- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
O sarı akıntı kullanıyorsanız progestandan olabilir .. sanırım iğne dediğiniz o, haftanız kaç? Sağlıklı günler dilerimKızlar ben de sıkıntılı dönemler başladı iyice.geçen hafta bir ağrı arttı ve bir kaç damla kahverengi leke geldi,hemen iğne tabi.bu haftada ikimci defa iğne yapıldı,hiç kalkmadan yattım.rapor almıştım şimdi de okul tatile girdi sonrasında da gitmeyeceğim muhtemelen.biraz enfeksiyon çıktı,ilaç vermedi dr sadece su,ama bu süreçte sürekli kabızlık yaşayan ben 4 gündür her gün büyük tuvaletimi yapar oldum.büyük tuvaletim gelşnce de vajinadan sarı bir akıntı geliyor,artık baskı mı yapıyor neyse.bir çoğunuzdan önde sanırım haftam o yüzden bilgi vereyim istedim.
Dogal yolla mi ikiz oldu canim6. haftada öğrendik ikiz olduklarını. Şuan 9. hafta sürekli kusuyorum. sürekli bulantı. kokularla aram hiç iyi değil. su içemiyorum yemek yiyemiyorum. her koku kusmama sebep oluyor. Doktor; aslına bakarsan iyi bişey bulantı ve kusma dediğinden beri, ben kustukça eşim de; benim çocuklar yine çalışıyor diyorbenim zor geçiyor anlıyacağın
Olabilir canım ama katlanması da önemli iki gün sonra tekrar yaptırKizlar benim adetim gunumu iki gun gectikten sonra yapilan kan testi 5400 cikti.benimde ikiz olma ihtimali var mi acaba
Pazartesi erkenden yaptirdigimda 750ydi. Cuma gunu yaptirdigimda boyle cikti. Iki kati artsaydi 3000lerde olmasi gerekiyor hesabima goreOlabilir canım ama katlanması da önemli iki gün sonra tekrar yaptır
Evet canım ikiz olma ihtimali var o zaman benim değerlerim şöyleydiPazartesi erkenden yaptirdigimda 750ydi. Cuma gunu yaptirdigimda boyle cikti. Iki kati artsaydi 3000lerde olmasi gerekiyor hesabima gore
Yaaa insallah o kdr istiyorum ki :) sen ikizlere hamilesin dimiEvet canım ikiz olma ihtimali var o zaman benim değerlerim şöyleydi
549
1400
3608
Evet canımYaaa insallah o kdr istiyorum ki :) sen ikizlere hamilesin dimi
Insallah seninde ☺Evet canım
Rabbim gönlüne göre versin inşallah
İkizlerini kac haftalık dogum yaptın canım benımde riskli geçiyor bir erken doğumum var korkuyorm6+4 de ultrasonda belli olmuştu ikiz olduğu. Zor geçti benim hamileliğim sürekli yatmam gerekiyordu. Belirti olarakta birşey yaşamadım ben
Kac haftalık doğum yaptın canım benımde bır erken doğumum var korkuyorm smdı ımız beklıyorumEvet canim 1 tane de kizim var 4 cocuk
Normal gebelikle ayni gibi aslında ben 3 4 ay birşey anlamadım 6ci hafta ikiz dedi dr. Ama mig ağrıları bulantı falan 2 katli oluyor kilo aldıkca yurumek nefes almak cok zor ama hamilelik ikizler de em güzel dönem asıl maraton doğunca 4 aylık olduk şükür ama her anı başka güzeldi her türlü bilgi paylaşımı yapabilirimKizlar gebelik sureceniz nasil geciyor belirtileriniz nelerdi yogun gecti mi tecrubeleriniz nasil? Kacinci haftada ogrendiniz ikiz olduklarini belirtileriniz ne zaman basladi
Bnde ikiz istiyorum zorluğu varmı bakmakta iğneyle tedavi görüyorum
36+0 da doğum yaptım canım sana tavsiyem sürekli yat wc dışında da hiç ayağa kalkmaİkizlerini kac haftalık dogum yaptın canım benımde riskli geçiyor bir erken doğumum var korkuyorm
Benım bir erken dgumum var canım tek bebektı 22haftalık kaybettm smdi serklaj atıldı hep yatıyorum dokotr yatma dedı evde dolan dedı ama yagıyorum yemegım onume gelıyor yıyıp oturarak hemen yatıyorum bde oturarark namazımı kılıyorum onun dısında ful yatıyorum canım ilac olarak me kullandın canım kasılma onleyıcı flan kllnadınmı bide cok kabız oluyorum ne yapsam onune gecemedım keske bnde 36yı görsem dünyalar benim olur cok korkuyorum yine erken doğumla beneklerimi kaybedecem dıye doktor tek beneği çeymeyen rahim ikiyi cekmez mantığında konuştu canım sıkkın36+0 da doğum yaptım canım sana tavsiyem sürekli yat wc dışında da hiç ayağa kalkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?