İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

Canıım Allah gönlünün muradını versiin,
İsteyen herkesin kucağını lutfuyla doldursun canımma.s.

Amin canım çok sağol hamilelerin duaları kabul olurmuş sizin daha çok kabul olur herhalde 2 can taşıyorsunuz sonuçta dualarınızı bekliyorum Allah da hepinize zamanında ve hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

ay şimdi bu göbişlerin içinde bebişlermi var ne büyük mucize...
kızlar hepiniz çok tatlısınız yaa... ben doğum yaptım bi tane kızım var çok şükür ama merak ettim sizin göbişleri :)

delikafadulden pamuğummm göbiş koymuuuuşş,ne güzelsin kıııızzz,hiç bile şişko mişko değilsiniz en şişko benim beeeeennn alkisalkisalkis
Maşallah bebeklerine canımm,çok iyisin maşallah,sevsinler bebekleri de göbeği deeopuyorumnanaktan

kızlar hepiniz çok tatlısınız yaa... ben doğum yaptım bi tane kızım var çok şükür ama merak ettim sizin göbişleri :)

yaaaa Allahın mucizesi,nasıl yaşarlarinasıl beslenirler,nasıl durular içerde,herşey mucize,
senin de yavrun varmış,ne güzzeeell,ona da maşallah canım,hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah,
güzel sözlerin için teşekkür ederim kendi adıma canımma.s.

pammmmııkkk şeker gibisinnn tütütüttü maşalllhhh
o senin şekerliğin canım valla seninkisi süperdi gözümden gitmiyo hiç
Allah bağışlasın canım evet ya mucize rabbime bin kere şükürrrr
saol hymarry cim moral veriyosunuuzzz .. yok be canım sen değilsin gerçekten şişko benim ama kamera acıyo bana böyle çıkarıyo :)
Pamukkk tek kelİme sÜpersİn hayatım o ne gÜzle bİ gÖbİŞ yaaa

ay canım benim teşekkürlerrr mutlu oluyorum yaaaa bebeişlerimde teşekkür ediyomuş teyzelerine

muhahahahah ben de belki tek bir foto koyana kadar 40 foto çekip en zayıf çıkanını koyuyorum itiraf ediyorum hahahahahdelikafadulden:roflol:

muhahahahah ben de belki tek bir foto koyana kadar 40 foto çekip en zayıf çıkanını koyuyorum itiraf ediyorum hahahahahdelikafadulden:roflol:

oy oyy yerim ben sizi yaaa alkisalkisalkis bende itiraf ediyim en şişko çıkanını koyuyorum kızın karnı küççücük demesinler diyeeee sırnaşık şey bak kendine bakmışta bebişlerine bakamamış demesin kimse diyeee :roflol:

:dance: :dance: hihihih alemsin kuzum ya aslında varya büyüyen birde şu burunlar onlarıda çeksek koysak komik olurdu :roflol: :roflol: :sinifsinif: :sinifsinif:

:dance: :dance: hihihih alemsin kuzum ya aslında varya büyüyen birde şu burunlar onlarıda çeksek koysak komik olurdu :roflol: :roflol: :sinifsinif: :sinifsinif:

büyüen şeylerin fotosunu koyacaksak,sadece burun girmez bunu içine nilimm dikkat etmek lazımidaha neler neler var büyüyen ohoooooooookaydirigubbakcemile3

büyüen şeylerin fotosunu koyacaksak,sadece burun girmez bunu içine nilimm dikkat etmek lazımidaha neler neler var büyüyen ohoooooooookaydirigubbakcemile3

oy oyyy yaramı deşmeyin benim en çok büyüyen yerim göbüşümün üstündeki o iki tane şey varya bebeklerimin mama kapları onlar :kedi: felaket büyüdüler ha bide totiş :jeyyar: ha bide bitmedi bitmedii üst bacaklarım neyse susuyum artık yiteeeer naniknanik

hahahah benim süt kaplarım tamamen kayboldular koca göbeğin üstünde,bişeycik görünmüyor diyebilirim.
Üstten aşağı doğru genişleyen tarihi su damacanaları gibi oldum,boyun dar,üst dar,alta geldikçe dör döbek bereketli bir su tankı görüntüsü veriyor,
bacaklarım ve ayaklarım fil ayakları gibi oldu,37 numara aykkabı giyiordum ben,şimdi 40 numara olmuyor,olmuş gibi olsa da biraz ayakta kalsam ayaklarımın üstü ayakkabıdan taşıyorrr,
Herşey kızlarım için ama bu konuda pek sevgi dolu kalamıyorum doğrusu

hihihihihih benim burnum büyüdü bacım :)) o zmaan herkes büyüyen yerini çeksin sözmüüüüü hahahahaa delikafadulden ay rütüük varmı bacım buralarda sakata gelmiyelim :roflol: valla anında çamur yaparım siz başlattınız diyee hahahahahaha :jeyyar:

çıtırların içine bi tanede şişko beni koyalım nazarlık olsun dimi :) 25+2 taze az önce çektiğim resmimiz..

pamuğum şekerimmm müthişsin maşllah sana ve meleklerine kıs kilo değil sadece göbiş var burda bence sende çıtırrsın... hatta hepimiz çıtırızz biz çıtır ikiz gebelerizzz:lepi::lepi::lepi::lepi:

ayyyyyy sormaaa,hemen gözlerim doluyor düşünmesi bile hoşş,beni 1-2 ssat susturamazlar herhaldemafoldumben
sırf bu yüzden epidural sezeryanla doğurmak istiyorum,onları o il kçıktıkları hallerini görmek,ilk ağlamalarını duymak istiyoruuummmafoldumben
Canım "Arkadaşlar ikiz hamilelik nasıl geçiyor?" topiğimize de gelsene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…