- 6 Mart 2024
- 10.893
- 20.334
- 318
- Konu Sahibi memurhanim
-
Hayırlı olsun :) bende sizin gibi düşündüm son zaman başlayayım alısverıse dedim ama inanın iki iki alınca böyle ufak tefek şeyler bile alısverıs sepetine ekledikçe binler tuttuHerkese merhaba güzel annişlerbende 8+1deyim tüp bebekle çift yumurta ikizi bekliyoruz 3 gün önce beni korkuttular biraz kanamam oldu ama şükür toparlıyorum şimdi çok heyecanlı bi süreç sürekli ikiz bebek videoları izliyorum. Alışverişe 5. Ay gibi başlarım muhtemelen çok ağırlaşmadan
Tabi canım tahmin edebiliyorum herşey 2x tontişlere. Çok pahalı herşey Allah yardımcımız olsunHayırlı olsun :) bende sizin gibi düşündüm son zaman başlayayım alısverıse dedim ama inanın iki iki alınca böyle ufak tefek şeyler bile alısverıs sepetine ekledikçe binler tuttuanca yetiştirdim
Tabi canım tahmin edebiliyorum herşey 2x tontişlere. Çok pahalı herşey Allah yardımcımız olsunBebek arabasını nasıl model aldınız? Yan yana olanlar biraz dışarda zor oluyormuş her yere sığmıyormuş sanırım. Niyeyse ilk duyduğumdan beri bebek arabası araştırıyorum taktım ona kafayı
Evet benimde en aklıma yatan model buydu baktıklarımdan. Bi şekilde daha pratik diğerlerine göre. Ay hadi bakalım güzel günlerde gezsin tontişler içindePrego 2223 Ibiza Plus Bebek Travel Sistem Ikiz Bebek Arabası Siyah - Fiyatı, Yorumları
Prego 2223 Ibiza Plus Bebek Travel Sistem Ikiz Bebek Arabası Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hem bagaj açısından hemde kaldırımdır mağazadır market reyonları aralarının darlığını düşünerek bu modeli tercih ettik .
Hemde tek olup kullanılması açısından en azından bebişin biri hasta falan olursa öbürünü eve bırakıp arabayı teke cevırır götürürüz die mantıklı geldi .
Amin inşAllah Rabbim içini doldursunEvet benimde en aklıma yatan model buydu baktıklarımdan. Bi şekilde daha pratik diğerlerine göre. Ay hadi bakalım güzel günlerde gezsin tontişler içinde
Aminn hepimizin inşallahYaaa ne güzel .Sağlıkla ilerlesin inşallah . alışveriş için biraz erken değil mi
Egzersiz, spor vs düzenli aktivite yaptınız mı ? Doğum için kaçıncı hafta dedi doktorunuzBenımkılerde erkektavsiye ne konuda verebilirim muz ve kaşar peynir yiyin bol bol elhamdülillah bizim kilolarımız çok güzel
Hiç bisey yapmadım vallaEgzersiz, spor vs düzenli aktivite yaptınız mı ? Doğum için kaçıncı hafta dedi doktorunuz
Ahaha maşallah çok iyiHiç bisey yapmadım vallaye iç yat yaptım bol bol
Şuan doktordayım çıkınca yazayım canım doğum için bisey söylerse
Çarşamba gel dogumu ayarlayalım dedi :)Ahaha maşallah çok iyiara ara bana da bir enerji geliyor acaba egzersize filan başlasam mı diye ama sonradan kalkacak halim kalmıyor tamam canım haberlerini bekliyoruz gelişme olursa
Aa kaçıncı haftada alalım diyor 35 te mi?Kaç kilo olmuş bebişlerÇarşamba gel dogumu ayarlayalım dedi :)
Ayy çok heyecanlıÇarşamba gel dogumu ayarlayalım dedi :)
34+4 üm suan . 2300 kgAa kaçıncı haftada alalım diyor 35 te mi?Kaç kilo olmuş bebişler
Amin Allah razı olsun . Darısı sizlerin başına bizde çok heyecanlandık merak ediyoruz artık sıpalarıAyy çok heyecanlıAllah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin canım
Oy maşallah maşallah34+4 üm suan . 2300 kg
Amin Allah razı olsun . Darısı sizlerin başına bizde çok heyecanlandık merak ediyoruz artık sıpaları
İnşAllah hepimiz güzel haberler verelimOy maşallah maşallahhadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Merhaba canım geçen cuma benimde doktor çıkışı aynı şey başıma geldi yoğun kırmızı pıhtılı bi kanama oldu 2-3 kere, acile gittik bebekler iyidi. Ertesi gün Tüp bebek doktorum ekstra bi iki ilaç yazdı, bol bol su iç istirahat et ayaklarını uzat dinlen genelde dedi. 2 gün sonra kanama rengi kahveye lekelenmeye döndü. Hala ara ara lekelenme şeklinde devam ediyor . 10 Hamilenin 4 ünde oluyor endişe etme dediler. Kasıklarında ve belinde yoğun bir ağrı olmazsa normalmiş.İyi akşamlar bugün aşırı kanamam oldu acile gittim kanama alanı göründü şimdi yatıp dinleniyorum sizin bir öneriniz var mı
Geçmiş olsun canım çok kötü oldum şükür bebekler iyi ben progestan kalçadan yaptırdım tablet alıyorum vajinal ekstra ne ilaç verdi sanaMerhaba canım geçen cuma benimde doktor çıkışı aynı şey başıma geldi yoğun kırmızı pıhtılı bi kanama oldu 2-3 kere, acile gittik bebekler iyidi. Ertesi gün Tüp bebek doktorum ekstra bi iki ilaç yazdı, bol bol su iç istirahat et ayaklarını uzat dinlen genelde dedi. 2 gün sonra kanama rengi kahveye lekelenmeye döndü. Hala ara ara lekelenme şeklinde devam ediyor . 10 Hamilenin 4 ünde oluyor endişe etme dediler. Kasıklarında ve belinde yoğun bir ağrı olmazsa normalmiş.
Coraspin kollanıyordum onu kestiGeçmiş olsun canım çok kötü oldum şükür bebekler iyi ben progestan kalçadan yaptırdım tablet alıyorum vajinal ekstra ne ilaç verdi sana
Corasprin bende kestim ama oksapar devam ettik, progestan kalçayı kesmiştik tekrar başladı, endol fitil verdi .Geçmiş olsun canım çok kötü oldum şükür bebekler iyi ben progestan kalçadan yaptırdım tablet alıyorum vajinal ekstra ne ilaç verdi sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?