İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

canbebek maşallah 22 haftalık hala kot giyiyon ayy bayılazammmm :))) ben tedaviye başladım kotlarım dar gelmeeye başladı ..yoğsam hamilelik kotumu kaydirigubbakcemile3

kız hamilelik kotu tabiiki..... sırnaşık şey yoksam nasıl sığarım ben kendi kotlarıma dur ben sana bir resim daha göndereyimde gör göbişi.... o göbişe nasıl kot giyilirmiş... bakma sen ben bu resimde biraz normal çıkmışım....

heee tamam ay öyle desenize adamı bunalıma sokmayın :))) benim evde denemediğim şey kalmadı artık eşimin kıyafetlerini giyiyorumm :)))

bunu arkadaşımın kızı çekti pek düzgün çıkmamış ama göbeğim gayet net dimi kafamçokkarıştı (22+1)

delikafaduldencanbebeeeeek canım ne hoşsun kıııızzz,maşallah yavrularına,
anaaaaammmalkisalkisalkis

yapma ya.... uzun zamandır kendimi ne kadar kötü hissediyordum aslında.... sağolun kızlar ya moral oldu.....

kızlar ben 9 haftalığım bende bile hafif çıktı ikizlerdenmi acaba birde bi sorum olacak ben çok zayıfım 52 kiloyum ikizleri taşıyamam diyede korkuyorum

ben 48 kiloydum 3 çüz taşıcam canım allahın izniyle bak kaçıncı haftaya geldik sen havada karada taşırsın

kızlar ben 9 haftalığım bende bile hafif çıktı ikizlerdenmi acaba birde bi sorum olacak ben çok zayıfım 52 kiloyum ikizleri taşıyamam diyede korkuyorum

canım tedaviyle hamile kaldıysan kullandığımız ilaçlar yada tedavi süreci o şişkinliği yapabiliyor,yaklaşık 10.haftadan sonra iniyor gibi,,sonra 16.haftalardan sonra tekrar asıl bebek göbeği çıkıyor diyebilirim.
Ama bebekleri taşımanın kilonla alakası yok canım,hiç merak etme,
boyu uzun olanlar daha ileri gidebiliyorlar diye biliyorum ama kiloyla alakalı değil,
sağlıkla gelsin bebeklerin inşallahh canımmopuyorumnanaktan

hepiniz ne kadar şekersiniz yaa göbişler süper kıskanıyorum valla.ben zaten kilolu hamile kaldığım için hala çok belli değil(sakın kilomu sormayın:))

hepiniz ne kadar şekersiniz yaa göbişler süper kıskanıyorum valla.ben zaten kilolu hamile kaldığım için hala çok belli değil(sakın kilomu sormayın:))

delikafadulden sorduuuuuuummm bileeeeeeeeeeee
kaç kilosun kaç kilosuuuun,allasen söyle kııııızzz:roflol:

Sağol canım allah hepimizi nazarlardan saklasın hastaneye her gittiğimde doğumamı geldin diyen meraklı bakışlara ve sorulara maruz kalıyorum doğurmaya gldim diyorum işin içinden çıkıveriyorum artık

Sağol canım allah hepimizi nazarlardan saklasın hastaneye her gittiğimde doğumamı geldin diyen meraklı bakışlara ve sorulara maruz kalıyorum doğurmaya gldim diyorum işin içinden çıkıveriyorum artık

aman sen boşver o denyoları. bence ikiz gebelik gibi duruyor karnın maşallah

valla haklısın gülüp geçiyorum a.s. sağol canım ilerleyen zamanlarda nolur bilemem artık kocaman mı olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…