İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

oh be nu uğraştık ben yapamadım eşim yaptı kızlar bu resimden sonra benide şişkolar topiğine alırsınız sanırım opuyorumnanaktan

kız allah iiliğini versin emi canan senin neren şişman ayoll göbeğin bile yok doğru dürüst yaaa kaçıncı haftandasın sennn opuyorumnanaktan

hah şimdi oldu,
iyice öğrenseydin eşinden,,
maşallah bebişlerede anneye deee,
henüz çok küçükler annesi öyle bir hızla büyüyceksiniz kiiiii,şaşacaksınn..

canan kız benımkıde öle...............buna gıobek dersek yedı sekızıncı aylardakıne ne dıcez bılemem...........gercı ben bu gıdışle yat buyuy karpuz mısalı yarım dunya olucam............

kaydirigubbakcemile3 yat canım yast,sağlık olsun dasonra rahtlarsın inşallahh..

kız allah iiliğini versin emi canan senin neren şişman ayoll göbeğin bile yok doğru dürüst yaaa kaçıncı haftandasın sennn opuyorumnanaktan

yok be bi tanem var kilo 75 kiloyum hamilelikte 25 kilo alsam olurum 100 kilo bu resimde 10+2 yim canım az bi göbiş var :CüvCüv:

hah şimdi oldu,
iyice öğrenseydin eşinden,,
maşallah bebişlerede anneye deee,
henüz çok küçükler annesi öyle bir hızla büyüyceksiniz kiiiii,şaşacaksınn..

hymarrycim öğrendim biraz yapamadığım yerde müsacat edilecek kişi belli :)) evet canım şimdilik küçük ama büyüyecekler büyüyüp oynayacakları günü bekliyorum dört gözle:CüvCüv:

seninki benimki kadarsa tuhaflık var sen hem üçüz bekliyosun hemde benden 2 hafta büyüksün bu da demekki bende göbek payı daha büyük yata yata artık nasıl şişicez allah bilir :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

resimlerini sildin mi canancım ben mi göremiyorum:sm_confused:

bundan sonra yasaklıyooooom gobuşlerı ınternetlere verecem sız...............zemuszemusopuyorumnanaktanmafoldumbenlaelaelaelaelae

ben yarı dunya olma yolunda ılerlerken sız fıstık gıbın gobuşlerı koyarsınız ha..............canan kız gel dovelım bunları..............:bbo:sositosositokaydirigubbakcemile2

hadi beee muallim burda böyle konuşan herkes çıtır çıkıyor,sana da inanmıyorum hiç:umursamaz:
koy da görelim hadi koy koy kaydirigubbakcemile5

gaza getırıyooon dımı benı................ben sımdı cok degılım ama onumdekı aylara bakınca üçüzde olunca ınan devasa olacam zaten hareket de yok...........ben ılk gebelığımde oğlımda yırmı kılo almıştım ...........len oğlumda barım kılolu dogsa o kadar kılo banaymış............sımcıkın ne olurum bıulmem..............sen dogur ınş bır gun ılerde gıresen o zaman koyacammmmmmmmm.................gozlerın faltası olcak..........ınş doğuralımda bu sefer nasıl kılo verırız dıye yazarız burda................

kaydirigubbakcemile3 sağlık olsun biz her halimizle güzeliz demizemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…