Canıım Allah gönlünün muradını versiin,
İsteyen herkesin kucağını lutfuyla doldursun canımma.s.
ay şimdi bu göbişlerin içinde bebişlermi var ne büyük mucize...
kızlar hepiniz çok tatlısınız yaa... ben doğum yaptım bi tane kızım var çok şükür ama merak ettim sizin göbişleri :)
o senin şekerliğin canım valla seninkisi süperdi gözümden gitmiyo hiçpammmmııkkk şeker gibisinnn tütütüttü maşalllhhh
Allah bağışlasın canım evet ya mucize rabbime bin kere şükürrrray şimdi bu göbişlerin içinde bebişlermi var ne büyük mucize...
kızlar hepiniz çok tatlısınız yaa... ben doğum yaptım bi tane kızım var çok şükür ama merak ettim sizin göbişleri :)
saol hymarry cim moral veriyosunuuzzz .. yok be canım sen değilsin gerçekten şişko benim ama kamera acıyo bana böyle çıkarıyo :)delikafadulden pamuğummm göbiş koymuuuuşş,ne güzelsin kıııızzz,hiç bile şişko mişko değilsiniz en şişko benim beeeeennn alkisalkisalkis
Maşallah bebeklerine canımm,çok iyisin maşallah,sevsinler bebekleri de göbeği deeopuyorumnanaktan
Pamukkk tek kelİme sÜpersİn hayatım o ne gÜzle bİ gÖbİŞ yaaa
muhahahahah ben de belki tek bir foto koyana kadar 40 foto çekip en zayıf çıkanını koyuyorum itiraf ediyorum hahahahahdelikafadulden:roflol:
muhahahahah ben de belki tek bir foto koyana kadar 40 foto çekip en zayıf çıkanını koyuyorum itiraf ediyorum hahahahahdelikafadulden:roflol:
:dance: :dance: hihihih alemsin kuzum ya aslında varya büyüyen birde şu burunlar onlarıda çeksek koysak komik olurdu :roflol: :roflol: :sinifsinif: :sinifsinif:
Benİmkİde bÜyÜsÜn bende koymak İstİyorummmm
büyüen şeylerin fotosunu koyacaksak,sadece burun girmez bunu içine nilimm dikkat etmek lazımidaha neler neler var büyüyen ohoooooooookaydirigubbakcemile3
çıtırların içine bi tanede şişko beni koyalım nazarlık olsun dimi :) 25+2 taze az önce çektiğim resmimiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?