Bence aşırı zor eğer yeterince güçlü durmazsan ve eşinle bağın çok çok iyi değilse ayrılık sebebi. Biz aşırı derece uyumlu ve anlayışıyız mesela ama çocuklar yüzünden sesler yükseliyor bazen. Maddi anlamda aşırı zor herşey heveste kalıyor. Aylık maması bezi 1000 i geciyor. Sosyal hayat sıfırın altında. Başetmek uğraşmak ciddi anlamda zor.ilk 2 ay 24 saat nöbet tuttuk başlarında nefesleri kesiliyordu. 2 bebeğim ayrı zamanlarda doğmuş olsa çok kolay çocuklar ama birlikte sınırı aşırı zorluyorlar. Ev perişan halde herşey onlara ayarlı. Ha ben yaparım dayanırım dersen 2 canın sana sarılması ayrı güzel. Baya karışık:)
Ben kendi yaşadığımı söyledim canım benim seçme şansım yoktu tedavi görmedim kandilinden oldu. Yoksa tek tek olsun özene bezene herşeyi alıyım isterdim ^^
Ben kendi yaşadığımı söyledim canım benim seçme şansım yoktu tedavi görmedim kandilinden oldu. Yoksa tek tek olsun özene bezene herşeyi alıyım isterdim ^^
Doktor magnezyum fazla fazla verdiği için ağrım sızım olmadi pek ama son zamanlar kendimi tasiyamamaya başladım. Birde ben hem merdivenden düştüm hem banyoda düştüm bisey olmayınca olmuyor şükür. 1. Ayda hamile oldugumu öğrendim 1 hafta sonra 2 kese göründü. Hâlâ aynı devam ediyor biri hep geriden geliyor ^^ bulantı ilk bikac ay oldu sonra geçti. 1. Ay hamilelik için kan verdiğim de hcg baya yüksek çıkmıştı katlayarak yükseldi.
Selamlar benim de 6. Haftam şuan ve 4. Haftamdan itibaren birbirinden bağımsız iki ayrı kese göründü. Çift yumurta ikizi olduğu anlamına mo geliyor bu durum. Doktora sormayı hep unutuyorum.
Selamlar benim de 6. Haftam şuan ve 4. Haftamdan itibaren birbirinden bağımsız iki ayrı kese göründü. Çift yumurta ikizi olduğu anlamına mo geliyor bu durum. Doktora sormayı hep unutuyorum.
Ben ilk testte öğrenmiştim,doktorum bu değer ikiz demişti,benim de çok zor geçiyor hamileliğim.3 ay oldu ama son 1 buçuk ayrdır mide bulantısı ve ağrılar:)) tabii çalışıyorum bir de belki bundan dolayı da zor geçiyor olabilir benim.
8 yumurtayı genelde görünce doktorlar korkuyor benim doktorum 3 kez yumurtladım korkmadı cok doğurmuş ikiz üçüz sizinkide sanirim korkmuyor 8 yumurta ne demek masallah masallah insallah istediginiz sayida saglikli bir sekilde tutar ve bebeklerinizi kucağınıza alirsiniz yuksek bir oran sizinki.
İlk bebeğimin 7. haftada kalbi durmuştu, rüyamda görmüştüm o bebeğimin hem gelişini hem gidişini. Ondan bir kaç ay sonra tekrar rüyamda görünce anladım hamile olduğumu. Reglim bir gün geciktiğinde evde hamilelik testiyle beraber kan testi de yaptırmıştım 48 saat sonra tekrarıyla beraber, öyle hamile olduğumu öğrenmiştim. Doktora gittiğimde henüz kese bile yoktu ama rahimde kalınlaşma var bu hamileliğe işaret demişti doktor. 5.haftada kendi doktoruma gittiğimde bir kese göründü ama biz zaten ikinci bir kese aramamıştık. 6.haftada kalp atışını dinlemeye gittiğimde iki ayrı kesede iki ayrı kalp atışı vardı. Öyle değişik bir semptom hissetmedim. 6.haftada mide bulantılarım başladı ama çok aşırı değildi 10.haftada bitti. Çok şükür gayet güzel bir gebelik geçirip bebelerimi kucağıma aldım sağlıkla. Allah isteyen herkese nasip etsin.