İkiz bebeklerimizin albümü

bebişko canım maşallahın var hakikaten bir ikiz annesi olarak gayette bakımlısın ben fırsat bulup saçımı bile boyatmaya gidemedim kendime henüz hiç zaman ayıramıyrum inş. bu hep böyle olmaz
bızdıklarında maşallahı var bende yarına sipariş verdim sallanan kolduklardan yarın gelecek inş.biraz olsun kendi kendilerine oyalanabilirler

benimde kilo durumum acayip ben hamilelikte sadece 6 kilo almıştım ve 60la doğuma girmiştim .şu an yine 60ım ve acayip iştahım acık benimde yanlız benim göbek var hala gitmedi kıyafetlerim göbekten dolayı olmuyor malesef jimnastik falan yapıyormusunuz ben henüz hiçbirşeye başlamadım diyette yapmak istemiyorum çünkü sütüm kesilmesinden korkuyorum süt artsın diyede olan şekerli yiyeceği yedim tatlıları yedim ve kilo aldım

Bende sallanan koltuklardan alacağım kullanan arkadaşlar memnun mu?Bir tane almak yeterli mi acaba?

kızlarr 6 aya kadar ağır spor yasak ben başlayacam koşu bandında yürüyüşee

ama bizim 5 ay bitecek......bende kokoşumdur doğum önceside öleydimm yanii

Hepsine kırkbir kere maaşallah...
Allahım bunlar muhteşemler ya,
inanın içim kıpır kıpır etti,
Rabbim yavrularınızı sizlere bağışlasın...
hepsi için ,hepimizden Maaşallah...
sevgiler...

çok teşekkür ederim cnm benimmm ...sağolll çok zor yollardan geldik evet ....ama deydi bee ben sizee 10 günlük hallerini koyayım görünn

[/URL][/IMG]

bu alii

buda ömer
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Bende sallanan koltuklardan alacağım kullanan arkadaşlar memnun mu?Bir tane almak yeterli mi acaba?

ben çok memnunum ama 2 tane alman gerekecek çünkü birine alıpta birine almamak olmuyo çünkü diyeri kendi kendine sallanırken ötekini sen sallıyosun yani yarım iş oluyo 2 tane al bak nasıl rahat edeceksin dediğim gibi yukarı kalkıyo bayağı yükseğe ve mama koltuğu da oluyo çok işlevli tavsiye ederim aldığımdan beri gece ve gündüz çok rahat ettim ve çok fazla elektrikte harcamıyo

Hepsine kırkbir kere maaşallah...
Allahım bunlar muhteşemler ya,
inanın içim kıpır kıpır etti,
Rabbim yavrularınızı sizlere bağışlasın...
hepsi için ,hepimizden Maaşallah...
sevgiler...

çok teşekkür ederiz allah razı olsun iyi dilekleriniz için opuyorumnanaktan:enbuyukkk:

Ayy! çok tatlılar çok şekerler yaa, hepsini kucaklayasım sevesim geldi minnoşlar maşallah ikiz bebişlere
Sizlerde çok tatlısınız kızlar Allah kolaylık versin, biz bir tane yaramazla uğraşamıyoruz sizler nasıl yapıyorsunuz size de maşallah
Çok tatlısınız çook :1hug:a.s.

ya ark. resimleri siz nasıl yüklüyorsunuz sizinkiler büyük çıkıyor benimkiler küçük sitenin ismini verirmisiniz

Dırım kızı ben seni doğum hikayeni anlattığın günden beri takip ediyorum.O zamanda çok ağlamıştım.Şimdi de ağlıyorum mafoldumben Dayanamıyorum hiç bu fotoğrafınıza..neler anlatıyor o gözler neler....mafoldumben Allah bağışlasın yavrularını sana canım benim...

Canım güzel yavrularını Allah bağışlasın sana...Sen Kraft ın kini almışsın değil mi?Öteki markalara baktın mı bilmiyorum canım?Dondolino bir de sleeper var.Bana sleeper daha iyi geldi ama bunlardan daha pahalı.Ben Kraftınkini en ucuz 323 liraya buldum.Sen kaça almıştın canım?İyi mi sence bu fiyat.Çok araştırdım en ucuz buydu araştırdıklarım arasında..

çok teşekkür ederim cnm benimmm ...sağolll çok zor yollardan geldik evet ....ama deydi bee ben sizee 10 günlük hallerini koyayım görünn

[/URL][/IMG]

bu alii

buda ömer
[/URL][/IMG]

bilirim o zor yolları bizde yaşadık benim kızım solunum yetmezliğinden 10 gün küvözde kaldı neler çektiğimi anlatamam ama yinede çok tatlılar olsun bugünlere geldikya şükür olsun bi ara size doğumdaki hallerini göndericem ne haldelerdi görün diye karnımdan çıktığı gibi offf offf

cnmsın yaaaa geçti o günlerrrr karanlığı aydınlatan güneşim tam tepemde canım

hem annelikk herşeyi gerektiriyor bunu biliyorsun cnmm

evet bu resimler çekildiğinde yasadıklarımız çok tazeydi şimdi benimde onlarında gözlerinin içi gülüyor

Allllllaaaaaahh topik yıkılıyor duygusallıktannn edebiyattannn,
uleyn ben bi doğurıyım görceksiniz bir Halide Edip olmazsamm..

drımkızı aynı zorlukları bende yaşadım canım kuuzucuklarım 1 kilo civarı doğdular ve 26 gün küvezde kaldılar hamilelik zaten çok stresli ve çok zor gecti evden dışarı çıkamadım sürekli kanama kanama ve erken doğum riski nedeniyle şükürler olsun allahım bize bu günleri gösterdi

çok tatlı bebişlerin var..allah nazarlardan saklasın,sağlıkla huzurla büyüsünler

amin tatlım allah seninkileride kucağına almak nasip tsin hepsine baktık canım ama ben kraftınkini çok beğendim bende 300 liraya aldım zaten kraft dondy diye geçiyo valla hepsinin özellikleri aynı ama bize arkadaşımız tavsiye etti bide bunları satan adam da çok övdü bizde aldık ve çok şükür rahatım sleeperda aynı hiç fazla para veripte diyerini alma bence fiyat çok ii bence kaçırmaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…