İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

egeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kız ne güzel hamilesin sen?Bacım böle hamillelik olmaz,ne o manken mısin sen?Ayıp denen bir şey var ama,kilo al çabukkkkkkkkkkkk?klava:lmaz:Şişko hamişler topiği açacam bak oraya giremeyeceksin,çok üzüleceksin.?Küstüm ben sana.:dilcikar:

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

selam herkese bende hamileyim...duyurmustum zaten.. hihi...sey sorcam..13. gün degerim 296...ikiz olabilirmi?

Çok büyük ihtimalle sanırım öle ama 13.gün müş de hergün ikiye katlanması gerek ya ondan diyorum. Bu hesaba göre demek 12.gün senin 148 di.Benim 12. gün 258 di canım.Ben 3üz gebesiydim.

bilmem sanki bana tek gibi geliyor...3 tane transfer edildi ya ondan...Allah bagislasin...ne güzel....ben ikiz olursa da sevinirim tek olsada...yani tüp bebek cok zormus...30uma kadar 4 cocuk istiyom Allah izin verirse....30 dan sonra bende zor...translokasyonum var...saglikli yumurta bulunmasi daha cok zorlanir gibi geliyor bana....bakalim hayirlisi

kız valla öldürceniz siz beni heeee kaydirigubbakcemile3 ayol nedir sizden çektiğimmm naniknanik bende size küstüm işte hıhh

Son düzenleme:
hem bana fotoğrafını koyy sadece şaka yapioz takilioz diosunuz hemde bi dünya laf sölüosunuzzz haksızlık bu ama :sinifsinif: siz benim yediğimi bi göörseniz hatta benim yediğim gibi yeseniz nolurduu acabaaa :umursamaz: :dilcikar:

egeli kıs maşallah sana. sen bayağı boyluymuşsun maşallah. hamile kalmadan öncede manken gibiymişsin belli yani. şimdi çıtır olman çok normal. maşallah çok güzelsin.. bu arada çok yiyorum diyon ya belki bebeişlere yarıyordur:))
bu arada sen troitlerine hiç baktırdınmı acep hızlımı çalışıyolar. hani yiyom yiyom şişmanlamıyom diyenlere gıcık olurumda bi bahane bulmaya çalışıyomkaydirigubbakcemile

egeliii gebertirim seniheee :mymeka:,
nan sana güzelsin hoşsun diyoz mannak,insan daha ne duymak ister,
ha yok daha güzel sözler söyleyebilrsiniz dersen onu da deneriz yani,onun dışında foto koymaya devam,canım çekti dur bakiyim ben de kendi kendimi çekiyim..

kaswacım dombili anneler topiğine önce ben gelicem,ama senin fotonla hiç müşerref olamadık sanırsam,
önce burda göster,sonra topiğin en dmbilis olarak böyle bir topik açabilirmisin açamazmısın ben karar vericem,ona göredelikafadulden:roflol:

zümmin canıııım ikizsin ikiz allahın izniylee,ne zaman belli olursa topiğimize bekliyoruz ona göre,
Allah gönlünün muradını versin canımma.s.

egeliiye bundan sonra ne çirkinsin utanmıyon mu böyle foto koymaya diycez wavyciğimlaelaelaelaelae

tiroidler için ne dediler canım,konuştun mu bu son gittiğindee?

ay ne gülüyorum şimdi altıma yapacağım,,,kaydirigubbakcemile3
Bir bahane bulmaya çalışmana bayıldım.Canım belli ki onun tipi bu,troidle ilgisi yok:roflol::roflol:Onu almayacağım şişkolar topiğine kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2ooyyyy oy oyyyyyyyy geberdim burda ben.

kızlar ben sizle nasıl uğraşıcamm yaaa hakketen delüüüsünüz vee süpersinizzzzz kaydirigubbakcemile3

bende size bayılıyorummmmm opuyorumnanaktan

kaswacım istediğin kadar tombiş topiğiiii aç ben yine geliriiiimmm kiiiiiiiii :jeyyar:

bensiz olurmuu hiçççç kaydirigubbakcemile3

sözde göbiş tokuşturucaktık,bak görseydin o zaman kahkahaları senn,kimse gelmiyor amaaa:sm_confused:

oooyyyyyyyyy zaten ben bu lafı duyunca geberiyom.Yiyorum yiyorum deyip kilo almıyormuşsun ya....Ben dikkat ediyorum malesef,ömrümde diyetle geçti:sm_cool:ama hep tosuncukum napalım...Aman be çok mutluyım ben.Kadınım,güzelim,dişiyim,seksiyim....Kendime güvenim yeterrrrrrrrrrrr....:teytey::teytey:Canım biz seni böyle kabul ettik napalım zayıfsın ama güzelsin,iyisin,tatlısın....Allah nazardan korusun kız.....

kaswacım istediğin kadar tombiş topiğiiii aç ben yine geliriiiimmm kiiiiiiiii :jeyyar:

bensiz olurmuu hiçççç kaydirigubbakcemile3

girişe liste de yapalım kaswacım ,
kaç kiloyla hamile kaldın,
kaçıncı haftadasın,
kaç kilo aldın,
hedef kilon kaç............ gibi bişeyler koyalım da,gerçek dombililer belli olsun,
bir de araya karışan egeliii gibi heveslilere domates atalım :tomato: :roflol:

teşşşekür derimm canımmmmm benimmmm tatlı tombiğimmmm opuyorumnanaktan

merak etme bu hamilelikle beraber bende olgun ve dolgun bi bayan olma konusundaa ilerliyorummm kaydirigubbakcemile3

domateside çok severim hani sölemesii ayıppp kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…