Ikiz ücuz hamile anneler lutfen yazarmisiniz

O sarı akıntı kullanıyorsanız progestandan olabilir .. sanırım iğne dediğiniz o, haftanız kaç? Sağlıklı günler dilerim

Dogal yolla mi ikiz oldu canim

6+4 de ultrasonda belli olmuştu ikiz olduğu. Zor geçti benim hamileliğim sürekli yatmam gerekiyordu. Belirti olarakta birşey yaşamadım ben
İkizlerini kac haftalık dogum yaptın canım benımde riskli geçiyor bir erken doğumum var korkuyorm

Kizlar gebelik sureceniz nasil geciyor belirtileriniz nelerdi yogun gecti mi tecrubeleriniz nasil? Kacinci haftada ogrendiniz ikiz olduklarini belirtileriniz ne zaman basladi
Normal gebelikle ayni gibi aslında ben 3 4 ay birşey anlamadım 6ci hafta ikiz dedi dr. Ama mig ağrıları bulantı falan 2 katli oluyor kilo aldıkca yurumek nefes almak cok zor ama hamilelik ikizler de em güzel dönem asıl maraton doğunca 4 aylık olduk şükür ama her anı başka güzeldi her türlü bilgi paylaşımı yapabilirim

Doktor magnezyum fazla fazla verdiği için ağrım sızım olmadi pek ama son zamanlar kendimi tasiyamamaya başladım. Birde ben hem merdivenden düştüm hem banyoda düştüm bisey olmayınca olmuyor şükür. 1. Ayda hamile oldugumu öğrendim 1 hafta sonra 2 kese göründü. Hâlâ aynı devam ediyor biri hep geriden geliyor ^^ bulantı ilk bikac ay oldu sonra geçti. 1. Ay hamilelik için kan verdiğim de hcg baya yüksek çıkmıştı katlayarak yükseldi.

Bide reflum vardı hemşire hep kötü şeyler söyledi. Ama hamilelikle birlikte reflum gecti

Bnde ikiz istiyorum zorluğu varmı bakmakta iğneyle tedavi görüyorum

Bence aşırı zor eğer yeterince güçlü durmazsan ve eşinle bağın çok çok iyi değilse ayrılık sebebi. Biz aşırı derece uyumlu ve anlayışıyız mesela ama çocuklar yüzünden sesler yükseliyor bazen. Maddi anlamda aşırı zor herşey heveste kalıyor. Aylık maması bezi 1000 i geciyor. Sosyal hayat sıfırın altında. Başetmek uğraşmak ciddi anlamda zor.ilk 2 ay 24 saat nöbet tuttuk başlarında nefesleri kesiliyordu. 2 bebeğim ayrı zamanlarda doğmuş olsa çok kolay çocuklar ama birlikte sınırı aşırı zorluyorlar. Ev perişan halde herşey onlara ayarlı. Ha ben yaparım dayanırım dersen 2 canın sana sarılması ayrı güzel. Baya karışık:)

36+0 da doğum yaptım canım sana tavsiyem sürekli yat wc dışında da hiç ayağa kalkma
Benım bir erken dgumum var canım tek bebektı 22haftalık kaybettm smdi serklaj atıldı hep yatıyorum dokotr yatma dedı evde dolan dedı ama yagıyorum yemegım onume gelıyor yıyıp oturarak hemen yatıyorum bde oturarark namazımı kılıyorum onun dısında ful yatıyorum canım ilac olarak me kullandın canım kasılma onleyıcı flan kllnadınmı bide cok kabız oluyorum ne yapsam onune gecemedım keske bnde 36yı görsem dünyalar benim olur cok korkuyorum yine erken doğumla beneklerimi kaybedecem dıye doktor tek beneği çeymeyen rahim ikiyi cekmez mantığında konuştu canım sıkkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…