İkiz bebeklerimizin albümü

siz yunussanız ben ne olurum bilmiyorum ama heralde hani şu bazen yakalanan dev tonluk köpek balıkları oluyorya herlade ondan olurum.yada fil olabilirmiyim acabakaydirigubbakcemile3

hiç bile maşallah valla ordaki kızlar bile söylediler,,
hiiiç ikiz doğurmuş gibi değilsin vallaha hıh,
o elbiseyi giydin mi canım,yada ne zaman giyeceksin bu arada?

cnmsın yawwwwwwopuyorumnanaktan

cnm 10 ekimde düğünümüz kıan ve düğün resimlerii flaş flaşş jet sosyete basınına veririm hehehehehehhehehee

o kuzenimin çeyizlerini hazırlıyoruz kendilerine benim meyve kavonozlarımdan bahartlık takımı yapacamm hehehhe şişeler değerlensinn

umudumsun canım umutlu ol,umudunu yitirme hahahah,ama herşeye benzeyebiliriz gerçekten

dırımım dedim yani bu kesin flash flash yazar buraya,resim neyin koyar ama dedim sonra benim kaçırdığım şeylerden biriyse yine rezil olmıyım dedim,

kuşummm sen sorr resil felann olmazsın

ben sana hususii mail atarımmmmmmm

kokoşşş beni görrrr:lepi:

hepimizde çok güzelizzzne kadra kilo alsakta allahtan kalbimiz yağ bağlamıyorr.. bizim kalbimiz her zaman güzeleelll

burda 2 aylıktı oğlumkaydirigubbakcemile2

kızım 2 buçuk aylık ama biraz çıtı pıtı olucaz heralde hiç anasına çekmiycek maşallah balina değil su aygırı gibi olduk...

sallanan beşiği paylaşamıyolar şimdiden kıskançlık yapmaya başladılar...

oğlumun bugünkü hali

buda narin kızımın son hali

neyse bişeyler paylaşmaya çalıştım bu ARADA sizinde iştahınız açıkmı hala ben çok yiyorumdA offf göbeğim gitti toparlandı ama hala kilo veremiyorum hamile kaldığım kilonun 5 kilo altına düştüm ama eski kıyafetlerinm hala olmuyo ve yemeye de devam ediyorum ne olcek benim halimmmmmakannehirkaydirigubbakcemile3

cok tatlılarrrrrrrrrrr masallahhhhhhhhhhhhhhhhh ya nıye bı sallanan da almıyooooooooon ya nıye işkence edıyon sen bu bebışlere annesı.............yerım onları cok guzeller

oytyyy yerim ben bu güzel melekleriiii maşalllah allahım nazardan saklasın ne kadar büyümüşler bizimkilerde böyle olacakmı yaaaa...darımcım yalnız çok can yakacaklar kızlar evin önünde kuyruk oluşturacak...benden sölemesi tatlımmm hazır olkaydirigubbakcemile3

cok tatlılarrrrrrrrrrr masallahhhhhhhhhhhhhhhhh ya nıye bı sallanan da almıyooooooooon ya nıye işkence edıyon sen bu bebışlere annesı.............yerım onları cok guzeller

aldıkta siparişle gelcek istanbuldan onu bekliyoruzzzşekerim yoksa niye işkence edeyim teyzoşuuuuu......teşekkür ederim canımm allah senin miniklerine kavuştursun bi avazda çok öptüm

bebişkooo öncelikle ikiz annesi olarak maşallah sana cnm çok güsel ve seksüsünn

kıyaftelerin olmuyorsa şişlik vardır cnm zamanla oda gidiyo rmerak etmeee

ikizlerden biri genelede zayıff benim ömer aliden hem uzun hem daha kilolu cnm

seninkilerde çok tatlıı cnmm çok sağoll

Allah nazarlardan saklasın....Ay ne şeker olmuşlar...Tosun paşalar..Maşallah suphanallah maşallah maşallah...Kıyamam onlara ben ne kadar masum ne kadar günahsızlar...Ay çok duygulandım..Ne sıkıntılardan nerelere geldiler...Sanada maşallah dırım kızı ne güzel bakmışsın meleklerine..Sen çok zayıflamışsın ayrıca...alkisalkisalkis

bayıldım hepinizede çocuklarınızda sizlerde çok güzelsiniz maşallah hiç doğum yapmış gibi deilsinizopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…