İkiz bebeklerimizin albümü

Allllllaaaaaahh topik yıkılıyor duygusallıktannn edebiyattannn,
uleyn ben bi doğurıyım görceksiniz bir Halide Edip olmazsamm..

umarım sen çok rahat geçirirsin o dönemi dualarımız seninle olacak
valla ağlıyorum burda salya sümük:::)))))))))))))))))

ya ark. resimleri siz nasıl yüklüyorsunuz sizinkiler büyük çıkıyor benimkiler küçük sitenin ismini verirmisiniz

yücee googleye resim yükle de siteler çıkar cnm oradan birinden yüklee

Allllllaaaaaahh topik yıkılıyor duygusallıktannn edebiyattannn,
uleyn ben bi doğurıyım görceksiniz bir Halide Edip olmazsamm..

ol ülynnnnnnnnnnnnnnnn yerim seniii sexüü dobişşşopuyorumnanaktan

çok şükür küvezde kalmadılar rabbim dualarımı geri çevirmedi ama diğer sıkıntılar olduu
çok tatlı bebişlerin var..allah nazarlardan saklasın,sağlıkla huzurla büyüsünler

teşekkür ederim cnm

Canım sana bir şey daha sorayım Koltuğun 5 yatış pozisyonu varmış.Ben odamda yatırmayı düşünüyorum belli bir süre.Bu koltukları yatak pozisyonuna getirsem işimi görür değil mi.?birde yatak pozisyonunda da sallanıyor değil mi?çok şişrdim kafanıda,ne yapayım ama...:kedi::kedi:

umarım sen çok rahat geçirirsin o dönemi dualarımız seninle olacak
valla ağlıyorum burda salya sümük:::)))))))))))))))))

inşallah canım,inşallahh,çok teşekkür ederimm..
ama niye ağlıyorsunuuuuzzz,ağlamayııınn
ne kadar güzel herşey yavrularınız sağlıkla kucağınızda maşallahhh..

hepsi birbirinden güzel, Allah bağışlasın...
Allah ömürlerini de kendileri kadar güzel eylesin :Saruboceq:

41 kere maşallah Rabbim mutlu ve huzurlu bir ömür nasip etsin

Ay maşallah yaa tosuncuk gibiler..

Ay yerim ben onları...
Annesinin kuzucukları..

Aman da amannn...Maşallahh.....Allah nazardan saklasın bu tosuncukları..

evet bununda bir çok pozizyonu var yatıyo mesela ben şu an yatış pozisyonunda kullanıyorum daha oturamadıkları için ama ilerde mama sandalyesi oluyo ve taşınması kolay tekerlekleri var ve kilitli ben memnunum...tabki en ideali yatış pozizyonuı beşik yani bildiğin...ben çok rahat ettim yükselince yani koltuk olunca emniyeti var sallanmıyo sadece yatış pozizyonundayken sallanıyo geceleri yatağımın yanına alıyorum gündüz salona yani oturduğum yere süper valla...aşk olsun niye kafa şişiresinki yardımcı olabildiysem ne mutlu opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim canım...opuyorumnanaktan.Şeniz

ark. bugün gittim 2 adet ana kucağı aldım geldim ikisinide yatırdım kuzuların sallanarak uyudular inş. bu sayede kucakta uyutmaktan kurtulacağız

biz dün 3. ayımızı tamamladık bizimkiler 90cc den fazla yiyemiyorlar yerlersede kuusuyorlar dr.sindirim problemlerinin olduğunu söyledi önceden 3 saatte uyanan bebeklerimde dün 2 saatte bir uyanıp beslenmek istediler böyle oluncada işimiz iyice zorlaştı ne zaman deliksiz 4-5 saat uyuyacaklar acaba

birde hangi mamayı kullanıyorsunuz ek gıdalara kaçıncı ayda gectiniz .Ark. biri mama ve bez firmalarından eşantiyon isteyebilirsin dedi bunu yapan varmı aca

drım maşallah ya seninkiler kocaman olmuşlar

bizde bugün anneannelerinin saçını kestirmek için hep birlikte hazırlandık arabalarına koyduk ağlata ağlata kuaförün yolunu tuttuk.Yolda uyudular neyseki kuzucuklarıma yolda herkes saldırdı ya şimdi bugün çektiğim fotolar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…