İkiz doğum yapanlar bakabilirmisiniz?

Ben bundan önce iki doğum yaptım ve ikisinde suni sancı ile ve ikinci olan oğlum çok zor oldu suyu hiç yoktu kuru doğum yaptım ve ilkinde kızımda da karnımdan bastırarak yaptırdılar o yüzden ikisinin acısını biliyorum sadece ikiz olmasına rağmen normal olur mu diye merak ediyordum ama 34 hafta iyi değil mi erken mi sayılıyor ben ilçe de yaşadığım için burda erken doğumda direk Büyük şehire yolluyorlar inşallah sorunsuz zamanında doğum yapabilirim

Benim bu konu da sıkıntım yok çünkü iki doğumum da da kesme yapıldı o yüzden gerek olmaz diye düşünüyorum

Normal doğum yapabildiğinize sevindim bunu duymak beni sevindirdi inşallah hakkımızda tabi ki hayırlısı ama bende normal istiyorum diğer iki çocuğum gibi yapılabiliyormuş çok teşekkür ederim

ah ah.. annecıgım benım ters oldugumu bılmıyomus dogumda ılk ikizim dogmus 20 dk kadar sonra ben ama totomla gelmısım=) anneme zor olmus tabı ama dogmusum ıste =) rabbım hayırlısını versın hepınıze. ikizlere bayılırım.

Amin inşallah yaşayacak nefesi olunca insanın tersi düzü normali sezeryanı dinlemiyor hakkımız da hayırlısı

İlk çocuğunuzda bile okadar zorlamışsınız ki çocuğun köprücük kemiği kırılmış buna bir şaşırdım ama asıl şaşırdığım size o yetmemiş sanki ikiz gibi riskli bir gebeliği normal düşünüyor olmanız.Sezeryandan kim ölmüş, bu normal daha iyidir fikirleri çok eskilerde kaldı hanımefendi aksine bir sağlıkçı olarak söylüyorum sezeryan doğumlarda bebeklerin zarar görme oranlarına istatiksel olarak bakarsanız normal doğumlara oranla çok ama çok daha az.

Ben illa normal olsun demiyorum sadece normal olma olasılığı nedir olan var mı diye soruyorum Yoksa tabi ki öncelik bebeklerinin sağlıklı doğması

Komşum ikiz normal doğum yaptı maşallah Allah size de nasip etsin çok rahattı diyor

Vaktinde oldu erken değil 39+5 di maşallah şimdi kocaman oldular hiç anlamadım bile diyor kadın herkes yapamazsın demiş kendi de normal olmaz diyormuş ama gece suyu gelmiş iki saate doğum yaptim demisti
Maşallah barakallah böyle insanları duymak umut veriyor inşallah bizimde öyle olur kolay sıkıntısız vaktinde inşallah

Cok sukur duydum ıkızlerın kalp atısını ama hala soktayım ıkız oluncaSız beklıyormuydunuz ıkız?
Hayır hiç beklemiyordum ben inşallah Perşembe duyucam Dr bana deyince hayır ya yanlış görüyorum dedim çok şaşırmıştım ama çok şükür ki ikiz nasib etti Rabbim inşallah kalp atışlarını da duyarım

Ins duyarsınız dualarım tum anne olmak ısteyen herkes ıcın ıns saglıkla kavusalım ıns bebıslereSızdende hayırlı haberler beklıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…