canbebek harikasınnn kıskandımmm dermişimmmmmmmmm daha iyi şişmeler cnm
sağlıcakla şişş
Canbebek maşalllah canım ya sadece göbişin büyümüş. Ben 26 haftalığım ama o kadar büyüdüm ve genişledim ki aman allahım son haftalarımı düşünemiyorum.
ya hakketten son hafta ne kadar büyümüş marry e gittiğiniz zamanki resimde hamile değil gibisin ama şimdi şuraya bak maşallah maşallahhhh işallah kucağındaki resimlerinide görürüzzzz
sağolasın canikom ... çok kıskandıysan yap bitane dahaaaaaa :CüvCüv:
canım kimse kimseye uymuyorki..... bebişler sağlıcakla gelsinde varsın dobişko olalım
wavy ya yine senin göbek benimkinden küçük yaaaaaaaa
yaaaaaaaaaa inanmıyorum bende bir probelm var..ya benim içimde 6 ız falan mı vardı acaba yaaa.benim karnım kocaman yaaaaaa.... wavynin haftasına göre karnı çok küçük......... dur anacım kocişe bugün fotoğrafımı çektirim bende ekleyeyim resmimi...
senin boyun posunda yerinde maşallah.göstermiyorsun karnını ...bende boyda yok topla toparla 15 metre ancaaa çıkar... şimdi kilo almadım sadece göbeğim çıktı... kızımda heryerimden almıştım...g.... göbek.... alttaan üstten anlıcağın fıçı gibydim... namazda secdeye varınca yuvarlanıp gidicem diye korkuyorlardı..
delikafadulden süppeeerrrr :lepi:
31+3 göbişim...
herkesin bünyesi farklı işte,sormayın arkadaşlar... heralde başta dördüzdü diye böyle oldum ben... yoksa bakıyorum kimsenin böyle değil.... dün kuaföre gittim abla doğuma hazırlıkmı dedi kızcağız..yok anam dedim daha 18 hafta.... kız şaşırdı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?