- Konu Sahibi memurhanim
-
Bana oksapar devam etmediCorasprin bende kestim ama oksapar devam ettik, progestan kalçayı kesmiştik tekrar başladı, endol fitil verdi .
Çok şükür canım bebişlerimiz etkilenmedidinlen bol bol inşallah komple kesilecek bir an önce
günaydın canım bu son olsun inşAllahCorasprin bende kestim ama oksapar devam ettik, progestan kalçayı kesmiştik tekrar başladı, endol fitil verdi .
Çok şükür canım bebişlerimiz etkilenmedidinlen bol bol inşallah komple kesilecek bir an önce
Amin canım , dinlen bol bol bende öyle yapıyorum saçma komik videolar izle aklın dağılsınBana oksapar devam etmedi
günaydın canım bu son olsun inşAllah
İnşAllah en kısa zamanda Rabbim nasip etsinBirgün bende buralarda olur muyum bilmiyorum
olacaksın canım ben inanıyorum .Rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış.Birgün bende buralarda olur muyum bilmiyorum
Allahım en hayırlısını en güzel zamanda nasip etsin inşallahBirgün bende buralarda olur muyum bilmiyorum
Sağlıkla al kucağına canım kaç haftalık oldularNasılsınız kızlar ? benim son kontrolde bebeklerden birinin suyu fazla diğerinin suyu az dendi 1 hafta sonra kontrol önerildi. Duruma göre yatışım yapılacak umarım herşey yolunda gider .Sağlıkla bebişlerimze kavuşuruz
Allah razı olsun canım aminolacaksın canım ben inanıyorum .Rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış.Kalbim ve dualarım seninle
Amin inşallah sizlerde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahAllahım en hayırlısını en güzel zamanda nasip etsin inşallah
23+2 haftadayımSağlıkla al kucağına canım kaç haftalık oldular
İnşallah kendiliğinden toparlanır minik kuşlar. Allah’ın izniyle kavuşucaz bebişlerimizeNasılsınız kızlar ? benim son kontrolde bebeklerden birinin suyu fazla diğerinin suyu az dendi 1 hafta sonra kontrol önerildi. Duruma göre yatışım yapılacak umarım herşey yolunda gider .Sağlıkla bebişlerimze kavuşuruz
12. haftaya kadar ikiz belirtisi olmuyor ultrasonla bakılmasa hissedilmez deniliyor. adete 12 gün kala nasıl oluyor şaşkınımMerhabalar ikiz belirtileriniz neydi? Ben çok erken öğrendim adetime 12 gün kala. Babam ikizmiş biri ölmüş. Kuzenlerimin çocukları hep ikiz. Abimin ikizi olmadı. Belki bana denk gelir dedim:)
Ben de şaşkınım hem de erken gebelik testinde çıktı12. haftaya kadar ikiz belirtisi olmuyor ultrasonla bakılmasa hissedilmez deniliyor. adete 12 gün kala nasıl oluyor şaşkınım
inşallah canım mutlaka haber veririrmİnşallah kendiliğinden toparlanır minik kuşlar. Allah’ın izniyle kavuşucaz bebişlerimize
sen stres yapmamaya çalış canım benim haftaya hayırlı haberler
ben 7 haftada öğrendim beta falan normal seviyelelerde artmıştı. Tüp bebekte tek yumurta ikizi pek rastlanmazmış .Çok süpriz oldu bizeMerhabalar ikiz belirtileriniz neydi? Ben çok erken öğrendim adetime 12 gün kala. Babam ikizmiş biri ölmüş. Kuzenlerimin çocukları hep ikiz. Abimin ikizi olmadı. Belki bana denk gelir dedim:)
Aramıza hoşgeldin canım .Her doktor risklerden bahsedecek .Geneli olumsuz konuşacak bunlara hazırlıklı ol ama sakın stres yapma .Rabbim nasip edecekse her türlü dünyaya gelecekler .Bu topiği bu sebeple açtım hem birbirimize destek olalım hem süreci güzel geçirip sohbet edelim diye .Kafana takılan her konuda yazabilirsinherkese merhaba, 5+5 çift yumurta ikizlerim olduğunu öğrendim. Okuduğum kadarıyla endişe doğurana kadar bitmeyecek. neler önerirsiniz?
Benim tüp bebek değil bakalım sağlıkla büyütünben 7 haftada öğrendim beta falan normal seviyelelerde artmıştı. Tüp bebekte tek yumurta ikizi pek rastlanmazmış .Çok süpriz oldu bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?