Kayracım az önce yemekte onu konuştuk,ben hamileyken ne var ne yok yedim valla,hiç bişeydfe aklım kalmadı,sen de keyfine bak,ki sonra kilo vermesi daha kolay oluyor,
fotolarını koyucam ama burda annemlerde net ççok problemli pc problemli,bir iş yapamıyorum,eve geçiyim koyarım inşallah..
Açelyacım ben de bu kadarını beklemiordum açıkçası ama o göbek bende de duruyr.4.gün lohusa korsesi giydim 2 gündüz ama karnım ve dikişlerim ağrıdı..
inci canım kaçıncı haftada çatladı karnın. benimde sanki bundan sonra çatlayacak gibi. ahfif hafif kaşınıyom(
canm valla karnımın catlaması bu bır hafta ıcınde olduu.
anlamadım bende hem krem hem bebeyağı suyom ama fayda etmedı.
gobegımın etrafı harita gıbı oldu...
kuzucuklarıma feda olsun ama cok uzuluorumm....
benımde karnımın catlaması kasıntı ıle basladı kızlarrrr:umursamaz:
ye canım ye boşver,keyfine bak,ben o geride kalan güzel himleliğimi hatırlayonca da ağlıyorum vallaa :kedi:ühüüüü bende çatlıcam sanırsam artık karnım davul gibi oldu ve kaşınıyor.. kıss hymarry ben çok kilo almaya başladım nolcek benim halim. annem habire tıkıştırıyor azıma yaa(
30 a kalmıycan bence muallimimm sengözlerimebaksanabya ıkı üç bebış var ya............olucak mutlaka.................ınş doğum sonrası ugrascaz..............bende suruyorum su an ıyıyım ama 30 da emınımmm catlıcammmm
hymarry cnmmm gayettt iyi gördüm seniiiiiii öl deme bacımm
Allah bebişlerinizin ömrünü uzun etsin inşallahhhhh çok tatlılarrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?