İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

hakikaten kızlar yaaa herkes çok fitt valla maşşallah maşşallahhh kaydirigubbakcemile5

kızlar topicinizi bir çırpıda okudum hepiniz çok güzelsiniz valla görüntüler süper benim henüz bebişim yok uğraşıyoruz bakalım inşallah olursa sizler gibi ikiz olsun istiyorum sizi ve bebişlerinizi Allah nazarlardan korusun

Canıım Allah gönlünün muradını versiin,
İsteyen herkesin kucağını lutfuyla doldursun canımma.s.

merhaba kızlar, çok güzelsiniz maşallah size,benim henüz hiç göbişim yok, bir taraftan üzüldüm bir taraftan da sevindim açıkçası, sanırım benim de sonradan büyücek :) fotomu eklemeyi başarabilirsem akşama ekliycem,,, bu arad çoook sıcak bugün Türkiye'nin en sıcak günüymüş.. Allah yardımcımız olsun...

Canım koy koy fotoğrafını da gözümüz gönlümüz açılsınkaydirigubbakcemile3
Gerçekten bu sıcaklarda Allah yardımcımız olsun..

28.hafta göbeğimiz

Son düzenleme:
ayy maşallah kızlar yha. cok tatlı göbüşleriniz.Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin.ben ikiz yada üçüz annesi deilim ama cok hosuma gidio bi bakim dedim.21 sayfa hemen de bitiverdi :)

ayy maşallah kızlar yha. cok tatlı göbüşleriniz.Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin.ben ikiz yada üçüz annesi deilim ama cok hosuma gidio bi bakim dedim.21 sayfa hemen de bitiverdi :)

hepsine baktın mıkaydirigubbakcemile3
biz de can sıkıntısından,hatıra olsun,muhabbet olsun diye ekliyip duruyoruz işte:kedi:
sen de koy fotğrafın varsa canım,yani burda aaaa sen tekilmisin gibi bir anlşayışımız yok kesinlikle,hem 31 haftalık göbiş de bayaa olmuştur,çeşit olur bizekaydirigubbakcemile3
yavrun hayırlı uğurlu olsun,sağlıkl agelsin inşallah canımmopuyorumnanaktan

hespine baktım valla hem de anlamadım nasıl gectiğini çok güseldi.ben hiç rsim koymamıstım.nasip buraya olacak galiba.bi tane cekip gelim de ekliyim :)

hymarry cim sen burda hiçde tombiş görünmüosun bikere bizi kandırıosun ve sennde çıtırsın işteee zemuszemus

hymarry cim valla sana bi tavsiye hep açık renk giy sen hiçte tombiş durmuyorsun tam ideal hamile çok şeker görünüyorsun. açıkçası siyahlı kıyafetinle iki tane koymuştun onlar bundan biraz daha fazla görünüyordu ama beyazlar daha ince gösteriyooo hiç bi tane fazlalık göremedim ben maşallah dedim bilenem şekercim gece gece iki dakkalığına iyikide girmişim kocişin gözünü karartıp gözüm gönlüm açıldı tatlımcım :teytey:

alla alla ekleyemedim baglantı sorunu dio
zaman zaman oluyor canımm,tekrar dene lütfen müsait zamanında..
hymarry cim sen burda hiçde tombiş görünmüosun bikere bizi kandırıosun ve sennde çıtırsın işteee zemuszemus
yok anam yok senin gibi olmadığım kesinnkaydirigubbakcemile3
cidden tombişim,bakma iltifat beklemiyorum yaani,yine de çok sağol canımm
Canım evde böyle rahat kıyafetlerle dolaşıyorum ama bir misafirim olduğunda falan öyle çok dar giyinmeyi sevmiyorum,millet karnıma bakmaktan yüzüme bakmıyorkaydirigubbakcemile3,ogün o fotoyu da bir misafir arkadaşım çekmişti,kıyafetten kıyafete çok farkediyor gerçekten..
Çok teşekkür ederim canım pamuğummopuyorumnanaktan
Maşallah göbişlere ne kadar da güzel görünüyorlar.
canım seni de bekleriz,sana da yavrularına da maşallahh

kız valla şaka yapmiommm hakikat bunlarrr opuyorumnanaktan

oturunca tombiş görünüon hepsi bu şekerrrrr kaydirigubbakcemile3

evet doğru oturunca bereket tanrıçasına benziyormuşum eşim de öyle söylüyordelikafadulden

Son düzenleme:
Canım maşallah sana ve bebişleree,
süpersin valla,ben ikiz annelerini şişko mişko bekliyordum,süpersin valla canım,en genişiniz yine benim muhhhaahhakaydirigubbakcemile3

sağol canım,hepimize maşallah sen haftana göre harikasın bence aramızda 7 hafta var,kimbilir ben o zaman ne olacam ki,kız karnı,kalçası diye birşey varsa yandım iki kızla zaten,kalınlaşıyorum gitgide,sağlıklı olsunlar da dert bu olsun zemuszemus

sadecebu canımm çok sağol güzel sözlerin içinnopuyorumnanaktan
kız kalçası diye birşey var diye biliyorum,duydum,yaşıyorum,ama bünyeden bünyeye göre değişir tabiki,ama beni iki kızım bayaa kalınlaştırdı gerçekten.Dediğin gibi tek sıkıntımız bu olsun varsınnkaydirigubbakcemile5

hymarry canım gerçekten son resimde daha hoş görünüyosun 28 haftalığa göre gayet normal göbişin valla ben şimdiden senin kadar varım heralde Allah sonumuzu hayır getirsin:)))bebişlerinide öpüyorum

hymarry canım gerçekten son resimde daha hoş görünüyosun 28 haftalığa göre gayet normal göbişin valla ben şimdiden senin kadar varım heralde Allah sonumuzu hayır getirsin:)))bebişlerinide öpüyorum

Canım çook teşekkür ederimm,
sen de bir fotonu koy gözümüz gönlümüz açılsın o zamannyerimseniben
Sonumuz hayır olsun sağlık olsun güzellik olsun inşallahh,
biz de sizi öptük tayzesiia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…