İkiz bebeklerle iş hayatı...

drtl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
838
195
63
Ankara
Çok üzüldüm bugün... Ikiz bebeklerim 1 yaşında ve erken doğum olduğu için sağlık problemlerimiz var bazen 50-60 saat uyumadan işe geldiğim oluyor enerji içecekleriyle antidepresanla ayakta durmaya çalışıyorum

Bazen bir iki ay hiç sorun olmazken bazen üst üste hastaneye getiriyorum kendim hastanede çalışıyorum iki haftada 4 kez getirdim yarım günümü muayeneyle geçirdim bugün müdürüm imalı imalı baktı bişey söyleyecek gibisinin dedim sen anladın gerek yok söylememe dedi çok üzüldüm

Burda doğumdan sonra çalısmaya başladım ve başlarken söyledim ikiz bebeklerim ve sağlık sorunlarımız var sorun yaşamak istemem diye o da bu geçici bir süreç hepimiz yaşıyoruz sorun yok demişti 😢 ağlamak üzereyim resmen haftaya da muayenemiz var napıcağımı bilemiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadasim Allah yardimcin olsunda soylemeden gecemiycem o ictigin enerji icecekleri kalp krizinden goturuyor bilgin olsun.uzun sure uykusuz kalip birde oseyleri icersen basina is alirsin.Allah yolunu acik etsin.

memur san ücretsiz izne ayrıl en iyi çözüm bu değilsen belli bir süre çalışma bebeklerin için katlanıcan onların sağlığı her şeyden önemli allah yardımcın olsun

Arkadasim Allah yardimcin olsunda soylemeden gecemiycem o ictigin enerji icecekleri kalp krizinden goturuyor bilgin olsun.uzun sure uykusuz kalip birde oseyleri icersen basina is alirsin.Allah yolunu acik etsin.

Âmin... Biliyorum ama çaresiz kaldığımda yapacak birşey olmuyor

memur san ücretsiz izne ayrıl en iyi çözüm bu değilsen belli bir süre çalışma bebeklerin için katlanıcan onların sağlığı her şeyden önemli allah yardımcın olsun

Memurum ama iki çocuk masrafı tek maaşla mümkün değil ki konut kredimiz var... 😒
Âmin teşekkür ederim

Memurum ama iki çocuk masrafı tek maaşla mümkün değil ki konut kredimiz var... 😒
Âmin teşekkür ederim

Müdürü fazla kafana takma bir şey yapamaz bende sağlık memuruyum ben amirleri takmıyorum bile seni idare etmek zorundalar yasal olarakta bir şey yapamazlar diyelim tutanak tutulur savunman da durumunu bir güzel anlatırsın olur biter devlet bile 3 çocuk diyor :26: bebişler sağlıklı olsun da gerisi hal olur bir şekilde.

bende ikiz annesiyim ve seni en iyi anlayanlardanım..ilk 1 yıl çok zordur hele de prematüre doğdularsa bu zorluk iki katına çıkar.kış aylarında sürekli hasta olurlar..bunları yaşadım ve tıpkı senin gibi müdürümle sorunlar yaşadım.hüngür hüngür ağladığımı bilirim birden o günler geldi aklıma.

bakıcın var mı bilmiyorum ama tutmak zorundasın.başka türlü başa çıkamazsın.ikiz büyütmek çok zordur,insan bazen delirecek noktaya gelir.düşünsene insanlar tek bebkle bile zorlanırken biz bunun iki katını yaşıyoruz.

idarecilerien anlayışlı olmak zorunda,keyfinden yapmıyorsun bunu.

Cok uzuluyorum, yeni dogum yapmisken calismak zorunda olan annelere. Arkadasim tez zamanda Allah'im sana cok guzel kapilar acar insallah. Sikintilarin biter gider.

Lutfen o enerji iceceklerini de icme. Cok zararli. Ve sana yardim edecek birileri yok mu yaninda?

