Arkadasim Allah yardimcin olsunda soylemeden gecemiycem o ictigin enerji icecekleri kalp krizinden goturuyor bilgin olsun.uzun sure uykusuz kalip birde oseyleri icersen basina is alirsin.Allah yolunu acik etsin.
memur san ücretsiz izne ayrıl en iyi çözüm bu değilsen belli bir süre çalışma bebeklerin için katlanıcan onların sağlığı her şeyden önemli allah yardımcın olsun
Memurum ama iki çocuk masrafı tek maaşla mümkün değil ki konut kredimiz var... 😒
Âmin teşekkür ederim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Müdürü fazla kafana takma bir şey yapamaz bende sağlık memuruyum ben amirleri takmıyorum bileseni idare etmek zorundalar yasal olarakta bir şey yapamazlar diyelim tutanak tutulur savunman da durumunu bir güzel anlatırsın olur biter devlet bile 3 çocuk diyor :26: bebişler sağlıklı olsun da gerisi hal olur bir şekilde.
bende ikiz annesiyim ve seni en iyi anlayanlardanım..ilk 1 yıl çok zordur hele de prematüre doğdularsa bu zorluk iki katına çıkar.kış aylarında sürekli hasta olurlar..bunları yaşadım ve tıpkı senin gibi müdürümle sorunlar yaşadım.hüngür hüngür ağladığımı bilirim birden o günler geldi aklıma.
bakıcın var mı bilmiyorum ama tutmak zorundasın.başka türlü başa çıkamazsın.ikiz büyütmek çok zordur,insan bazen delirecek noktaya gelir.düşünsene insanlar tek bebkle bile zorlanırken biz bunun iki katını yaşıyoruz.
idarecilerien anlayışlı olmak zorunda,keyfinden yapmıyorsun bunu.
Cok uzuluyorum, yeni dogum yapmisken calismak zorunda olan annelere. Arkadasim tez zamanda Allah'im sana cok guzel kapilar acar insallah. Sikintilarin biter gider.
Lutfen o enerji iceceklerini de icme. Cok zararli. Ve sana yardim edecek birileri yok mu yaninda?
Kreşe gidiyorlar 6 aylık başladılar akşamları için bakıcı arıyorum henüz bulamadım
Ben birde ölümcül bir hastalık geçirdim yaklaşık 5 ay hastanede yattım Rabbim beterinden saklasın ama neler yaşadım bir ben bilirim bir de Allah
çok geçmiş olsun çok kötü şeyler yaşamışsın.hamilelikle mi ilgiliydi bu hastalığın?
kreş için çok erken bence yani özellikle prematüre çocukların daha 6 ay-1 yaş arası çok kalabalık yerlerde bulunması tavsiye edilmez.hemen hastalık kaparlar.
gündüz kreş,akşam bakıcı çok masraflı olmaz m?
Hımmmm çok zor bir durum...
ama hayatının her dönemi herkes tam verimle çalışamazki...
hele sizinde sağlık sorunlarınız olmuş üstüne ikiz bebecikler...
üstüne çalışma temposu tabiki dayanılacak gibi değil...
bu ara ailenizden yada eşinizin ailesinden destek alabilir misiniz
sonuçta bu tek başına altından kalkılacak bir durum değil...
Allah yardımcınız olsun...
Müdürü fazla kafana takma bir şey yapamaz bende sağlık memuruyum ben amirleri takmıyorum bileseni idare etmek zorundalar yasal olarakta bir şey yapamazlar diyelim tutanak tutulur savunman da durumunu bir güzel anlatırsın olur biter devlet bile 3 çocuk diyor :26: bebişler sağlıklı olsun da gerisi hal olur bir şekilde.
devlet memuruymuşsun özelde olsan anlarım.. hiççç sallama bile amirini . bırak ne ima ederse etsin. senin yavrularından önemli değil hiç bişey. hastaneye kontrole getirdiğinde amirinin yanına giriver bebişlerle , atıver kucağına birini , biraz havası değissin :) özgüvenin nekadar yerinde olursa o kadar kolay atlatırsın benden sana söylemesi. senin hakkında söylenenler umrunda bile olmasın :)
bir sure yatılı kadın alsanız ya da yeğen vs. akrabalardan biri kalsa sizde olmaz mı. aslında yuruyunce daha da zor olacak temponuz.. benimde ikiz değil ama iki bebeğim var, çalışıyorum. İnanın sürükleniyorum sadece. Uykuları fena değil ama ben yat kalk derken zaten verimli uyuyamıyorum. yemeğiydi, aşısıydı, geleni gideni, misafiri.... İmkanınız varsa yardım alın...Çok teşekkür ederim ailem bir sene yanımda kaldı yeni gittiler eşimin annesi ilk hastalandığımda anneme senin kızın hasta sen bak oğlum hasta olsa ben bakardım dediği için tahmin edersiniz ki gelmez gelse hayat bana zehir olur
devlet memuruymuşsun özelde olsan anlarım.. hiççç sallama bile amirini . bırak ne ima ederse etsin. senin yavrularından önemli değil hiç bişey. hastaneye kontrole getirdiğinde amirinin yanına giriver bebişlerle , atıver kucağına birini , biraz havası değissin :) özgüvenin nekadar yerinde olursa o kadar kolay atlatırsın benden sana söylemesi. senin hakkında söylenenler umrunda bile olmasın :)
Başta özel sanmıştım, memursan takılma buna hakkın bu senin. Önemli olan çocuklarının sağlığı. bakımları iyi olacak ki sağlıklı büyüsünler. Ayrıca 50 saat uykusuz kalıp hastalanıp rapor almaktansa bence biraz kendinize dikkat etmeniz daha iyi değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?