Allllllaaaaaahh topik yıkılıyor duygusallıktannn edebiyattannn,
uleyn ben bi doğurıyım görceksiniz bir Halide Edip olmazsamm..
ya ark. resimleri siz nasıl yüklüyorsunuz sizinkiler büyük çıkıyor benimkiler küçük sitenin ismini verirmisiniz
Allllllaaaaaahh topik yıkılıyor duygusallıktannn edebiyattannn,
uleyn ben bi doğurıyım görceksiniz bir Halide Edip olmazsamm..
çok şükür küvezde kalmadılar rabbim dualarımı geri çevirmedi ama diğer sıkıntılar olduudrımkızı aynı zorlukları bende yaşadım canım kuuzucuklarım 1 kilo civarı doğdular ve 26 gün küvezde kaldılar hamilelik zaten çok stresli ve çok zor gecti evden dışarı çıkamadım sürekli kanama kanama ve erken doğum riski nedeniyle şükürler olsun allahım bize bu günleri gösterdi
çok tatlı bebişlerin var..allah nazarlardan saklasın,sağlıkla huzurla büyüsünler
amin tatlım allah seninkileride kucağına almak nasip tsin hepsine baktık canım ama ben kraftınkini çok beğendim bende 300 liraya aldım zaten kraft dondy diye geçiyo valla hepsinin özellikleri aynı ama bize arkadaşımız tavsiye etti bide bunları satan adam da çok övdü bizde aldık ve çok şükür rahatım sleeperda aynı hiç fazla para veripte diyerini alma bence fiyat çok ii bence kaçırmaopuyorumnanaktan
umarım sen çok rahat geçirirsin o dönemi dualarımız seninle olacak
valla ağlıyorum burda salya sümük:::)))))))))))))))))
hepsi birbirinden güzel, Allah bağışlasın...
Allah ömürlerini de kendileri kadar güzel eylesin :Saruboceq:
Canım sana bir şey daha sorayım Koltuğun 5 yatış pozisyonu varmış.Ben odamda yatırmayı düşünüyorum belli bir süre.Bu koltukları yatak pozisyonuna getirsem işimi görür değil mi.?birde yatak pozisyonunda da sallanıyor değil mi?çok şişrdim kafanıda,ne yapayım ama...:kedi::kedi:
evet bununda bir çok pozizyonu var yatıyo mesela ben şu an yatış pozisyonunda kullanıyorum daha oturamadıkları için ama ilerde mama sandalyesi oluyo ve taşınması kolay tekerlekleri var ve kilitli ben memnunum...tabki en ideali yatış pozizyonuı beşik yani bildiğin...ben çok rahat ettim yükselince yani koltuk olunca emniyeti var sallanmıyo sadece yatış pozizyonundayken sallanıyo geceleri yatağımın yanına alıyorum gündüz salona yani oturduğum yere süper valla...aşk olsun niye kafa şişiresinki yardımcı olabildiysem ne mutlu opuyorumnanaktan
rota aşısı yaptırdınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?