Doğuma Hazırlık ikiz kizlarima isim teyzeleri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
alyanın anlamı ne ki?

benim ikizlerim olsa birinin adını derin rüya,birininde hayal koyardım opuyorumnanaktan

allah bagislasin canim ne guzel ikiz kiz annesi olmak

ben olsam birine derin birine defne ismini koyarim
en sevdigim isimler

Alya ismini bu aralar cok duyuyorumm mubarekk..
derin-defne bencede çok hos

ıraz çok sert bence?yaren de kafe ismi gibi türkü bar yada.ılım nasıl bilmiyorumkismile ılım ve ışıl

kizlar hepinize cok tesekkur ediyorum 34+4 de dogum yaptim cok zor oldu ama cok tatli bitanelerim birinin adina karar vermistim digeride ameliyathanede agzimdan azra cikiverdi kismet iste alya ve azra oldu canlarimin isimleri opuyorumnanaktan

aaa hayırlı olsun çok sevindim allah analı babalı büyütsün allah tüm isteyenlere nasip etsin inş
ben böyle doğum haberi duyunca yada okuyunca gözlerim doluyo hemen:a015:

kizlar hepinize cok tesekkur ediyorum 34+4 de dogum yaptim cok zor oldu ama cok tatli bitanelerim birinin adina karar vermistim digeride ameliyathanede agzimdan azra cikiverdi kismet iste alya ve azra oldu canlarimin isimleri opuyorumnanaktan

Allah analı babalı büyütsün canım ikisinin de ömrü sağlık dolu upuzun olsun alya-azra kardeşler süper olmuş
olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…