bayıldım hepinizede çocuklarınızda sizlerde çok güzelsiniz maşallah hiç doğum yapmış gibi deilsinizopuyorumnanaktan
bebişkooo öncelikle ikiz annesi olarak maşallah sana cnm çok güsel ve seksüsünn
kıyaftelerin olmuyorsa şişlik vardır cnm zamanla oda gidiyo rmerak etmeee
ikizlerden biri genelede zayıff benim ömer aliden hem uzun hem daha kilolu cnm
seninkilerde çok tatlıı cnmm çok sağoll[/QUOTE
ayy saol tatlı valla komplex yaptım kızım hiç gelişmiycek diye inşallah dediğin gibi olur tatlışkom bana gelince çok teşekkür ederim iltifatın için sende öle çok güzelsin e tabi doğal olarakta bebişlerin...bu fotoda yani seksü olan fotoda evlilik yıldönümümüzdü ve evde açılıp saçılayım adamın gözü bayram etsin dedim ee eşofmanlı görmekten bıktı adam....
bebişko canım maşallahın var hakikaten bir ikiz annesi olarak gayette bakımlısın ben fırsat bulup saçımı bile boyatmaya gidemedim kendime henüz hiç zaman ayıramıyrum inş. bu hep böyle olmaz
bızdıklarında maşallahı var bende yarına sipariş verdim sallanan kolduklardan yarın gelecek inş.biraz olsun kendi kendilerine oyalanabilirler
yok tatlım bende yengem ve annem evdeyken gittim kuaföre mecburdum valla artık bunalıma girmiştim e tabi eve geldiğimde ikiside bitkin düşmüşler bebişler yormuş onları valla çocukların uyuduğu zamanda yapmaya çalışıyorum bişiler tatlım napimm ben zaten çok kokoş olduğum içim böle süslenmek içimden geliyo merak etme en kısa zamanda sende fırsat bulursun...valla şu sallanan beşikler hem mama sandalyesi oluyo hemde seni büyük bi yükten kurtarıyo çok rahat ettim tavsiye ediyorum 2 kat rah ediyosun e normal mama sandalyeleride aynı fiyat bu çok kullanışlı bak gör rahat edeceksin çok öptüm seni ve minnoşları...
Allah nazarlardan saklasın....Ay ne şeker olmuşlar...Tosun paşalar..Maşallah suphanallah maşallah maşallah...Kıyamam onlara ben ne kadar masum ne kadar günahsızlar...Ay çok duygulandım..Ne sıkıntılardan nerelere geldiler...Sanada maşallah dırım kızı ne güzel bakmışsın meleklerine..Sen çok zayıflamışsın ayrıca...alkisalkisalkis
Bende sallanan koltuklardan alacağım kullanan arkadaşlar memnun mu?Bir tane almak yeterli mi acaba?
Hepsine kırkbir kere maaşallah...
Allahım bunlar muhteşemler ya,
inanın içim kıpır kıpır etti,
Rabbim yavrularınızı sizlere bağışlasın...
hepsi için ,hepimizden Maaşallah...
sevgiler...
Hepsine kırkbir kere maaşallah...
Allahım bunlar muhteşemler ya,
inanın içim kıpır kıpır etti,
Rabbim yavrularınızı sizlere bağışlasın...
hepsi için ,hepimizden Maaşallah...
sevgiler...
ben çok memnunum ama 2 tane alman gerekecek çünkü birine alıpta birine almamak olmuyo çünkü diyeri kendi kendine sallanırken ötekini sen sallıyosun yani yarım iş oluyo 2 tane al bak nasıl rahat edeceksin dediğim gibi yukarı kalkıyo bayağı yükseğe ve mama koltuğu da oluyo çok işlevli tavsiye ederim aldığımdan beri gece ve gündüz çok rahat ettim ve çok fazla elektrikte harcamıyo
çok teşekkür ederiz allah razı olsun iyi dilekleriniz için opuyorumnanaktan:enbuyukkk:
çok teşekkür ederim cnm benimmm ...sağolll çok zor yollardan geldik evet ....ama deydi bee ben sizee 10 günlük hallerini koyayım görünn
[/URL][/IMG]
bu alii
buda ömer[/URL][/IMG]
Dırım kızı ben seni doğum hikayeni anlattığın günden beri takip ediyorum.O zamanda çok ağlamıştım.Şimdi de ağlıyorum mafoldumben Dayanamıyorum hiç bu fotoğrafınıza..neler anlatıyor o gözler neler....mafoldumben Allah bağışlasın yavrularını sana canım benim...
Canım güzel yavrularını Allah bağışlasın sana...Sen Kraft ın kini almışsın değil mi?Öteki markalara baktın mı bilmiyorum canım?Dondolino bir de sleeper var.Bana sleeper daha iyi geldi ama bunlardan daha pahalı.Ben Kraftınkini en ucuz 323 liraya buldum.Sen kaça almıştın canım?İyi mi sence bu fiyat.Çok araştırdım en ucuz buydu araştırdıklarım arasında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?