah cnm benim allah nazardan saklasınnn böle her ay resimleri bekliyoruzz benim 7 gün sonra 5 ayları bitiyorrr.......

bu arada dikkat ettim çoğu ikizler benziyor yaaa benimkilerrr benzemiyorr

tamam canım her ay koyarım resimleri. koymammı
benimkiler alakasızlar hiç benzemiyorlar birbirlerine .
biri mavi gözlü hafif sarışın. diğeri esmer kahverengi gözlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…