Doğuma Hazırlık ikiz kizlarima isim teyzeleri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

acer28

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
344
2
641
Hollanda
32 haftalik hamileyim kizlar...iki kizim olacak birinin ismi alya ama digerini bulamadim ne zor seymis isim koymak hele ikiz olunca onerilerinizi bekliyorum arkadaslar...

Daha önce başka bi yere de yazmıştım ve oradaki isimler arasında Alya'da vardı :)) ben de çok severim bu ismi.Diğerinin de illa ona uyumlu olması gerekmiyor bence..Bu isimler belki fikir olabilir size..

Nil, Beril, Derin, Lara, Alya,Karla,
Erge, Gizay, Ecram, Sezin, Sezen, ılgın,
Itır, Ada, Nisa, Masal, Öykü, Zümrüt,
Hazal, Hazen, Hazan, Asu, Yaşam, Asena,
Azra, Yaprak, Yankı, Dora, Miraç, Talya,
Övgü, Nesli, İlke, Duru, Çağla, Arsu,
Ayben, Ekin, İzel

32 haftalik hamileyim kizlar...iki kizim olacak birinin ismi alya ama digerini bulamadim ne zor seymis isim koymak hele ikiz olunca onerilerinizi bekliyorum arkadaslar...

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ışin zor valla 2 tane kızakannehir
ısim konusunda inan hiç bi fikrim yok ama iyi dileklerde bulunmak istedim:1hug:

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
İşin zor valla 2 tane kızakannehir
İsim konusunda inan hiç bi fikrim yok ama iyi dileklerde bulunmak istedim:1hug:

dimi cok zor alya cok hosuma gidiyor diger bulacagim isimide cok sevmem lazim yoksa digerine haksizlik yapiyorum gibime geliyor cok zor yaaa :1no2:

iyi hos cok guzel ama bu benim ismim
kaydirigubbakcemile3

aa tesadüfe bak merhaba adaşım kaydirigubbakcemile5

kızına da aynı ismi koyabilirsin belki de ikinci isim olabilir
ben öyle düşünmüştüm sonra ikinci isim olarak anlamını koymuştum (deniz)

opuyorumnanaktan

aaa tesadufe bak merhaba adas kaydirigubbakcemile3 ama ikisinede ikinci isim olarak koymam lazim teyzesi adil olmak lazim buyuduklerinde ona koydun bana koydun sohbeti olmamali ayy herseyde boyle dusunmeye basladim ne yapicam ben ya esit davranmak en ince ayrintisiyla zor oluyor biz yinede baska isim koyalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…