İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

Maşallah göbüşlere boşverin kızlar büyük küçük olmasını bebeklerimiz sağlıklı olsunlar tabii ki bizde.

korkma korkma toparlıcak vucudun o bebışler bı kere erıyop gıdecek.............bazen bı şişlık oluyoo ındsanda gecıyoo sonra...........ınş saglıkla gelsın lerde onemlı degıl..................

ayy noluyor böyle yaa ne kadar alıntı yaptıysam gitti((
aklımda kalankarı yazmaya çalışıyım.
Kayra canım boşver ne güzel tam çoğul gebesin işte bebişler içerde cirit atacak rahat rahat büyüyecekler benimkiler gibi sıkışıp kalmayacakalr. sen elalemin boşver güzelim...

hymarry kıs ne diyon sen ben bunu taşıyamıyom daha büyürse kesin yerçekimine karşı gelemem:)))

muallim canımmm dışarı çuıkarken bir tanesini evde bırakıyorum:)))

gerçekten bendeki o karından sonra bu kadar toparlanacağımı düşünmezdim,
hala biraz yumuşaklık var tabi,ama geçip gidiyor,
hep söylediğim gigi keyfinize bakın,

sırf bu hamilelik keyfinden,ben kızlarımı biraz ayaklandırıyım,bi daha yapıcam vallaha:kedi:

wavym bi zamandan sonra yer çekimine karşı gelemiyon zaten kaydirigubbakcemile3
Allahtan senin ağır zamanların bu hoş sonbahar dönemlerine denk geldi,ben bütün o kavurucu sıcakları çektim anam o çok zorduuu,
ama inan daha da büyüyor,inan ben senin haftalarındaki karnıma bakıyorum bir de doğuma gitmeden önceki karnıma,hızla gelişmişim,de çıka çıka ne çıktı kaydirigubbakcemile3
inşallah haftan benimkini bulur,yavrularının kilosu benimkiler geçer kuşşuummmŞeniz

wavyyy cnm neden sıkııyor düşmüşse çocuklar çıkacak değil ya
evet cnm düşmüşşşş.....sancın yoksa sorunda yok korkmaaa
ve 32 haftadsın normal 26 + larda düştü benim göbüşümmm

dirimm canım benimmm. aslında takıntılı değilimdir az çok öğrenmişsindir. ama öyle gıcık oluyom ki. mesela doğum ne zmaan diyolar allah izin verirse bayram haftası olabilir diyorum. aa yok kalmaz o kadar karnın düşmüş diyolar. öyle oluncada moralim bozuluıyor:gitme::sinifsinif:

o diyenler halt etmiş cnm boşver o zaman ben 28 de doğuruverirdim hehe

ama 33+2 de doğurdum ben cnm düşünn boşver milleti....kumriler rahat içerde bugüne kadar sekmediler şimdide bişey olmaz

o diyenler halt etmiş cnm boşver o zaman ben 28 de doğuruverirdim hehe

ama 33+2 de doğurdum ben cnm düşünn boşver milleti....kumriler rahat içerde bugüne kadar sekmediler şimdide bişey olmaz

ay dimi ama halt etmiş onlar. bi güzel dil çıarmak istiyom:dilcikar::dilcikar:

senide kucaklıyommm:kedipuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

wavy canım banada çok derlerdi 32.33.haftalarımda karnının şekli değişti karnın düştü doğuma azmı kaldı diye.ben 36.haftayı gördüm.bence ikiz karnı geniş ve büyük oluyor ya sarkma oluyor artık zor taşınıyor.insanlarda tek gebelikle kıyaslayınca doğum yaklaştı zannediyorlar.sen canını sıkma sakın

sağol canım benim. aslında varya insan içine çıkmamak en iyisiymiş. kaç aydır evdeydim kimseyi görmüyordum annem gelince insan arasına katıldım. ay biri der ne küçük karın bi problem yok dimi gelişimlerinde der. biri bak gör sen erkek doğurcan karnın öne doğru gitmiş der birileride böyle sen yakında doğurursun karnın düşmüş der. takmıyom işte sizler kaç hafta beklemişsiniz benimkilerde bekleyecekler. aşağıya kilti vurdum:kedi:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…