- 29 Mart 2016
- 514
- 170
- 103
- Konu Sahibi Hatice9293
-
Hadi ya40 tane tanıdığım ikiz annesi var sadece 1 i normal doğum. Genelde biri ters oluyor benim tersti o yüzden Sezeryan oldu.
Genelde sezeryan oluyor amaKızlar ikiz gebeliğim varda doğum konusu biraz tedirgin ediyor bundan önceki doğumum çok zor geçti oğlumun köprücük kemiği kırılmıştı zor oldu ve kuru doğum yaptım buda ikiz oldupu için ikiz normal doğum tecrübeleriniz neler yani normal oluyor mu ikiz de normal yapılıyorsa ikisi ne kadar arayla peşpeşe geliyor ve kolay oluyor mu?
Bence sezeryrn olursunuz bunun normal olma ihtimali düşük ya eski zamanlarda normal yaparlardı şimdiler sezeryrn yapıyor yaptırılıyor stres Yapmayin seseryen olun normal de bilemeyiz her aksilik gelir başına Allah korusun bebekleriniKızlar ikiz gebeliğim varda doğum konusu biraz tedirgin ediyor bundan önceki doğumum çok zor geçti oğlumun köprücük kemiği kırılmıştı zor oldu ve kuru doğum yaptım buda ikiz oldupu için ikiz normal doğum tecrübeleriniz neler yani normal oluyor mu ikiz de normal yapılıyorsa ikisi ne kadar arayla peşpeşe geliyor ve kolay oluyor mu?
Amin Rabbim hepimizin bebeklerini korusun Rabbim hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı kılsın inşallah diyelimBence sezeryrn olursunuz bunun normal olma ihtimali düşük ya eski zamanlarda normal yaparlardı şimdiler sezeryrn yapıyor yaptırılıyor stres Yapmayin seseryen olun normal de bilemeyiz her aksilik gelir başına Allah korusun bebeklerini
İki bebeğimde baş yukarıdaydi en başından beri zaten normal doğum durumu bizde bu nedenle iptaldi. Ha olsaydı doğurur muydum hayır hiç o riske gelmezdim. Zaten doktorum da normal doğumda olumsuz bir tecrübe sonrası ikizlerde normal doğum yaptırmama kararı almış biriydi. Ben sezeryanla oldum ve ertesi gün ayaktaydım. Normal doğum yapan kardeşimin eşi onbeş gün yatarken ben ertesi gün ayaktaydım bünye meselesi birde iş kafada bitiyor. Sütüm de bir saat sonra gelmişti bu arada ikisini de aynı anda emzirdimKızlar ikiz gebeliğim varda doğum konusu biraz tedirgin ediyor bundan önceki doğumum çok zor geçti oğlumun köprücük kemiği kırılmıştı zor oldu ve kuru doğum yaptım buda ikiz oldupu için ikiz normal doğum tecrübeleriniz neler yani normal oluyor mu ikiz de normal yapılıyorsa ikisi ne kadar arayla peşpeşe geliyor ve kolay oluyor mu?
Süzeryan olmam gerekirse tabi ki ama arkada iki tane de küçük çücuk olunca sezeryan beni biraz ürkütüyorİki bebeğimde baş yukarıdaydi en başından beri zaten normal doğum durumu bizde bu nedenle iptaldi. Ha olsaydı doğurur muydum hayır hiç o riske gelmezdim. Zaten doktorum da normal doğumda olumsuz bir tecrübe sonrası ikizlerde normal doğum yaptırmama kararı almış biriydi. Ben sezeryanla oldum ve ertesi gün ayaktaydım. Normal doğum yapan kardeşimin eşi onbeş gün yatarken ben ertesi gün ayaktaydım bünye meselesi birde iş kafada bitiyor. Sütüm de bir saat sonra gelmişti bu arada ikisini de aynı anda emzirdim
İğrenç bir göbek dışında pekte zorluğunu görmediğim için canım korkun için bir şey diyemem. Belden aşağı sadece uyuşturuldum doğumu bizzat yaşadım.Süzeryan olmam gerekirse tabi ki ama arkada iki tane de küçük çücuk olunca sezeryan beni biraz ürkütüyor
Genelde ikizi sezeryan yapıyorlar canım 2 akrabamin ikiside ikiz doğurdu ikiside sezeryanKızlar ikiz gebeliğim varda doğum konusu biraz tedirgin ediyor bundan önceki doğumum çok zor geçti oğlumun köprücük kemiği kırılmıştı zor oldu ve kuru doğum yaptım buda ikiz oldupu için ikiz normal doğum tecrübeleriniz neler yani normal oluyor mu ikiz de normal yapılıyorsa ikisi ne kadar arayla peşpeşe geliyor ve kolay oluyor mu?
Yarım saat içinde doğum olmuştu. 16.00 da odadan alındım. 16.30 da doktor geldi. 16.50 de oğlum 16.55 te kızım dünyaya gelmişti.Süzeryan olmam gerekirse tabi ki ama arkada iki tane de küçük çücuk olunca sezeryan beni biraz ürkütüyor
MaşAllah helal olsun vallaYarım saat içinde doğum olmuştu. 16.00 da odadan alındım. 16.30 da doktor geldi. 16.50 de oğlum 16.55 te kızım dünyaya gelmişti.
Anladım sezeryan kelimesini kafamda yer ettirmeliyim o zamanGenelde ikizi sezeryan yapıyorlar canım 2 akrabamin ikiside ikiz doğurdu ikiside sezeryan
Ben ikiz gebeliğide, getirilerini de kafamda hiç büyütmedim. Normalde aşırı takıntılı biriyken müthiş bir rahatlık verdi Allah. Üstüne doktorum da benden rahat olunca son 15 gün çok ağırlaşmam ve ödem oluşması sonucu şişmem dışında çok rahat bir gebelik takibinde rahat bir doğum gerçekleştirdim. İkiz hamişlere hep dua ediyorum rahat yürek korkusu olmadan sağ salim kucaklarına alsınlar diye.MaşAllah helal olsun valla
Ben ikiz gebeliğide, getirilerini de kafamda hiç büyütmedim. Normalde aşırı takıntılı biriyken müthiş bir rahatlık verdi Allah. Üstüne doktorum da benden rahat olunca son 15 gün çok ağırlaşmam ve ödem oluşması sonucu şişmem dışında çok rahat bir gebelik takibinde rahat bir doğum gerçekleştirdim. İkiz hamişlere hep dua ediyorum rahat yürek korkusu olmadan sağ salim kucaklarına alsınlar diye.
Amin canımAmin Rabbim hepimizin bebeklerini korusun Rabbim hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı kılsın inşallah diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?