İkiz doğum yapanlar bakabilirmisiniz?

Çok şükür duyduk kalp atışlarını Rabbim isteyen herkese hayırlı hamilelik hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Merhaba kan tahlilim de değerim 7748 çıkıyor ama kese gözükmüyor nedenini biliyor musunuz? Biri ikiz olabilir değer yüksek oluyor ikizde ondan dedi ama siz belki bilirsiniz

Çok güzel yükselmiş kese yok dediğinize göre Dr ye gitmişsiniz sanırım kendisi ne dedi bu konuda
Ewt bugün gittim karından baktı kese gözükmedi sonra vajinadan baktı gözükmedi yeniden test istedi ve değer 7bin kusur olunca ptesi yeniden çağırdı kese gözükmedi lazımdı dedi sadece bu değere göre ama yok bnde anlamadım neden gözükmez ptesi 14bin olacak nerdeyse bu kan değerlerine göre gözükmesi gerekirdi.

Evet görünmesi lazım ama bilemedim bende sabredin inşallah pazartesi görürsünüz hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

Arkadaslar son aylarda olan var mı acaba?nasıl bebıslerın kıloları?nasıl beslenmelıyız bılgı verebılıcek var mı acaba?
iyi gecelerr rastgele gordum arastirirken . ben su an 30+5 . 28+6 iken kizlarimin biri 1230 digeri ise 1319 gram cikti . doktor cok iyi dedi . seni kiler ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…