İkiz gebelik ve sarimsak

yalnizkovboy

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
20
9
16
42
Sevgili arkadaşlar,
Bebek sahibi olmayı çok istiyorduk. Yaklaşık sekiz dokuz aylık bir deneme sürecinde olmadı. Sonra stresten mi bilmiyorum bende adet duzensizligi başladı. Mensim çamur gibi geliyordu, ve bir iki gün sürüyordu . Başta doktora gittim, klimen diye bir ilaç verdi, kullandim o ay boyunca, ilave olarak soğan kuru yapıp ictim ön beş gün boyunca. Bebek denerken tuplerime hiç baktirmamistim. Uzun süren bir mantar geçirmistim, iltihap falan olmuştu mesanemde önceden...bunları dusunup, bütün bu rahatsizliklarimin tuplerimi etkileyeceğini hiç düşünmemiştim. o ay yumurtlama döneminde kadınlar kulübünde bir paylaşım okudum. Sarimsak buharı ile ilgili. Esimle birlikte olmadan önce beş altı dakika kaynatigim sarımsak buharının uzerine oturdum ve etrafına havlu sardim. Yirmibes otuz dakika bekledim. Ve o ay sadece bir kez yaptım bunu. O ay çift yumurta ikizlerime hamile kalmisim. Sizlerle paylaşmak istedim. Neyin faydası oldu bilmiyorum. Hikayem böyle . Allah olmayan herkese versin.

Bildiğin kombo yapmışsın sen sağlıcakla yavruna kavuşursun umarım. Ben de ikiz istiyorum cumartesini iple çekiyorum.

Canım nasıl yaptın yani kacta ne sarmısak koydun denemekte fayda var

Bir baş sarımsagi tanelerini ayirip kaynayan tenceredeki suyun içine attım. Bu arada sarımsak bahçe sarimsagi idi. yani organik. bes altı dakika kaynattim. Üstüne comelip etrafima havlu sardim. Biraz sıcak oluyor ama yirmi beş otuz dakika sabrettim. Benim o ay çift yumurtlama sebebim klimen olabilir herhalde diye dusunuyorum. Ya da yapisaldir bilmiyorum. Bence benim tüpler tıkalı ıdi ondan olmuyordu diye dusunuyorum. Alternatif tıbba inanıyorum ben arkadaşlar.

Bir haftadır soğan suyu iciorum aksamlari inş iyi gelir diorum ogustosda doktor gidicem bakalım ne olucak artık istiyorum o güzel haberi duymak duyurmak

Ben dokuz ay sonra uyandim. Tuplerimin sağlıklı olup olmadığını hiç dusunmemistim. O ay da olmasa idi hsg yaptiracaktim ama korktum biliyor musun. Çünkü kimyasal, seni bayıltıp veriyorlar falan. Sarimsak daha kolay geldi bir de. Allah gönlüne göre versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…