İkiz /Çoğul Gebelik Anneleri Toplanalım :)

Ayy ben dün MOCHi marka sipariş ettim ya. İnşallah pişman olmam 🫣
Arkadaş aldı inan kullanamadı oda ikiz annesi . Başkasından
Emanet pompa aldı .hatta bi arkadaş daha aldı söylediğim arkadaşlar da bu sayfadan tanıştık tüp bebek ikiz annesi birininki bozuldu birininki sağmıyormuş bile

Mochi hemen bozulmuş .
Biz direk medikalcileri gezdik özellikle 4-5 tanesine girdik soralım fikir alalım işte hangisini tavsiye edersiniz hangisi daha iyi diye böyle ağız aradık yani beş tanesinden dördü Avent dedi .

malın hepsi bizim biz satıyoruz ama bunu hiçbir zaman geri getiren iade etmek isteyen memnun olmayan olmadı dediler bizde aldık . elhamdülillah denedim emin olup buraya yazmak istedim . memnun kaldım acıtmıyor yara yapmadı sağımı gücü gayet güzel

Arkadaş aldı inan kullanamadı oda ikiz annesi . Başkasından
Emanet pompa aldı .hatta bi arkadaş daha aldı söylediğim arkadaşlar da bu sayfadan tanıştık tüp bebek ikiz annesi birininki bozuldu birininki sağmıyormuş bile

Mochi hemen bozulmuş .
Biz direk medikalcileri gezdik özellikle 4-5 tanesine girdik soralım fikir alalım işte hangisini tavsiye edersiniz hangisi daha iyi diye böyle ağız aradık yani beş tanesinden dördü Avent dedi .

malın hepsi bizim biz satıyoruz ama bunu hiçbir zaman geri getiren iade etmek isteyen memnun olmayan olmadı dediler bizde aldık . elhamdülillah denedim emin olup buraya yazmak istedim . memnun kaldım acıtmıyor yara yapmadı sağımı gücü gayet güzel
Teşekkürler canım iptal edeyim o zaman siparişi. Peki Philips’in elektrikli olanından mı bahsediyorsun ? Eller serbest şekilde makinası yok sanırım Philips in

Teşekkürler canım iptal edeyim o zaman siparişi. Peki Philips’in elektrikli olanından mı bahsediyorsun ? Eller serbest şekilde makinası yok sanırım Philips in
Sen bilirsin yine.
Ben kullanınca memnunıyetımı söylemek istedim

Eklentiler

• IMG_3283.webp
    IMG_3283.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 13
Süt artırmak içinde bu damlayı kullandık. Herkes tecrübesini paylaşsın birbirimize yardımcı olalım 😀

Eklentiler

• IMG_3285.webp
    IMG_3285.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 11
İlk kizimda da kullanmistim .harika süt arttırıyor ama ek.olarak dereotu ve bulgur pilavı çok süt yapmıştı bende
Aaa dur dereotunu biliyordum ama bulguru ilk duydum .

Bide göğsüme emzırdıkten sonra strecler varya mutfakta kullandığımız ondan yapıyorum mis gibi kaç gündür hıc acımadı göğüslerim fikir olsun

Canım hastaneden çıktım evimdeyim çok şükür . alışverişe başladım onları halledeyim .bugün Park yatak falan alacagim
Hay maşallah sevındım . Bitane al önce bi ikisini yatır dene 🤣🤣 benım minik hastanede kıpırdayamayınca yanıma yatırmıştım şimdi kendı yatağına gitmiyor 🤣yatak basa bela kaldı ortada 🤣

Hay maşallah sevındım . Bitane al önce bi ikisini yatır dene 🤣🤣 benım minik hastanede kıpırdayamayınca yanıma yatırmıştım şimdi kendı yatağına gitmiyor 🤣yatak basa bela kaldı ortada 🤣
Yaa yerim o miniğini .nasıl güzel kokuyorlardir .Rabbim bizi de sağlıkla kavuştursun 🤲

Evet çok değişik gunlerdır hava çok sıcak göbek bağı dusmedı die siliyoruz yıkamıyoruz ama yine de hâlâ misler gibi kokuyorlar
Oyy miss miss o bebiş kokusu 🥰 yerim onları ben maşallah 🧿 nasıl gidiyo ? Emzirebiliyor musun ikisini aynı anda en çok onu merak ediyorum galiba nasıl yapıcam diye 🤭

Oyy miss miss o bebiş kokusu 🥰 yerim onları ben maşallah 🧿 nasıl gidiyo ? Emzirebiliyor musun ikisini aynı anda en çok onu merak ediyorum galiba nasıl yapıcam diye 🤭
İkisi aynı anda ağlıyor aynı anda uyanıyor

Aynı anda sııcuor falan 😀😀🤣🤣

Emziriyorum 2 saatte bir alarm kurdum önce hangisi uyanıksa ağzı açıksa onu alıyorum
Diğerini konuşmayla falan idare ediyorum 😃bakıyorlar Kipir kipir

İkisi aynı anda ağlıyor aynı anda uyanıyor

Aynı anda sııcuor falan 😀😀🤣🤣

Emziriyorum 2 saatte bir alarm kurdum önce hangisi uyanıksa ağzı açıksa onu alıyorum
Diğerini konuşmayla falan idare ediyorum 😃bakıyorlar Kipir kipir
Ayyy herşey senkronize 🤭😂
Dimi sürekli kıpırtı var evde, ilk uyanan mamayı kapar 😂

Back
X