İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

canım iki gebelik topiğinde yeniden tarih koyup gelen var mı tekrar sordum gelen var mı diye,

yıkadım makineden çıkarmadım daha,tekrar,dur çıkarıp bakıyımkaydirigubbakcemile3,

valla bende olmasam kiminle uğraşıcaksınız çok merak ediom :umursamaz: kaydirigubbakcemile3
Canım valla seni çıkmış görünce ahanda dedim kızdı,tamam daha maşallahtan başka bişey söylemiycem sanaa..
canım göbişleriniz çok güzeelllll
sağolasın teyzesii,seni de görelim yaaa,
gerçi ben seni toptan gördüm ama hani mllet de görsün deemikaydirigubbakcemile3

nohut yutmuş solucan :):):)): egeli harikasın eşinin benzetmeside süper öpüyorum nohutçuk karnından

kızlar bende resim çektim ama koymayı beceremiyorum

ImageShack® - Image Hosting
canım bunu tıklıyorsun,sık kullanılanlarına ekle,
sonra browse den resmini dosyandan bulup tıklıyorsun o yüklüyor,inen fotodan sonra yeni gelen sayfanın ilk sayfasındaki turuncumsu rengin ilk satırındaki linki kopyalayıp,burda mesaj sayfamızda dağlı bir resim var,alıntı yap resmi,ona yapıştırıyorsun kopyaladığını..

hymarrycim kız ben sana hatta size darılırmıyım aşkolsunnnn sayemde eğlenionuz işteee ohhhhhh kaydirigubbakcemile3

hymarrycim kız ben sana hatta size darılırmıyım aşkolsunnnn sayemde eğlenionuz işteee ohhhhhh kaydirigubbakcemile3

yani hani alınacağın tek bir şey söylemiyoruz ben kendi adıma en azından,
hani maşallahın vaar,insan ne desin ki senin resimlerine,o yüzden takılıyorum ama hoşuna gitmiyor dsa olabilir,cidden o zaman alınmanı darılmanı hiç istememm.:1no2:.

aşkolsunn böle düşünmeee burdaa hepimiz çok ii dost oldukk ee hem kova burcuyummm rahatım şaka kaldırırımm şekerimmmmm kaydirigubbakcemile5

ben de kolay kolay alınmam,ama bir şeye de gıcık olmya başladım mı batar o bana artık,
asla kalp kırmakta istemem,o yüzden,ne bileyim..

bak canım sayfanın en üstünde iki tame büyük yazılı link var,
hafif turuncumsu uzun bir adres..
onu tutt,kopyala,olucak,gayret

biraz kocaman oldu ama,anlaşılıyor hehehe,
maşallah haftana göre güzel göbekkyerimseniben,
çekmeye devam canımm

bak canım bir kere yükleme yaptığın sayfadaki boyut ayarlarıyla oynama hiç,
eğer söylediğim yeri kopyalıyorsun da böyle büyük çıkıyorsa,o zaman sayfanın daha alt kısmında farklı farklı adresler var,URL ıle başlayan;onlardan büyük URL ile başlayanı kopyala bakalım bir de..

canım niye sildiiin,olur deneyerek olur,ben hala yapamıyorum açıkçasıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…