İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

ya hakketten son hafta ne kadar büyümüş marry e gittiğiniz zamanki resimde hamile değil gibisin ama şimdi şuraya bak maşallah maşallahhhh işallah kucağındaki resimlerinide görürüzzzz

canbebek harikasınnn kıskandımmm dermişimmmmmmmmm daha iyi şişmeler cnm

sağlıcakla şişş

sağolasın canikom ... çok kıskandıysan yap bitane dahaaaaaa :CüvCüv:

Canbebek maşalllah canım ya sadece göbişin büyümüş. Ben 26 haftalığım ama o kadar büyüdüm ve genişledim ki aman allahım son haftalarımı düşünemiyorum.

canım kimse kimseye uymuyorki..... bebişler sağlıcakla gelsinde varsın dobişko olalım

wavy ya yine senin göbek benimkinden küçük yaaaaaaaa

ya hakketten son hafta ne kadar büyümüş marry e gittiğiniz zamanki resimde hamile değil gibisin ama şimdi şuraya bak maşallah maşallahhhh işallah kucağındaki resimlerinide görürüzzzz

dimi kıss valla bende şaşırıyom 3 haftada böyleyse doğuma kadar nolur acep yawwakannehirakannehir
amin canım cümlemiz yavrularını sağlıkla kucağına alır inşallah:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 napiyim anam bu kadar büyütebildim. bunu bile zor taşıyom:kedi::kedi:

yaaaaaaaaaa inanmıyorum bende bir probelm var..ya benim içimde 6 ız falan mı vardı acaba yaaa.benim karnım kocaman yaaaaaa.... wavynin haftasına göre karnı çok küçük......... dur anacım kocişe bugün fotoğrafımı çektirim bende ekleyeyim resmimi...

kayra canım iç karnı denilen şeyle ilgili sanırım. benim bünyem kilo almaya çok yatkındır. hatta annem çeyize doğum yaparsam diye icili bicili gecelikler koymuş. gel gelleim içine iki tane benden girer.:kedi: annem ne bileyim sen yarım dünya olursun diye düşünüyordum diyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben bile şaşırdım yawww:kedi:

senin boyun posunda yerinde maşallah.göstermiyorsun karnını ...bende boyda yok topla toparla 15 metre ancaaa çıkar... şimdi kilo almadım sadece göbeğim çıktı... kızımda heryerimden almıştım...g.... göbek.... alttaan üstten anlıcağın fıçı gibydim... namazda secdeye varınca yuvarlanıp gidicem diye korkuyorlardı..

delüüükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kıs bende boy nerde gezer ben kısayım bakma fotolara sen. 1.60 boy var. bücürüm yani. ama ne derler bodur piliç her dem tazee:roflol::roflol:

kayracım maşallah rabbim nazardan saklasın.ama demeden geçemeyeceğim allah kolaylık versin göbek epey lerlemiş.acaba senin dördüzler hala orada olmasın.kaydirigubbakcemile3CADIARZU

kız kayraaaaaaa masalklah.................bencede sende dort tene olmasın ..............buyumuşsun valla...........benım haftaya 24 de gelınce gıorelım boıde ...............bana yetısıyon............ınş saglıkla ılerleyelım ınşşşş

sormayın arkadaşlar... heralde başta dördüzdü diye böyle oldum ben... yoksa bakıyorum kimsenin böyle değil.... dün kuaföre gittim abla doğuma hazırlıkmı dedi kızcağız..yok anam dedim daha 18 hafta.... kız şaşırdı...

:teytey::teytey:KAYRA HARİKA SÜPERRRR BAYILDİM VALLA YANLIZ ERKEK GÖBÜŞÜ GİBİ DURUYOOOO SİVRİİ AMA SÜPERRRRR BOLLL BOLLL RESİM ÇEKİLİN KIZLAR YAAA ÖZLENİYORRRR

31+3 göbişim...
delikafadulden süppeeerrrr :lepi:
maşallah annesi yeğenlerim boy atmışlar,
haftana göre yine küçük ama bayaa ilerlemiş yavrulaarr opuyorumnanaktan
daha da kocaman ol inşallahhhsositososito kaydirigubbakcemile3
herkesin bünyesi farklı işte,
ama ilerisi nası olcek onu düşündüm de tırstım vallaha -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
bayıldım ama,keyfini çıkar canım,,
maşallah yavrularaaa

vayyy wavy yeni gördüm süper bee benim 5 aylık karnım bile daha böyüktüüü

o yüzden sönmüş balon gibiyim bu wavy garusuu fit olacak bakkkk aaaaaaaaaaaaaaaaaaa estetik için allahım büyük ikramiyeyi bize verrrrrrrrrr

ya wavy kız bu gobuş ne................bu gobuşmı u.............ya bu gobuşse bebışler nırdeeeeeeeeeeeee........................delikafadulden..............nere sakladın kız onları.....................

çok beğendim hepinizin göbüşlerini...erkek bebeklerde göbüşler daha sivri oluyor .kızlarda biraz daha az gibi...

bozmayın moralimi yaaa ....hem dördüzler alınmadıki içerdeler hala... büyümeslerde yer kaplıyorlar haliyle.. ayyyy ben 7.ayda nasıl olurum ki çok korkuyorummm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…