Bişey yapar diye değil de sorun yaşamak huzursuz olmak istemiyorum zira hayatım yeterince zor zaten

Konuyu açtıktan sonra konuşup derdimi anlatınca anlayışla karşıladı çok şükür

Kreşe gidiyorlar 6 aylık başladılar akşamları için bakıcı arıyorum henüz bulamadım
Ben birde ölümcül bir hastalık geçirdim yaklaşık 5 ay hastanede yattım Rabbim beterinden saklasın ama neler yaşadım bir ben bilirim bir de Allah

Amin Allah razı olsun... Keşke sadece çalışmak olsaydı sorun 40 günlükken hastalandım 6 aylık olmuşlardı iyileştiğimde neler çekti yavrularım 😥
Bir yıldır annemle babam bizde kalıyordu yeni gittiler şimdi yardımcı arıyorum

çok geçmiş olsun çok kötü şeyler yaşamışsın.hamilelikle mi ilgiliydi bu hastalığın?

kreş için çok erken bence yani özellikle prematüre çocukların daha 6 ay-1 yaş arası çok kalabalık yerlerde bulunması tavsiye edilmez.hemen hastalık kaparlar.

gündüz kreş,akşam bakıcı çok masraflı olmaz m?

Hımmmm çok zor bir durum...
ama hayatının her dönemi herkes tam verimle çalışamazki...
hele sizinde sağlık sorunlarınız olmuş üstüne ikiz bebecikler...
üstüne çalışma temposu tabiki dayanılacak gibi değil...
bu ara ailenizden yada eşinizin ailesinden destek alabilir misiniz
sonuçta bu tek başına altından kalkılacak bir durum değil...
Allah yardımcınız olsun...

Teşekkür ederim...Hamilelikle ilgili değilmiş ama doğum bir travma ve tetikler dediler

Iki bebeğe gündüz evde bi kişi bakamaz mecbur kaldım vermeye

Evet masraflı olacak en uygun şekilde ayarlamaya çalışıyoruz tabi ne kadar olursa...

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim ailem bir sene yanımda kaldı yeni gittiler eşimin annesi ilk hastalandığımda anneme senin kızın hasta sen bak oğlum hasta olsa ben bakardım dediği için tahmin edersiniz ki gelmez gelse hayat bana zehir olur

devlet memuruymuşsun özelde olsan anlarım.. hiççç sallama bile amirini . bırak ne ima ederse etsin. senin yavrularından önemli değil hiç bişey. hastaneye kontrole getirdiğinde amirinin yanına giriver bebişlerle , atıver kucağına birini , biraz havası değissin :) özgüvenin nekadar yerinde olursa o kadar kolay atlatırsın benden sana söylemesi. senin hakkında söylenenler umrunda bile olmasın :)

Başta özel sanmıştım, memursan takılma buna hakkın bu senin. Önemli olan çocuklarının sağlığı. bakımları iyi olacak ki sağlıklı büyüsünler. Ayrıca 50 saat uykusuz kalıp hastalanıp rapor almaktansa bence biraz kendinize dikkat etmeniz daha iyi değil mi?

bir sure yatılı kadın alsanız ya da yeğen vs. akrabalardan biri kalsa sizde olmaz mı. aslında yuruyunce daha da zor olacak temponuz.. benimde ikiz değil ama iki bebeğim var, çalışıyorum. İnanın sürükleniyorum sadece. Uykuları fena değil ama ben yat kalk derken zaten verimli uyuyamıyorum. yemeğiydi, aşısıydı, geleni gideni, misafiri.... İmkanınız varsa yardım alın...

Ofise götürüyorum yanımda seviyorlar falan ben biraz ince düşünüp mahcup oluyorum mesaimi özel işime harcıyorum diye aslında anlayışlı da davranır çoğu zaman

Onların sağlığı herseyden önemli arada yani ayda 1 gün falan izin alıp çocukları da kreşe gönderip dinleniyorum yoksa ayakta duramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…