• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz isim

Sağlıkla gelsinler🙏🏻 Biz de 25 haftalık olduk ama ortada isim yok lidya ismine çok tuhaf baktı herkes beni de soğuttular şimdi hiç seçenek bulamıyorum bir kız bi erkek olunca🥺 isimli zıbınlar yaptıracaktım inş son zamanlara kalmazlar
Lidya niye tuhaf ki anlamadım onlar ne koymuş çocuklarına merak ettim 😄 lidya yeni bir isim değil yüzyıllar öncesi bir kent ismi. Manisa da yaşadığım için lidyalıların eski yaşam yeri olduğu için tarih bakımından da yakın olduğum bir isim. Popüler isimler gibi dönemlik değil uzun yıllardır koyulan hikayesi olan bir isim. Anlamı da güzel olan ve soylu demek🥰 ben kimseden fikir almadım ve izin vermedim. Eşimle karar verdim ve en son soranlara bu isimler olacak dedim. Şu ismi düşünüyoruz demek hata biraz😄 insanlara hiç bakma senin içine hangi isim siniyorsa onları koy çünkü herkese isim beğendirmek zor

Merhabalar🌸 benim de ilk transferim başarısız oldu şimdi doktor ikinci de iki tane transfer tapalım diyor ancak ben teredütte kalıyorum bu süreçte nasıl karar verdiniz
kızlar merhaba bende bu süreçteyim henüz yumurtalarım toplanmadı ama oldukça fazla miyomum var rahim içinde ver dışında. bir buçuk sene önce ameiyat olmuştum tekrar üremişler. bir doktor ameliyat ol tekrar dedi tutmaz dedi diğer doktor da ameliyat olursan her alınan miyom için rahim zarar görücek çünkü çok fazla var. rahimde ki boşluğa embiryoyu bırakırız dedi. yani öncesinde yumurtalar dondurulacak miyom baskılayıcı tedavi başlanacak bir iki aya transfer yapılacak ama kafam çok karışık

Ben ikiz kızlarım olsa inci ve ece koymak isterdim. Ya da ipek ve inci. Her üç ismi de çok beğeniyorum. Sağlıkla doğsunlar inşallah.

Back
X