- Konu Sahibi memurhanim
Oh ne güzel bi haber bu maşallah kuzum çok şükürGünaydın kızlar ben evime kizima kavuştum.ikizler de çok şükür iyi . inşallah vakti zamanında sağlıkla doğarlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh ne güzel bi haber bu maşallah kuzum çok şükürGünaydın kızlar ben evime kizima kavuştum.ikizler de çok şükür iyi . inşallah vakti zamanında sağlıkla doğarlar![]()
Ayy ben dün MOCHi marka sipariş ettim ya. İnşallah pişman olmamSüt sağma makinasında phılıps aventten şaşmayın kızlar efsane
Arkadaş aldı inan kullanamadı oda ikiz annesi . BaşkasındanAyy ben dün MOCHi marka sipariş ettim ya. İnşallah pişman olmam![]()
Teşekkürler canım iptal edeyim o zaman siparişi. Peki Philips’in elektrikli olanından mı bahsediyorsun ? Eller serbest şekilde makinası yok sanırım Philips inArkadaş aldı inan kullanamadı oda ikiz annesi . Başkasından
Emanet pompa aldı .hatta bi arkadaş daha aldı söylediğim arkadaşlar da bu sayfadan tanıştık tüp bebek ikiz annesi birininki bozuldu birininki sağmıyormuş bile
Mochi hemen bozulmuş .
Biz direk medikalcileri gezdik özellikle 4-5 tanesine girdik soralım fikir alalım işte hangisini tavsiye edersiniz hangisi daha iyi diye böyle ağız aradık yani beş tanesinden dördü Avent dedi .
malın hepsi bizim biz satıyoruz ama bunu hiçbir zaman geri getiren iade etmek isteyen memnun olmayan olmadı dediler bizde aldık . elhamdülillah denedim emin olup buraya yazmak istedim . memnun kaldım acıtmıyor yara yapmadı sağımı gücü gayet güzel
Sen bilirsin yine.Teşekkürler canım iptal edeyim o zaman siparişi. Peki Philips’in elektrikli olanından mı bahsediyorsun ? Eller serbest şekilde makinası yok sanırım Philips in
Tamamdır çok teşekkür ediyorumSen bilirsin yine.
Ben kullanınca memnunıyetımı söylemek istedim
Canım hastaneden çıktım evimdeyim çok şükür . alışverişe başladım onları halledeyim .bugün Park yatak falan alacagimmemurhanim canım naptın nasılsın
İlk kizimda da kullanmistim .harika süt arttırıyor ama ek.olarak dereotu ve bulgur pilavı çok süt yapmıştı bendeSüt artırmak içinde bu damlayı kullandık. Herkes tecrübesini paylaşsın birbirimize yardımcı olalım![]()
Aaa dur dereotunu biliyordum ama bulguru ilk duydum .İlk kizimda da kullanmistim .harika süt arttırıyor ama ek.olarak dereotu ve bulgur pilavı çok süt yapmıştı bende
Hay maşallah sevındım . Bitane al önce bi ikisini yatır deneCanım hastaneden çıktım evimdeyim çok şükür . alışverişe başladım onları halledeyim .bugün Park yatak falan alacagim
Yaa yerim o miniğini .nasıl güzel kokuyorlardir .Rabbim bizi de sağlıkla kavuştursunHay maşallah sevındım . Bitane al önce bi ikisini yatır denebenım minik hastanede kıpırdayamayınca yanıma yatırmıştım şimdi kendı yatağına gitmiyor
yatak basa bela kaldı ortada
![]()
Evet çok değişik gunlerdır hava çok sıcak göbek bağı dusmedı die siliyoruz yıkamıyoruz ama yine de hâlâ misler gibi kokuyorlarYaa yerim o miniğini .nasıl güzel kokuyorlardir .Rabbim bizi de sağlıkla kavuştursun![]()
Oyy miss miss o bebiş kokusuEvet çok değişik gunlerdır hava çok sıcak göbek bağı dusmedı die siliyoruz yıkamıyoruz ama yine de hâlâ misler gibi kokuyorlar
İkisi aynı anda ağlıyor aynı anda uyanıyorOyy miss miss o bebiş kokusuyerim onları ben maşallah
nasıl gidiyo ? Emzirebiliyor musun ikisini aynı anda en çok onu merak ediyorum galiba nasıl yapıcam diye
![]()
Ayyy herşey senkronizeİkisi aynı anda ağlıyor aynı anda uyanıyor
Aynı anda sııcuor falan
Emziriyorum 2 saatte bir alarm kurdum önce hangisi uyanıksa ağzı açıksa onu alıyorum
Diğerini konuşmayla falan idare ediyorumbakıyorlar Kipir kipir
Aynen aynenAyyy herşey senkronize
Dimi sürekli kıpırtı var evde, ilk uyanan mamayı kapar![]()