Sizlere göre daha çok yolun başındayım...Daha 7 haftalık hamileyim ve geçen hafta öğrendim ikizlerime hamile olduğumu. Okuduklarımdan çok fazla etkilenmemeye çalışıyorum ama gene de bazen kafama soruların takıldığı oluyor, iki tane bebek büyüdükçe karnımın ne kadar büyüyeceği, onları nasıl taşıyacağım sorusu takılıyor şu aralar kafama:)) Arkadaşlar tekil gebeliklere göre karınlarınız ne kadar farklı kıyaslama yapma imkanınız varmı? Rabbim herkesin ve benim bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza almay nasip etsin inşallah...
Sizlere göre daha çok yolun başındayım...Daha 7 haftalık hamileyim ve geçen hafta öğrendim ikizlerime hamile olduğumu. Okuduklarımdan çok fazla etkilenmemeye çalışıyorum ama gene de bazen kafama soruların takıldığı oluyor, iki tane bebek büyüdükçe karnımın ne kadar büyüyeceği, onları nasıl taşıyacağım sorusu takılıyor şu aralar kafama:)) Arkadaşlar tekil gebeliklere göre karınlarınız ne kadar farklı kıyaslama yapma imkanınız varmı? Rabbim herkesin ve benim bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza almay nasip etsin inşallah...
hanimlar acil cevap verin ne olur
3 aylik ikizlere hamileyim. daha demin cok hafif kan gördüm, yani söyle iki damla pembe kirmizi rengi vardi, simdi de korkuyorum acaba hastaneyemi gitsem yoksa abartiyormuyum, bu arada idrar yolu infektionum ve mantar var, enfektion icin bir seferlik ilac kullandim 3 gün once mantat icin hala krem kullaniyorum, bide hamileligim basindan beri ultogest diye bir ilac kullaniyorum onu da altan aliyorum sabbah bir tane aksam iki tane,
sunu da belirteyim agrim sizim yok allaha sükür, agir falanda kaldirmadim,
lütfen hemen cevap yazin hanimlar
Cnm öncelikle tebrik ederim,zamanında ve sağlıklı bir şekilde kavuşursun inşallah bebeklerine....tekil bebekle ikiz bebek karnı arasındaki farkı sormuşsun cnm,şöyle bir örnek veriyim ben 6 aylık hamileyken hastaneye kontrole gittiğimde ordakiler doğumamı geldiniz demişlerdi....
canim bende 3 aylik hamileyim ama karnim 4-5 aylik hamileler gibi, ikiz oldugu icin normal diyorlar ama?eyvahedigeldismile boyum da 1,74 zaten kilolu hamile kaldim simdiden de 4 kilo aldim.
bence bunlari hic kafana takma canim saqg saglim bebislerimizi alalimda elimize.
allah onlari tasiyacak gücü verir insallahopuyorumnanaktan
Cnm öncelikle tebrik ederim,zamanında ve sağlıklı bir şekilde kavuşursun inşallah bebeklerine....tekil bebekle ikiz bebek karnı arasındaki farkı sormuşsun cnm,şöyle bir örnek veriyim ben 6 aylık hamileyken hastaneye kontrole gittiğimde ordakiler doğumamı geldiniz demişlerdi....
bende şuan 8 haftalık hamileyim ikizlerime ama endişelerim çok fazla
özeldemi yapmalıyım devlet hastanesindemi?herikiz bebek küveze girermi? erken doğum yaparmıyım okudukça birsürü şey kafamı karıştırdı
doğum yapanlar nasıl bir süreçle karşılaştınız?Neler geldi başınıza öğrenmek istiyorum...
Çok güzel bir topik olmuş,
Bende tüp bebekle ikizlerime hamileyim, henüz yeniyim, burayı merakla takip edicem, benim bulantım çok feci ama 2 gündür hafifliyo gibi.
Herkese sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?