Ikiz ücuz hamile anneler lutfen yazarmisiniz

Emirim19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2019
165
81
28
32
Kizlar gebelik sureceniz nasil geciyor belirtileriniz nelerdi yogun gecti mi tecrubeleriniz nasil? Kacinci haftada ogrendiniz ikiz olduklarini belirtileriniz ne zaman basladi

Genelde hemen öğreniliyor kese durumunda gözüküyor ama hissiyatı farklı mıdır bilemem

Yok yahu çevremde ikiz doğuran iki kişi var hepsi başta bişey anlaşılıp hissedilmediğini söylüyor bedenen ama zamanla büyüdükçe tabi ki daha zorlu sonuçta iki ayrı bebek

Kizlar gebelik sureceniz nasil geciyor belirtileriniz nelerdi yogun gecti mi tecrubeleriniz nasil? Kacinci haftada ogrendiniz ikiz olduklarini belirtileriniz ne zaman basladi
6+4 de ultrasonda belli olmuştu ikiz olduğu. Zor geçti benim hamileliğim sürekli yatmam gerekiyordu. Belirti olarakta birşey yaşamadım ben

Ben tek yumurta ikizlerine hamileyim 4. ayıma başladım. Bulantılarım çok şiddetli geçti bebeklerin hareketini hissetmeye başlayınca bitti çok şükür .

Benim hamileligim bulantiyla kusmayla gecer üçüzlere hamileyken iki kati olmustu kusma bulanti annem ordan cakmişti hemen bu tek bebek olamaz diye
Venim 2 gun once oldu sadece bulanti ve kusma suan hicbirsey yok belirti afina hatta unutuyorum bile hamile oldugumu tektir benimki belki

Sadece 2 hafta oldu ama oda aşırı değil toplasan 2 kere kustum hemen kesildi zaten
Anlafim canim bulanti kusma tamamen bunyeyle alakali galiba vucudun salgilanan hormona verdigi tepki bi nevi bende de bir kez kusma oldu baska olmadi

Ben ilk testte öğrenmiştim,doktorum bu değer ikiz demişti,benim de çok zor geçiyor hamileliğim.3 ay oldu ama son 1 buçuk ayrdır mide bulantısı ve ağrılar:)) tabii çalışıyorum bir de belki bundan dolayı da zor geçiyor olabilir benim.

Ilk kalp atisi icin gittigimde bir bebek kese gorundu.Bir sure sonra hafif kanama olunca acilden 2 kese gorundu.Tek hamilelikten pek farki yok sadece ikisinin de tekme ve hareketlerine maruz kaliosun muthis bir duyguCatlama ihtimalin daha fazla.Ama son zamanlara girincee nefes almak bile zorluyor yurumek gene oyle.

Anlafim canim bulanti kusma tamamen bunyeyle alakali galiba vucudun salgilanan hormona verdigi tepki bi nevi bende de bir kez kusma oldu baska olmadi
aynen bence hem bünyeyle alakalı hemde her hamilelik bir olmuyor. Arkadaşım geçen sene ikiz doğum yaptı hiç mide bulantısı olmadı şimdi de 3. Çocuğuna hamile mide bulantısından canı cıktı kızın

İyi akşamlar.
Bende bel ağrısı , karın kası ağrısından başka bir belirti yok... Başlagıçta mide bulantısı oldu ama hiç bir şey yok İnşeAllah böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…