- 23 Ocak 2019
- 3.642
- 11.606
- 208
- 35
- Konu Sahibi memurhanim
-
Çok teşekkür ederim,iyi hissettirdiğim için ben de mutlu oldumYaaa kadar mutlu ettik ki mesajınız beni N neslititi karanlık bir tünel gibi sonunu göremiyor insan .Korku endişe tedirginlik hepsi var .İnanır mısınız bugün de bitti diye çeltik atacağım o derece günler geçsin istiyorum. Beni en iyi siz anlarsınız .Topigi açmaya da bu sebeple karar verdim birbirimize destek oluruz diye düşündüm :)Bebişleri sağlıkla büyütün inşallah .Ara ara uğrayın buraya
Aynı benim gibi olmuş gozunuz Aydın olsun sağlıkla ilerlesin .tüm süreci burda gecririz inşallahMerhabalar bende çiğ yumurta transferi oldum bir tanesi tutundu diye görmüştük keseyi dün tek yumurta ikizi olduklarını öğrendik Rabbimin mucizesi
Aynı benim gibi olmuş gozunuz Aydın olsun sağlıkla ilerlesin .tüm süreci burda gecririz inşall
Ben 23. HaftamdayimSağlıkla gelsin yavrularımız sizin kaçıncı hafta
Ooo maşallah canım çift yumurta mi bende o haftalara gelsem inşallahGeldım geldım34+3 den selamlar
Yaaa ne güzel .Sağlıkla ilerlesin inşallah . alışveriş için biraz erken değil miMerhabalar arkadaşlar ben de tüp bebek ile hamile kaldım. Çift embriyo transferi oldum. İkisi de tutmuş. İkiz bebek bekliyorum şu anda18+4 olduk. Sürecimiz şu anda güzel gidiyor. Yavaş yavaş alışverişe başlamayı düşünüyorum.
Çift yumurta canımss sen kaçsınOoo maşallah canım çift yumurta mi bende o haftalara gelsem inşallah
Benim tek yumurta 23. Haftamdayim iki oğluşum olacak inşallah.aramizda en tecrübeli sensin tavsiyelerini bekelrizÇift yumurta canımss sen kaçsın
Benımkılerde erkekB
Benim tek yumurta 23. Haftamdayim iki oğluşum olacak inşallah.aramizda en tecrübeli sensin tavsiyelerini bekelriz
Alışverişe ne zaman başlamalı? Üzerimizdeki bu kaygı nasıl gidecek ? Zaman sanki geçmiyor yaBenımkılerde erkektavsiye ne konuda verebilirim muz ve kaşar peynir yiyin bol bol elhamdülillah bizim kilolarımız çok güzel
Alışverişe ne zaman başlamalı? Üzerimizdeki bu kaygı nasıl gidecek ? Zaman sanki geçmiyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?