İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

ben bu göbüşü bizzet mıncıkladım
elledim hareket ettiğini gördümmm
ve sıfır çatlak bir karın süperrrrrrrrrrrrrrrr:teytey::sm_cool:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

niye imse bu tarafta oturmuyor bende kekj yemrk göbiş mıncıklamak istiyom bananweee:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

kız dirim çatlağım var kız göremediniz siz ama var ben ayna ile baktımmı görüyrum ama dirim teyzelerini tekmelediler hehehe

kız dirim çatlağım var kız göremediniz siz ama var ben ayna ile baktımmı görüyrum ama dirim teyzelerini tekmelediler hehehe
bende gördüm:kedi: ama o çstlaktan sayılmaz ancak büyüteçle görünüyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay şarjım bitiyorrmafoldumbenmafoldumben

anaaaaaaaaaamm kayra bu neeeee,
sen eminmisin 27 de olduğunaaaaakannehir

kayracım bak eskilerden ben 28.hafta göbeğimi buldum,
herkesin bünyesi çok farklı ama cidden bu haftada bu göbek çok ilginç,
inan üstelik çok da aşağıda duruyor,tecrübeyle sabit çok yorma kendini canım dikkat et bitanem yaaa..

28.hafta göbeğimiz

kayracım masaşşallah benim göbüsümün iki katı kız nerdeyse
allah nazarlarda saklasınnnnnn.....................cok yorma kendini emi....eminim cabuk yoruluyosundur zaten..tekrardan da masallah ayrıca

offf yavyuuummmmmmmmmm yerım o gobusuuuuuuuuu.............kız kayraaaaaaa bu ne kızzzzz.............bence arkada ıkıser daha var emınım dr gorememıştıır................yada tosuncuuk olcekler

anaaaam çokmu büyük kız birkaç kişiden bekliyordum da herkesten beklemiyordum bu tepkiyi...............

muallim ablam sendemi kııııııı..... senin bu kadar değilmiydi....

kız bu ne sen hemilemisin burda ....

napııım yaaa mankenmi olucem

anaaaam çokmu büyük kız birkaç kişiden bekliyordum da herkesten beklemiyordum bu tepkiyi...............

muallim ablam sendemi kııııııı..... senin bu kadar değilmiydi....

ilk sayfalarda 32. haftaya ait göbek resmim var benim ona benziyor senin göbek.tabi benim az daha büyük haftaya göre.
çok aşağıdaydı göbeğim en baştan beri.gören korkuyor değilmi.
Maşallah subhanallah

evet canımcım korkuyorlar.... anam benimki kız göbeği değilki ikinciyi doğurcm ben e daha önceden azcık göbüşüm vardı.... hem sonra 3 ay dördüz taşıdım 3 aylıkken hamile kıyafeti giyiyordum ben..... 27 haftada aldığım kilo 14 ....... normal yaniiiii....... e bide 34 yaşındayım ben.... beğenmeyen küçcük oğluna almasun kııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…