İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

ya ben razıyım herseye hayırlısı ile bi doğsunlarda.hem benım bebısler erkek oldugu için göbek önden gidiyo başkada bişey yok bende kollar bacaklar yüzüm aynı hamdolsun şişlik yok hatta bugün bi arkadasa tam 12 kılo almısım dedim yaaa canım senın neren almış 12 kıloyu dedi bana dısardan bakıldıgında hiçde öyle kılolu durmuyum karnım çıktıgı için hamıle oldugum bellı yoksa oda olmasa kımse anlamayak yanı boyumda uzun oyüzden bu kıloyu kaldırıyom farkedılmıyo yanı

anaaaamm 30 kilo muuu,şaştım kaldım:1shok:
canım çok güzel yazmışsın maşallah yavrularına,
vericez demek ki hayırlısyla,
dediğin gibi sağlıkla gelsinler de,gerisi önemli değilopuyorumnanaktan..

hepimizin yavrulara maşallah canımm,iki kız annesiiiikaydirigubbakcemile5
evet canım farkediyor gerçektenn,
23 haftama bak mesela ilk sayfa resimlerime,bir de bu haftalara,,
bi o kadar da ağırlaşıyor insan,
şeyimden kaburgalarıma kadar doluyum hihiihihikaydirigubbakcemile3

delüüüüülaelaelaelaelae

valla kızlar bende ilk hamileliğimde 30 kilo aldım. doğumdan sonrada fazla kalan toplamda 23 kiloydu. 5 yılda ancak 18 ini verebildim. 5 kilosu kaldı. tekrar hamile kalınca üstelik benim ikizde değildi. benden size abla tavsiyesi ben yapmadığım için geç kaldım ve hepsini veremedim. doğumdan hemen sonra başlayın. süt olsun ye der büyükler. dinlemeyin büyükleri. ekmeği falan kesin. ilk 1 yılda verdiniz verdiniz bir daha yapışıp kalıyor.özelliklede karın egzersizleri yapın. göbeğiniz sezaryen olunca gitmiyor. hamileymişsiniz gibi büyük bir göbek kalıyor.

dimi canım,kesinlikle katılıyorum,
ilk zamanlarda dikkat etmek,6 ay sonra izin veriyorlarmış sanırım o zamandan sonra da aktif olarak spor yapmak konusunda kararlıyım benÇok üzgünüm çoook..
Zaten kilolu hamile kaldımmmafoldumben

kız kayra ne korkutuyon kız...............verır bı kerem bunlar ..........senın velet uykucuymuş sen o yuden veremedın..........zemuszemus..........ama ıkız üçüz olunca hele bı veremesınler................peslerınden koçunca koşu bandına gerek bılem kalmıcak................kaydirigubbakcemile3

hymary kızların nerde ya goremıyom.............koca bı top goruyooom kız..................kaydirigubbakcemilehihoyyyt

kızlar benimde 29+1 yani bugün çekilmiş foto.. biraz yakın ama (tabii biraz kendimi avutuyorum)

Kızlar karnımın sağ ve sol yanı ağrıyor dün dra gittim birşey çıkmadı ondan önceki gece acile gittim nst ye girdim öyle önemsenicek sancıda çıkmadı ama ağrı var hala........,cumartesi idrar tahlili vericem ..........bugünde midem ağrıyor çok hiçbirşey yiyemedim...bu konuda bilgisi ve önerisi olan varmı?

Geçmiş olsun canım yaa korkacak bişey yokmuş şükür ki. Belki idrar yolu enfeksiyonu falandır. Umarım en yakın zamanda ağrıların geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…