İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

tabi yaaa,dışarı çıkarken hep bol giyinmeyi tercih ediyorum,yada birilerinin yanında olduğumda,,
yani böyle gerine gerine dolaşamıyorum,utanıyorum:kedi:
bu yüzden bunlar daha fit görünüyor haklsın..

perdeler çok şık çok sade duruyor değil mii

hymarry sende haftana göre çok iyisin ayollll... sizi çıtırlar siziiii

değil aslında en zayıf çıktıklarımı koyuyorum hehehekaydirigubbakcemile3
ama çok sağol canımm,sen de koy koyalkisalkisalkis

çekirgeler maşallah tatlım ya çok şeker hemde kilo almamışsın çıtır

Hymarry cim valla süper yoks enin makinede kesin bozukluk avr bazen bilerek nazar olamsın diye tombiş çıkarıyo laelaelaelaelae ama bunda süper bi gram fazlalık yok kesinlikle bu gittiğin dr de şunu ye bunu yeme demiyecektir kilonda milonda bişey yok senin tatlımmm.. baş aşağı duruyorlar demek oy oyy yerim ben onları benimkiler bi tuhaf haldeler biri sağ tarafımda dik duruyor diğeride kasıklakaydirigubbakcemile2rımda yan

maşallah demiştim dimi tekrar maşallah bebişlerede göbüşlerede güzel annelerinede

incisuu maşşallahın varr tatlım ya süpersin 23.haftana göreee :lepi:

bu arada biz denizeee hasret kaldık bu yıl,,inş seneye bebişlerimizle gideriz,,napalım.... :Saruboceq:

Kizlar ASIL KILOLAR DOGUMDN SONRA ALINIYOR BEN DOGUM SONRASI AZCIK AZ YESEYDIM SIMDI ESKI KILOMDAYIM SIMDI HER GUN 2 SAAT TER DOKUYORUM ZAYIFLAMAK ICIN DIKKATLI OLUN DERIM

incisuu cok hoşsun canım,maşallah mayonu bile giymişsin,maşallah maşallah

pamuğum teşekkür ederim fakat dün bir sebeple doktora gittik ve 30.haftamda tam 11.kilolmu almışım,bunu ne diycen:çok üzgünüm:,of 15le bari bitirsem yaaaa..

rüzgarım haklı,doğumdan sonra verebiliriz diyordum fakat önceki günkü misafirliğimde yeni doğumlu birkaç arkadaş vardı,hepsi aynı şeyden şikayetçiydii,doğumdan sonra alının kilolar:sm_confused:

ee olucak heraldee delüüüü doğumun yaklaştııı kızımm daha ne istionnn

kaydirigubbakcemile3

ıııyyyyggh onu da düşündüm mü içime hafakan basıyor,tırsıyorum,bak tam 11.kilomu almışım,ama hep 20.haftadan sonra coştum,bu haftalarda da daha da hızlandım,offf

doğumdan sonra kilomu alıcaz bide ay ya moralim bozuldu tüh .. neyse inşallah dikakt ederiz veririz şekerler ya Hymarry cim 11 hiç çok görünmüyor canım bana ya ne bilim gayet normal gibi tek hamilelik geçrienler bile fazlasını alıyor hem şurda ne kaldıki en fazla 7 haftan en az 5 hayırlısıyla inşallah ki sen dengeli aldın hep bu son zamanda tamam biraz daha fazla gelir ama çoğu ödem olucak bide ebebkler daha fazla büyüyecek.. hiç bozma moralini sen bana güven .. ben kendimi kilo konusunda kaptırsam aşırı alsamda yinede umudumu yitirmiyorum doğumdan ortalama 6 ay sonra fit olucam inşallah sonra aaa bu bebekleri snemi doğurdun diyecek herkes :lepi:

:kedi: inşallah canım,sağlık olsun,sağlıklı olsun da herkes,tek muradımız oooopuyorumnanaktan

nediyon arkadasım yaa 30.haftandasın ve 11 kılo almısın bunu mu sorun ediyon ozaman ben napayım 23.haftamdayım ve tam 12 kılo aldım ve gerısını sen düşün artık

nediyon arkadasım yaa 30.haftandasın ve 11 kılo almısın bunu mu sorun ediyon ozaman ben napayım 23.haftamdayım ve tam 12 kılo aldım ve gerısını sen düşün artık

canım ben önceden de kilolu hamile kadlım amaaa:kedi:

saolun kızlar en son dr a gıttıgımde 3 kilo almıstım.
dun kayınvalıdemde tartındım +1 daha almısım yanı
24. haftamda 4 kılo almısımm.
ınss. boyle ıstıkrarlı gıderım

kızlar siz ne diyorsunuz ikiz bebek doğuracaksınız tabiki kilo alacaksınız ben ikizlerimi tüp bebek tedavisi ile hamile kalmıştım hamileliğimde 30 kilo aldım son 3 haftayı hastahanede yatarak geçirdim 7 kilo vermiştim doğumdan eve geldiğimde tam 7 kilo fazlam vardı ikiz bakımı o kadar yorucu ki ilk günlerde neye uğradığınızı şaşıracaksınız düzenli yemek yeme yok uyuku yok görün bakayım o zaman kilo vermeyi benim kiler şimdi 8 aylık onlar için herşey deyer uyukusuzlukta fazla kilo almada hani derlerya yüzünü görene kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…