İkiz /Çoğul Gebelik Anneleri Toplanalım :)

Corasprin bende kestim ama oksapar devam ettik, progestan kalçayı kesmiştik tekrar başladı, endol fitil verdi .
Çok şükür canım bebişlerimiz etkilenmedi dinlen bol bol inşallah komple kesilecek bir an önce
Bana oksapar devam etmedi
Corasprin bende kestim ama oksapar devam ettik, progestan kalçayı kesmiştik tekrar başladı, endol fitil verdi .
Çok şükür canım bebişlerimiz etkilenmedi dinlen bol bol inşallah komple kesilecek bir an önce
günaydın canım bu son olsun inşAllah

Nasılsınız kızlar ? benim son kontrolde bebeklerden birinin suyu fazla diğerinin suyu az dendi 1 hafta sonra kontrol önerildi. Duruma göre yatışım yapılacak umarım herşey yolunda gider .Sağlıkla bebişlerimze kavuşuruz

Sağlıkla al kucağına canım kaç haftalık oldular

İnşallah kendiliğinden toparlanır minik kuşlar. Allah’ın izniyle kavuşucaz bebişlerimize
sen stres yapmamaya çalış canım benim haftaya hayırlı haberlerini alalım

Merhabalar ikiz belirtileriniz neydi? Ben çok erken öğrendim adetime 12 gün kala. Babam ikizmiş biri ölmüş. Kuzenlerimin çocukları hep ikiz. Abimin ikizi olmadı. Belki bana denk gelir dedim:)

herkese merhaba, 5+5 çift yumurta ikizlerim olduğunu öğrendim. Okuduğum kadarıyla endişe doğurana kadar bitmeyecek. neler önerirsiniz?

Merhabalar ikiz belirtileriniz neydi? Ben çok erken öğrendim adetime 12 gün kala. Babam ikizmiş biri ölmüş. Kuzenlerimin çocukları hep ikiz. Abimin ikizi olmadı. Belki bana denk gelir dedim:)
12. haftaya kadar ikiz belirtisi olmuyor ultrasonla bakılmasa hissedilmez deniliyor. adete 12 gün kala nasıl oluyor şaşkınım

ben 7 haftada öğrendim beta falan normal seviyelelerde artmıştı. Tüp bebekte tek yumurta ikizi pek rastlanmazmış .Çok süpriz oldu bize

herkese merhaba, 5+5 çift yumurta ikizlerim olduğunu öğrendim. Okuduğum kadarıyla endişe doğurana kadar bitmeyecek. neler önerirsiniz?
Aramıza hoşgeldin canım .Her doktor risklerden bahsedecek .Geneli olumsuz konuşacak bunlara hazırlıklı ol ama sakın stres yapma .Rabbim nasip edecekse her türlü dünyaya gelecekler .Bu topiği bu sebeple açtım hem birbirimize destek olalım hem süreci güzel geçirip sohbet edelim diye .Kafana takılan her konuda yazabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…