kızlar topicinizi bir çırpıda okudum hepiniz çok güzelsiniz valla görüntüler süper benim henüz bebişim yok uğraşıyoruz bakalım inşallah olursa sizler gibi ikiz olsun istiyorum sizi ve bebişlerinizi Allah nazarlardan korusun
merhaba kızlar, çok güzelsiniz maşallah size,benim henüz hiç göbişim yok, bir taraftan üzüldüm bir taraftan da sevindim açıkçası, sanırım benim de sonradan büyücek :) fotomu eklemeyi başarabilirsem akşama ekliycem,,, bu arad çoook sıcak bugün Türkiye'nin en sıcak günüymüş.. Allah yardımcımız olsun...
ayy maşallah kızlar yha. cok tatlı göbüşleriniz.Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin.ben ikiz yada üçüz annesi deilim ama cok hosuma gidio bi bakim dedim.21 sayfa hemen de bitiverdi :)
zaman zaman oluyor canımm,tekrar dene lütfen müsait zamanında..alla alla ekleyemedim baglantı sorunu dio
yok anam yok senin gibi olmadığım kesinnkaydirigubbakcemile3hymarry cim sen burda hiçde tombiş görünmüosun bikere bizi kandırıosun ve sennde çıtırsın işteee zemuszemus
Canım evde böyle rahat kıyafetlerle dolaşıyorum ama bir misafirim olduğunda falan öyle çok dar giyinmeyi sevmiyorum,millet karnıma bakmaktan yüzüme bakmıyorkaydirigubbakcemile3,ogün o fotoyu da bir misafir arkadaşım çekmişti,kıyafetten kıyafete çok farkediyor gerçekten..hymarry cim valla sana bi tavsiye hep açık renk giy sen hiçte tombiş durmuyorsun tam ideal hamile çok şeker görünüyorsun. açıkçası siyahlı kıyafetinle iki tane koymuştun onlar bundan biraz daha fazla görünüyordu ama beyazlar daha ince gösteriyooo hiç bi tane fazlalık göremedim ben maşallah dedim bilenem şekercimgece gece iki dakkalığına iyikide girmişim kocişin gözünü karartıp gözüm gönlüm açıldı tatlımcım :teytey:
canım seni de bekleriz,sana da yavrularına da maşallahhMaşallah göbişlere ne kadar da güzel görünüyorlar.
Canım maşallah sana ve bebişleree,
süpersin valla,ben ikiz annelerini şişko mişko bekliyordum,süpersin valla canım,en genişiniz yine benim muhhhaahhakaydirigubbakcemile3
hymarry canım gerçekten son resimde daha hoş görünüyosun 28 haftalığa göre gayet normal göbişin valla ben şimdiden senin kadar varım heralde Allah sonumuzu hayır getirsin:)))bebişlerinide öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?