- 24 Eylül 2018
- 647
- 911
- 53
- 37
- Konu Sahibi Hatice9293
-
Süzeryan olmam gerekirse tabi ki ama arkada iki tane de küçük çücuk olunca sezeryan beni biraz ürkütüyor
Anladım artık hayırlısı deyip herşeye hazırlamalıyız o zaman kendimiziEn çok korktuğum şey sezaryen doğumdu ama doktorum yüzde 90 sezaryen olur deyince yavaş yavas kendimi bu fikre alıştırdım ben. Ikizlerde normal doğum ihtimal düşük malesef bebeklerin ikisinin de doğum pozisyonu alması zor.
Benimkiler en son ikisi de baş aşağıdaydı perinatologa da sordum normal doğum yapabilir miyim diye. Böyle devam ederse yaparsın ama dönerler böyle durmazlar dedi. Sonraki kontrolde biri dönmüştü zaten
Dr kontrolleri ayda bir miydiIkiz doğumum var. Ikiside bas yukarı duruyordu 37+0 da spinal sezaryen oldum. Normal doğuran bir arkadaşım var biraz zor gevmis. Her doktorda dogurtmayi göze almaz. Ona göre doktorda bulmak lazım.
Benim başlarda iki hafta da gittiğim oldu. Birinde üç hafta üstüne gittim sonra ayda bire döndük ama ben meraktan 25 günde falan gidiyordum artık.Dr kontrolleri ayda bir miydi
Anladım teşekkür ederim :)Benim başlarda iki hafta da gittiğim oldu. Birinde üç hafta üstüne gittim sonra ayda bire döndük ama ben meraktan 25 günde falan gidiyordum artık.
İlk baslarda ayda birdi. Son zamanlarda 2 haftada bir kontrole cagiriyordu doktorum.Dr kontrolleri ayda bir miydi
Anladım genelde de öyle oluyor ya nette de iki hafta da bir olması gerek deyince size sormak istedimİlk baslarda ayda birdi. Son zamanlarda 2 haftada bir kontrole cagiriyordu doktorum.
Evet özellikle cogul gebelikte daha cok takip gerekiyor ki benim 29.haftadan sonra sancilarim vardi doktorum özellikle ilgilendi sagolsunAnladım genelde de öyle oluyor ya nette de iki hafta da bir olması gerek deyince size sormak istedim
İnşallah benim doktorum da güzel ilgilenirEvet özellikle cogul gebelikte daha cok takip gerekiyor ki benim 29.haftadan sonra sancilarim vardi doktorum özellikle ilgilendi sagolsun
Ne kadarlıkken doğum yaptınız erkenden sancı başlamılEvet özellikle cogul gebelikte daha cok takip gerekiyor ki benim 29.haftadan sonra sancilarim vardi doktorum özellikle ilgilendi sagolsun
29.haftada sancilarim başladı ve asla kesilmeden 37+0 a kadar geldik şükür. Suan nerdeyse 2 yaşlarına geldilerNe kadarlıkken doğum yaptınız erkenden sancı başlamıl
Maşallah barakallah Rabbim sağlık versin inşallah benim de iki çocuğumda son haftalara yakın hep sancım vardı çok şükür erken olmadılar29.haftada sancilarim başladı ve asla kesilmeden 37+0 a kadar geldik şükür. Suan nerdeyse 2 yaşlarına geldiler
Amin cümlemizin evladına sağlıklı ömür versin rabbim❤Maşallah barakallah Rabbim sağlık versin inşallah benim de iki çocuğumda son haftalara yakın hep sancım vardı çok şükür erken olmadılar
12ci haftada serklaj yaptir, dogumu da riske atma sezeryan ol. Saglikla gelsinlerKızlar ikiz gebeliğim varda doğum konusu biraz tedirgin ediyor bundan önceki doğumum çok zor geçti oğlumun köprücük kemiği kırılmıştı zor oldu ve kuru doğum yaptım buda ikiz oldupu için ikiz normal doğum tecrübeleriniz neler yani normal oluyor mu ikiz de normal yapılıyorsa ikisi ne kadar arayla peşpeşe geliyor ve kolay oluyor mu?
Cnm ikizlerde erken doğumda söz konusu benim 32 haftalık oldu normal istedim Dr um sezaryenle aldı vakti yoktu üsteki bebeğin kalbi tetikledi ve alttaki ters duruyor dedi yani Dr un karar veriyor o zamanki durumuna göre tek tavsiyem yoğun bakım 3. Duzey olan bir hastahane seçmen sor gittigin yere yeni doğum yogunbakimi kaçıncı düzey diye bu sayede ambulans ile başka hastane aramımis ikisi aynı yerde kalmış oldu ve hemen müdahale edildiKızlar ikiz gebeliğim varda doğum konusu biraz tedirgin ediyor bundan önceki doğumum çok zor geçti oğlumun köprücük kemiği kırılmıştı zor oldu ve kuru doğum yaptım buda ikiz oldupu için ikiz normal doğum tecrübeleriniz neler yani normal oluyor mu ikiz de normal yapılıyorsa ikisi ne kadar arayla peşpeşe geliyor ve kolay oluyor mu?
Serklaj nedir bilemedim12ci haftada serklaj yaptir, dogumu da riske atma sezeryan ol. Saglikla gelsinler
Durduğum ilçe ve burda kuvez yok büyük şehire aktarıyorlar oda yarım saatlik yol malesefCnm ikizlerde erken doğumda söz konusu benim 32 haftalık oldu normal istedim Dr um sezaryenle aldı vakti yoktu üsteki bebeğin kalbi tetikledi ve alttaki ters duruyor dedi yani Dr un karar veriyor o zamanki durumuna göre tek tavsiyem yoğun bakım 3. Duzey olan bir hastahane seçmen sor gittigin yere yeni doğum yogunbakimi kaçıncı düzey diye bu sayede ambulans ile başka hastane aramımis ikisi aynı yerde kalmış oldu ve hemen müdahale edildi
Seve seve, hatta konu sahıbı aklına takılanlar varsa yorumumdan sonra da sorabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?