Ikiz ücuz hamile anneler lutfen yazarmisiniz

Şimdiden vazgeçtim ben zaten bakması cok zor diye korkularım da nasip ama pkoyum çünkü çatlatma iğnesi olcam

Şimdiden vazgeçtim ben zaten bakması cok zor diye korkularım da nasip ama pkoyum çünkü çatlatma iğnesi olcam
Ben kendi yaşadığımı söyledim canım benim seçme şansım yoktu tedavi görmedim kandilinden oldu. Yoksa tek tek olsun özene bezene herşeyi alıyım isterdim ^^

Ben tek yumurta ikizlerine hamileyim 4. ayıma başladım. Bulantılarım çok şiddetli geçti bebeklerin hareketini hissetmeye başlayınca bitti çok şükür .
Tek yumurta ikizi annesiyim yazmışsınız. Benim hamileliğin 6m haftasında iki farklı bağımsız kese gözüküyor. Bu çift yumurta gebeliği mi oluyor sizce

Selamlar benim de 6. Haftam şuan ve 4. Haftamdan itibaren birbirinden bağımsız iki ayrı kese göründü. Çift yumurta ikizi olduğu anlamına mo geliyor bu durum. Doktora sormayı hep unutuyorum.

Selamlar benim de 6. Haftam şuan ve 4. Haftamdan itibaren birbirinden bağımsız iki ayrı kese göründü. Çift yumurta ikizi olduğu anlamına mo geliyor bu durum. Doktora sormayı hep unutuyorum.
Evet çift yumurta ikizi olur ekstrem bir durum yoksa... allah kucağınıza almayı nasip etsin:)

Degeriniz kac cikmisti 5+4te 13032 ikiz olabilirmi

Benimde marıonal iğneyle 8 yumurtam oldu ve büyüdü ama adetime dört gün var hıc belırtı yok sizde göğüs hassasıyeti vb şeyler oldumu

8 yumurtayı genelde görünce doktorlar korkuyor benim doktorum 3 kez yumurtladım korkmadı cok doğurmuş ikiz üçüz sizinkide sanirim korkmuyor 8 yumurta ne demek masallah masallah insallah istediginiz sayida saglikli bir sekilde tutar ve bebeklerinizi kucağınıza alirsiniz yuksek bir oran sizinki.

İlk bebeğimin 7. haftada kalbi durmuştu, rüyamda görmüştüm o bebeğimin hem gelişini hem gidişini. Ondan bir kaç ay sonra tekrar rüyamda görünce anladım hamile olduğumu. Reglim bir gün geciktiğinde evde hamilelik testiyle beraber kan testi de yaptırmıştım 48 saat sonra tekrarıyla beraber, öyle hamile olduğumu öğrenmiştim. Doktora gittiğimde henüz kese bile yoktu ama rahimde kalınlaşma var bu hamileliğe işaret demişti doktor. 5.haftada kendi doktoruma gittiğimde bir kese göründü ama biz zaten ikinci bir kese aramamıştık. 6.haftada kalp atışını dinlemeye gittiğimde iki ayrı kesede iki ayrı kalp atışı vardı. Öyle değişik bir semptom hissetmedim. 6.haftada mide bulantılarım başladı ama çok aşırı değildi 10.haftada bitti. Çok şükür gayet güzel bir gebelik geçirip bebelerimi kucağıma aldım sağlıkla. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…