Her gebelikte bir olmuyor demekki :))aynen bence hem bünyeyle alakalı hemde her hamilelik bir olmuyor. Arkadaşım geçen sene ikiz doğum yaptı hiç mide bulantısı olmadı şimdi de 3. Çocuğuna hamile mide bulantısından canı cıktı kızın
InsaAllah canim kac haftalik hamilesin? Ikiz gebelik mi :)İyi akşamlar.
Bende bel ağrısı , karın kası ağrısından başka bir belirti yok... Başlagıçta mide bulantısı oldu ama hiç bir şey yokİnşeAllah böyle devam eder
10 cu haftasındayız. evet ikiz gebeliktir. bugün bir az yine bel ağrım var ve oturup kalktığımda karın kasım ağrıyor( büyük ihtimal rahim büyüyor ondan ola bilir.InsaAllah canim kac haftalik hamilesin? Ikiz gebelik mi :)
Masallah cok guzel canim dogal yollarla mi oldu10 cu haftasındayız. evet ikiz gebeliktir. bugün bir az yine bel ağrım var ve oturup kalktığımda karın kasım ağrıyor( büyük ihtimal rahim büyüyor ondan ola bilir.
Tüp bebek :)Masallah cok guzel canim dogal yollarla mi oldu
Kan testinizde değer kaç çıkmışdı?Ben ilk testte öğrenmiştim,doktorum bu değer ikiz demişti,benim de çok zor geçiyor hamileliğim.3 ay oldu ama son 1 buçuk ayrdır mide bulantısı ve ağrılar:)) tabii çalışıyorum bir de belki bundan dolayı da zor geçiyor olabilir benim.
Aynen benimde 2. Ve 7. Günümde 117 çıkmiştı ve iki gün sonrada 295 olmuştuTransferin 7. Gününde 117 çıkmıştı.
Yanliş olmuş 7. Günümde 117Aynen benimde 2. Ve 7. Günümde 117 çıkmiştı ve iki gün sonrada 295 olmuştu
Tesekkur ederim canim benimSana maşallah
Allah eşinle sana hayırlısıyla yavrularınızı büyütmeyi nasip etsin
Bence harika bişey hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallahdr kesenin biri ufak belki kaybolur ama kalp atışı var ondada dedihem sevinç hem korku yaşıyorum
aman allahım müthiş birşey herhalde ,merhaba uzun zamandır yazan olmamış nasıl ilerliyor gebeliğiniz ben şoktayım ilk muayenemdi bugün 1 sanıyorduk 6. haftam bugün ve kalp atışı duyarmıyız derken 3 kese 3 kalp atışı var dedi dr biz şoktayız. çok mu riskli olur ne olur kendimde değilim
Gözün aydın canım, demek bir de 3 üz bebişlerimiz gelecek inşallahdr kesenin biri ufak belki kaybolur ama kalp atışı var ondada dedihem sevinç hem korku yaşıyorum
6. haftada öğrendik ikiz olduklarını. Şuan 9. hafta sürekli kusuyorum. sürekli bulantı. kokularla aram hiç iyi değil. su içemiyorum yemek yiyemiyorum. her koku kusmama sebep oluyor. Doktor; aslına bakarsan iyi bişey bulantı ve kusma dediğinden beri, ben kustukça eşim de; benim çocuklar yine çalışıyor diyorKizlar gebelik sureceniz nasil geciyor belirtileriniz nelerdi yogun gecti mi tecrubeleriniz nasil? Kacinci haftada ogrendiniz ikiz olduklarini belirtileriniz ne zaman basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?