İkiz /Çoğul Gebelik Anneleri Toplanalım :)

Hayırlı olsun :) bende sizin gibi düşündüm son zaman başlayayım alısverıse dedim ama inanın iki iki alınca böyle ufak tefek şeyler bile alısverıs sepetine ekledikçe binler tuttu anca yetiştirdim

Hayırlı olsun :) bende sizin gibi düşündüm son zaman başlayayım alısverıse dedim ama inanın iki iki alınca böyle ufak tefek şeyler bile alısverıs sepetine ekledikçe binler tuttu anca yetiştirdim
Tabi canım tahmin edebiliyorum herşey 2x tontişlere. Çok pahalı herşey Allah yardımcımız olsun Bebek arabasını nasıl model aldınız? Yan yana olanlar biraz dışarda zor oluyormuş her yere sığmıyormuş sanırım. Niyeyse ilk duyduğumdan beri bebek arabası araştırıyorum taktım ona kafayı

Hem bagaj açısından hemde kaldırımdır mağazadır market reyonları aralarının darlığını düşünerek bu modeli tercih ettik .
Hemde tek olup kullanılması açısından en azından bebişin biri hasta falan olursa öbürünü eve bırakıp arabayı teke cevırır götürürüz die mantıklı geldi .

Eklentiler

• IMG_2553.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 27
Evet benimde en aklıma yatan model buydu baktıklarımdan. Bi şekilde daha pratik diğerlerine göre. Ay hadi bakalım güzel günlerde gezsin tontişler içinde

Yaaa ne güzel .Sağlıkla ilerlesin inşallah . alışveriş için biraz erken değil mi
Aminn hepimizin inşallah ben alışverişe şimdi başlamazsam hiç yetişemem çünkü çok araştırıyorum karar vermekte çok zorlanıyorum özellikle büyük parçaları şimdiden araştırıp not alıp liste yapıp yavaş yavaş almayı düşünüyorum.

Hiç bisey yapmadım valla ye iç yat yaptım bol bol
Şuan doktordayım çıkınca yazayım canım doğum için bisey söylerse
Ahaha maşallah çok iyi ara ara bana da bir enerji geliyor acaba egzersize filan başlasam mı diye ama sonradan kalkacak halim kalmıyor tamam canım haberlerini bekliyoruz gelişme olursa

İyi akşamlar bugün aşırı kanamam oldu acile gittim kanama alanı göründü şimdi yatıp dinleniyorum sizin bir öneriniz var mı

İyi akşamlar bugün aşırı kanamam oldu acile gittim kanama alanı göründü şimdi yatıp dinleniyorum sizin bir öneriniz var mı
Merhaba canım geçen cuma benimde doktor çıkışı aynı şey başıma geldi yoğun kırmızı pıhtılı bi kanama oldu 2-3 kere, acile gittik bebekler iyidi. Ertesi gün Tüp bebek doktorum ekstra bi iki ilaç yazdı, bol bol su iç istirahat et ayaklarını uzat dinlen genelde dedi. 2 gün sonra kanama rengi kahveye lekelenmeye döndü. Hala ara ara lekelenme şeklinde devam ediyor . 10 Hamilenin 4 ünde oluyor endişe etme dediler. Kasıklarında ve belinde yoğun bir ağrı olmazsa normalmiş.

Geçmiş olsun canım çok kötü oldum şükür bebekler iyi ben progestan kalçadan yaptırdım tablet alıyorum vajinal ekstra ne ilaç verdi sana

Geçmiş olsun canım çok kötü oldum şükür bebekler iyi ben progestan kalçadan yaptırdım tablet alıyorum vajinal ekstra ne ilaç verdi sana
Corasprin bende kestim ama oksapar devam ettik, progestan kalçayı kesmiştik tekrar başladı, endol fitil verdi .
Çok şükür canım bebişlerimiz etkilenmedi dinlen bol bol inşallah komple kesilecek bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…