İkiz /Çoğul Gebelik Anneleri Toplanalım :)

dualarımız seninle güzel haberlerini paylaş lütfen şuan kaçıncı hafta doktor kaç gram dedi en son bebeklere??

İnşallah zamanında gelir senin bebişlerin canım. çift yumurta ikizi benimkiler. Hiç birbirleri ile alakalı yok ilk gün bi kafa karışıklığı yaşadık ama şimdi yüzlerine alışınca diyoruz ki hiç alakaları bile yok

Evet canım bu süreçte yalnız olmamak lazımmış. Gerçekten kuru kalabalıktan ziyade etrafında pratik insanlar olması lazım o şekilde daha konforlu geçiyor süreç ayy hadi bakalım inşallah sağlıcakla alırsın canım bebelerini kucağına
Şöyle benim normalde kız bebek önde gidiyordu ama aralarında belirgin bir fark yoktu. son haftalarda kız bebek çok aşağıda olduğu için sağlıklı ölçümler yapamayız demişti dokotrum. Ama tahmini olarak 2500 civarı doğar demişti kız için. Erkek için de 2700 -2800 civarı dedi dediği gibi kız 2415 gram doğdu. Erkek de 2710 gram doğdu canım. Seninkilerin durumu nasıl

Oy maşallah ya çok güzel kiloları
Sütün ne durumda canım peki?

Oy maşallah ya çok güzel kiloları
Sütün ne durumda canım peki?
Yani çok çok az gelmeye başladı ama bebeklere asla yetmiyor. Çok acıktıkları zaman emziremiyorum mama veriyorum. Mamaya da alıştıkları için emmek istemiyorlar. Nasıl bir düzen tutturacağım bilemiyorum böyle

Kuzum zaten 3.günden sonra süt tam anlamıyla gelmeye başlıyormuş. Senin de bugün yarın çoğalmaya başlar. Onlar da emmeye başlarlar hiç merak etme. Bol su iç en önemlisi oymuş. Ben de 2 gündür doktoruma da sorarak Bestlak damla kullanmaya başladım. Faydasını görürüm inşallah

Ayy canımm bestlak damlaya başladım ben de bugün. Gerçekten faydasını gördüm. Aynı zamanda dediğin gibi su içmeye de özen gösterdim. Artış oldu gibi sütümde

Merhaba hanımlar öncelikle hepimiz bebişlerimize sağ salim kavuşalım inşallah ❤ bir sorum olacaktı sizlere ikiz anneleri olarak ben henüz 5+5 gebeyim kan tahlili vermiştim 3 kez 5 ekim sat tarihim 21 ı yumurtlama 31 Ekim'de kan verdim 26.21 çıkmıştı daha sonra 93 saat ara ile 4 kasım sabahı tekrar verdim 437.9 çıktı en son 13 Kasım'da tam 9 gün arayla (216 saat) kan verdim tekrar 16840.3 çıktı bu değer artışı fazlamı sizce bana ikiz ihtimalini düşündürttü ama 5+1 de kese için gittiğimde tek kese görünmüştü sizin degerleniriniz nasıldı ikiz olsa 5+1 iken görünürmüydü sonradan cıkma ihtimali varmı merak içindeyim birdahaki kontrolüm 19 kasımda yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin. benim betam tekil gebe gibi artmıştı. 5+5te vajinal ultrason ile çift kese gözükmüştü. tek yumurta ikizi daha geç gözükür

Kuzum nasılsın ?? Herşey yolunda mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…