İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

Kayracım az önce yemekte onu konuştuk,ben hamileyken ne var ne yok yedim valla,hiç bişeydfe aklım kalmadı,sen de keyfine bak,ki sonra kilo vermesi daha kolay oluyor,
fotolarını koyucam ama burda annemlerde net ççok problemli pc problemli,bir iş yapamıyorum,eve geçiyim koyarım inşallah..

Açelyacım ben de bu kadarını beklemiordum açıkçası ama o göbek bende de duruyr.4.gün lohusa korsesi giydim 2 gündüz ama karnım ve dikişlerim ağrıdı..

bendeee aynı kilodayım ama göbüşüm sarktııı işte yaaa sonradan monte bişeyy orada duruyooo

seneye oda gidecek kızlar oğlanlar daha llaftan anlar duruma gelsin hergün koşu bandında dırımmm

tırrım tırrımm attırıım ben bu göbeyiii erittiriimm......

ben krıkımdan sonra giydim de acıdııı ne bu bee dedimm bide yaz sıcağı girdii bayılıyordum.....gelemem dar şeylereee...sarktıı işteee toplatacazz olmadııı masaya yatacazzzzzzzz

korse terlettiğinden dolayı lazerle dikilen sezaryen kesisini açıyor..... ayrıca kabızlığa neden oluyor ve kilo vermekte güçlük çekiyorsunuz.....

inci canım kaçıncı haftada çatladı karnın. benimde sanki bundan sonra çatlayacak gibi. ahfif hafif kaşınıyom(

ben de 30dan sonra çatladım,üstelik yağlar ve kremler kullanarak,
inşallah sizin çatlamaz..

ühüüüü bende çatlıcam sanırsam artık karnım davul gibi oldu ve kaşınıyor.. kıss hymarry ben çok kilo almaya başladım nolcek benim halim. annem habire tıkıştırıyor azıma yaa(

inci canım kaçıncı haftada çatladı karnın. benimde sanki bundan sonra çatlayacak gibi. ahfif hafif kaşınıyom(

canm valla karnımın catlaması bu bır hafta ıcınde olduu.

anlamadım bende hem krem hem bebeyağı suyom ama fayda etmedı.
gobegımın etrafı harita gıbı oldu...
kuzucuklarıma feda olsun ama cok uzuluorumm....
benımde karnımın catlaması kasıntı ıle basladı kızlarrrr:umursamaz:

ya ıkı üç bebış var ya............olucak mutlaka.................ınş doğum sonrası ugrascaz..............bende suruyorum su an ıyıyım ama 30 da emınımmm catlıcammmm

bende ilk 5 ay karışık bir yağ kullandım aktarda yaptırmıştım şimdi bebe yağı kullanıyorum. ve kalınıyom ühüüüüüü:gitme:

ühüüüü bende çatlıcam sanırsam artık karnım davul gibi oldu ve kaşınıyor.. kıss hymarry ben çok kilo almaya başladım nolcek benim halim. annem habire tıkıştırıyor azıma yaa(
ye canım ye boşver,keyfine bak,ben o geride kalan güzel himleliğimi hatırlayonca da ağlıyorum vallaa :kedi:
ya ıkı üç bebış var ya............olucak mutlaka.................ınş doğum sonrası ugrascaz..............bende suruyorum su an ıyıyım ama 30 da emınımmm catlıcammmm
30 a kalmıycan bence muallimimm sengözlerimebaksanab

ayy bencede sımdı ıyıyım ama ıyıce gerıldı karnım catlak yok..........ama emınım ıkı üç haftayı bulmaz...............ıç karnım genış ondan kurtaryomm .....oncekı gebelıgımden bı ıkı catlak var onlar belırıyoo.............ama bakalım hayırlısı ............saglıkla alayımda bı yolunu bulucaz ınşşş

wavym bu karnımı gerdirmek için cidden kafamdaki saçlı bölgeye kadar çekilmesi gerekir,
sönmüş balon gibi oldum:kedi:

hymarry cnmmm gayettt iyi gördüm seniiiiiii öl deme bacımm

çok sağol canım ama bana bollaşmışım,sönmüş balona dönmüşüm gibi geliyorr yaaa :kedi:
ama doktoruma sordum,aerobiğe başlayabilirsin,aletli jimnastik içn de 2. ayı bekleyelim demişti.
Ben kardeşimin düğünü bitsin annemin meşgalesi bitsin,gidicem spora düzenli olarak vallaha..

Allah bebişlerinizin ömrünü uzun etsin inşallahhhhh çok tatlılarrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…