çok şanslısın canım eşin yönünden bende nasıl yaparım bilmiyorum inan annem olmayınca sanırım bir yardımcıya ihtiyacım olacak başka türlü yapabileceğimi artık sanmıyorum başlarda iyi idi besleyip uyutuyordum ama artık öyle değil uyumadıkları zaman lar oluyor ikiside kucağa alıştı kucakta durmak istiyorlar ne olacak bilmiyorum artık
çok teşekkür ederim allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah bebişlere bakmak çok kolay değil benim bir yardımcım ve annem var biz 3 kişi bile zorlanıyoruz comebaby allah sana sabır versin akşam eşim geldikten sonra mamalarını falan beraber yediriyoruz annemi akşamları dinlendiriyorum çünkü sabah saat 8 de çocukları yanımdan alıp biraz uyumamı sağlıyolar e kadının yaşı belli bide gece uykusuz kalırsa dayanamaz biz gece eşimle birlikte hallediyoruz uyandıkları zaman...eşimede fazla yüklenmek istemiyorum çünkü çok yoğun çalışıyo..ama yinede yardımcı oluyo allah razı olsun canım senin eşinin huyu o demekki nedenir bilmemki sanırım sen alıştırmışsın onu böyle hazıra.. ama çok zor tek başına nasıl olur ki:gitme::1no2:
ilk işim bir albüm almak olacak benimde çok heveslendim
canım benim bende yaptım yumurtalarımın toplanmasıyla bir başladım transfer vede beta hcg sonucumla birlikte albümü yapmaya başladım...sonra ilk sancım tuttuğunda beni hastaneye yatırıp doğumu geciktirmeye çalışırken bile resimlerim var valla :)
keselerinin ve kalp atışının görüntüleriyle devam ettim her hafta ultrasonla resimlerini çekip albüme koydum ve kocaman bir dosya oldu bu böyle taaki bugüne kadar devam etti benim de çok fotom yo bebeklik o yüzden her dakika fotolarını çekip albüme koyuyorum bu çok önemli ve güzel bişey onlara ve bize hatıra kalacak kıymetli olduklarını anlasınlar:)))
inan çok üzüldüm senin adına ne olur eşinle konuş ve yardımcı olmaya çalışsın...:)
çok teşekkür ederim allahım herkese nasip etsin bu güzellerden:)
saol canım benim çok teşekkür ederiz opuyorumnanaktan
ayyyyyy kızlar yapın bebek ürünleri satan mağzada albüm ve günlük iç içeee
valla kızlarrr benim bebeklerimi ben 38 günlükken ben yanlız bakmaya başaldım
ve 5 ay oldu bitiyorrrr bileeeeee çokkkk zor kızlar yardımcı tutcak maddi gücümüzde yok allahtan eşim aksmaları bakıyorrr....ama gündüz yemek çamaşır bulaşık uğraşıyorum canım çıkıyorrrr............ama başka yolu yokkk bebeklerin masrafı aylık 600 tl
tskkurler canım
snın bıdıklarda gullu cok tatlı olmuşlar
açelya maşşallah cnm benim allah nazardan saklasınnn böle her ay resimleri bekliyoruzz benim 7 gün sonra 5 ayları bitiyorrr.......
bu arada dikkat ettim çoğu ikizler benziyor yaaa benimkilerrr benzemiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?