canan kız benımkıde öle...............buna gıobek dersek yedı sekızıncı aylardakıne ne dıcez bılemem...........gercı ben bu gıdışle yat buyuy karpuz mısalı yarım dunya olucam............
kız allah iiliğini versin emi canan senin neren şişman ayoll göbeğin bile yok doğru dürüst yaaa kaçıncı haftandasın sennn opuyorumnanaktan
hah şimdi oldu,
iyice öğrenseydin eşinden,,
maşallah bebişlerede anneye deee,
henüz çok küçükler annesi öyle bir hızla büyüyceksiniz kiiiii,şaşacaksınn..
canan kız benımkıde öle...............buna gıobek dersek yedı sekızıncı aylardakıne ne dıcez bılemem...........gercı ben bu gıdışle yat buyuy karpuz mısalı yarım dunya olucam............
gaza getırıyooon dımı benı................ben sımdı cok degılım ama onumdekı aylara bakınca üçüzde olunca ınan devasa olacam zaten hareket de yok...........ben ılk gebelığımde oğlımda yırmı kılo almıştım ...........len oğlumda barım kılolu dogsa o kadar kılo banaymış............sımcıkın ne olurum bıulmem..............sen dogur ınş bır gun ılerde gıresen o zaman koyacammmmmmmmm.................gozlerın faltası olcak..........ınş doğuralımda bu sefer nasıl kılo verırız dıye yazarız burda................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?