bende 24 haftalık ikizlerime hamileyim.... ilk dört ay şiddetli bulantı öğürme ve kusma ile geçti aşırı iştahsızlık vardı ve 65 kilo olan ben ilk dört ay sonunda 59 kiloydum .4. aydan sonra bulantılarım yavaş yavaş azalıp yemeye başaldım iştahım hiç artmadı halsizliğim 5. aya kadar sürdü şuanda ara ara oluyo
24 haftada 65 kiloya geldim yani öncei kiloma ancak gelmiş oldum
şuanda muaynelerde sırt üstü 5 dk fazla yatamıyorum yatarsam bayılıyorum yada kusmaya başlıyorum çok kötü bişey evdede bütün gece dönerek uyumaya çalıyorum .
merhaba ,bişi sormak istiyorum.benim bu hafta arka popo kemiklerim yürürken ağrıyor otururken veya yatarken olmuyor.bu nedenle çok küçük adımlarla yürüyebiliyorum aranızda böyle bişi yaşayan var mı?ayrıca aşırı sıcak basmalarım var sizlerede oluyor mu?bu hafta halsizlikte başladı inan hiç bişi yapasım gelmiyor...
merhaba ,bişi sormak istiyorum.benim bu hafta arka popo kemiklerim yürürken ağrıyor otururken veya yatarken olmuyor.bu nedenle çok küçük adımlarla yürüyebiliyorum aranızda böyle bişi yaşayan var mı?ayrıca aşırı sıcak basmalarım var sizlerede oluyor mu?bu hafta halsizlikte başladı inan hiç bişi yapasım gelmiyor...
Canım 58 ile hamile kaldım.Şuan 68 im 10 kilo aldım yani.30+1 günlük hamileyim. Bebişler 27 haftalıkken 1050 gr kadardı doktor iyi demişti kiloları.Bir de ben tatlı hamur işi hiç yemiyorum .Ama yarın tekrar gidicem kontrole bakalım kaç çıkacaklar.İNTERNETTEKİ HESAPLAYICILARA göre 30 haftalıkken 1600 civarı olmalıymış
Yedinci haftata iki bebek görüldü mu benim bir kesen yedi hafta bebek ve kalp atışı var diğeri 5.5 hafta dendi bebek daha görülmedi dolar mı acaba şuan panikle bekliyorum
Bu topiği açanaçok tesekur ederim bende şiddetli bulantı herşeyi kusma üstüne kilo verme bakalım me kadar sürecek tek istediğim onlar iyi olsun sağlıklı olsum 2 hafta sonra bende 2li tarama giricem doktor şimdiye kadar hep iyi dedi inşallah sonuçlar da iyi olur dua edin kızlar
35in içinde çift yumurta ikizlerime hamileyim. Galiba doğurdum doğurucam. Acayip bel kasık ve bacak ağrım var. Müthiş bi ağırlık hissediyorum rahimde ve kemiklerimde. Yaklaşık 19 haftaya kadar çok şiddetli kusma ve bulantı yaşadım. Şükür azalarak bitti. Sonrasında hıphızlı bir kilo alma sürecine girdim. Şuan 24 kilo almış durumdayım. Bebeklerim maşallah biri haftasını takip ediyor diğeri mutlaka 1buçuk 2 hafta önden gidiyor. 12.haftaya kadar 3 defa kanamam oldu, proluton vuruldum sürekli. 26ncı haftada baskı hissiyle doktora gittim erken doğum riski sebebiyle evde full yatış verdi. Tekrar prolutonua başladık. 30dan sonra rahatladık şükür. Şimdi de o kadar zorlanıyorum ki 36 37 olsa hemencecik de doğursam diye bekliyorum